Yardım edin banaaaaa nolur

nn5838hh

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2022
95
44
3
31
Canlar söyle özet geçeyim karışık bi durumum var ben 4 yıllık evliyim ve çocuğum olmadı hiç 5 doktor gezdim 5.si sorunlarımızı söyledi bende antikor antisperm varmış eşimde de sperm şekil bozukluğu ve doktor bana tüp bebek ten başka çaren yok dedi vitamin yazdı bol bol işde B12 vitamin iğnesi zinco selenyum d vitamini folik asit bunları kullanıyorum ve normalde de zaten adetim 10 gün gecikme yasardı ama kesin olurdum yani busefer ilginç olan toplam gecikmem 2 hafta oldu şimdi içimde gebeliğe karşı sevinç yok çünkü antikor olduğu için yinede bilmiyorum ALLAH ın mucizesi olur olursada işde ben de B12 vitamin iğnesinden şüpheleniyorum onun yaptığını düşünüyorum

Canlar test yaptım 3 gün önce bişe çıkmadı ama kasıklarım agrıyor adet olcakmışım gibi göğüslerimde dolgun lakin adet yok işde bugünde kaset test yaptım açtığım konularda var farklı bişe çıktı oda mutsuzum işde çıkmaz sokakta gibiyim

Farklı bisey ne?

Cnm konuda bulmamız zor olabilir istersen testini buraya bir at

Senin konunu arayıp buomam zor. Baska test yap bozuktur belki

Bu test bozuk yenileyin bence de. Bazen doktorların olmaz dediğine Allah olur der ve oluverir ancak çok umutlanıp üzülmeminzi de istemem. Regl gecikmesi yasiyormussunuz sizin icin normal bir durummus. Yerinizde olsam direk doktora giderdim once kanimda hgc baktirirdim bebek yoksa adet olmam icin ilac isterdim. Bir de doktorun tavsiyesi tüp bebekse zaman kaybetmeden tedavime başlardım. Doğal ya da tüp ne fark eder ki bebeğiniz olduktan sonra ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…