Yardım edin banaaaaa nolur

Bende böyle düşünüyorum kan vercem zaten testlerle uğraşmak isdemiyorum

NE KADAR SÜREDE ÇIKTI CANIM BU ADRİMET DİMİ TESTİN ADI
Canım valla eczaneden aldım rast gele öyle bi bakayım dedim 2 defadır abuk subuk çıkıyor çizgiler 5 dk içinde beliriyor beyazımsı bi çizgi oluyor sonra bi kaça saat sonra da böyle belirdi işde

Canım valla eczaneden aldım rast gele öyle bi bakayım dedim 2 defadır abuk subuk çıkıyor çizgiler 5 dk içinde beliriyor beyazımsı bi çizgi oluyor sonra bi kaça saat sonra da böyle belirdi iA
Allah gönlümüze göre versin canımm,ama benim de oldu kuruma çiğzisine benziyor aynı testti,

Bence bu eczanede testler çok beklemiş bozulmus olabilir. Bende artı med ile öğrendim hiç böyle bir sorun yaşamadım.
Başka eczaneden alın bence yine yapacaksanız ama direk doktora gitmek daha iyi☺15 günlük gecikmede kopkoyu çıkardı bence.

Haklısınız hepinize teşekkür ederim yorumlarınız için çocuğu yıllardır olamamış biri gibiyim işde testler de kuruma çizgisi çıksa bile bi sevinç oluşuyor içimde Keşke o kopkoyu çizgiyi bende görsem birgün

En temizi kan vermek neden kan vermiyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…