Canlar test yaptım 3 gün önce bişe çıkmadı ama kasıklarım agrıyor adet olcakmışım gibi göğüslerimde dolgun lakin adet yok işde bugünde kaset test yaptım açtığım konularda var farklı bişe çıktı oda mutsuzum işde çıkmaz sokakta gibiyim
Canlar test yaptım 3 gün önce bişe çıkmadı ama kasıklarım agrıyor adet olcakmışım gibi göğüslerimde dolgun lakin adet yok işde bugünde kaset test yaptım açtığım konularda var farklı bişe çıktı oda mutsuzum işde çıkmaz sokakta gibiyim
Bak açtığım konularda farklılığı görürsünFarklı bisey ne?
Cnm konuda bulmamız zor olabilir istersen testini buraya bir atBak açtığım konularda farklılığı görürsüntestin nasıl bişe çıktığına sinirlerim bozuldu resmen milletin canlı kanlı çift çizgisi dik çıkar benimki yamuk çıkıyor ne demek isdediğimi resimde görürsün dkfuvhjh
Cnm konuda bulmamız zor olabilir istersen testini buraya bir at
Senin konunu arayıp buomam zor. Baska test yap bozuktur belkiBak açtığım konularda farklılığı görürsüntestin nasıl bişe çıktığına sinirlerim bozuldu resmen milletin canlı kanlı çift çizgisi dik çıkar benimki yamuk çıkıyor ne demek isdediğimi resimde görürsün dkfuvhjh
Orası çizginin olacağı yer değil testte hata olabilir tekrar yap
Cnm testte bir anormallik var bnce tekrar başka bir test al dene birde beklemiş sanki testin kurumuş gibi
Doğru diyorsunOrası çizginin olacağı yer değil testte hata olabilir tekrar yap
Iki hafta geçtiyse daha belirhin olması lazim hemde cok umutlanma
Cnm testte bir anormallik var bnce tekrar başka bir test al dene birde beklemiş sanki testin kurumuş gibi
Haklısın cnm yarın bidaha denicem inşCnm testte bir anormallik var bnce tekrar başka bir test al dene birde beklemiş sanki testin kurumuş gibi
İnşallah hayrli güzel haberini alirz ins banada etiketle testte ilk 5 10 dk onmli sonra kuruma cizgisife olanilirHaklısın cnm yarın bidaha denicem inş
PekiOrası çizginin olacağı yer değil testte hata olabilir tekrar yap
Iki hafta geçtiyse daha belirhin olması lazim hemde cok umutlanma
İnşallah diyerek 4 yıl bitirdim hadi bidaha diyelim inşallah busefer olurİnşallah hayrli güzel haberini alirz ins banada etiketle testte ilk 5 10 dk onmli sonra kuruma cizgisife olanilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?