Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BeNe aldınız
Çok begendiği bir saat vardı, onu almıştımNe aldınız
Ayrılık nedenlerimiz biraz uzun tabı ki, ayrılmak konusu benım kararımdı, ikımızde öğretmeniz, ankaradan görev yapıyor bende Safranbolu da yakın mesafedeyiz, kendisi herdaim barışmak ıstedı, tekrar konuşmaya başladık, 3ay oldu cesıtlı nedenlerle sureklı işi çıktı gelemedi, ve bu durum beni ragatsz etti, tekrar barışmak istiyorsan 3ay içinde defalarca yüzyüze konuşabilmelisin,hediye konusuna gelince, gelebileceğini dusundugum ıcın almıştım,Neden ayrıldınız ve neden gelmedi? Barışmak için kim neler yaptı?
Temiz ve net sekilde ayrılın.Ayrılık nedenlerimiz biraz uzun tabı ki, ayrılmak konusu benım kararımdı, ikımızde öğretmeniz, ankaradan görev yapıyor bende Safranbolu da yakın mesafedeyiz, kendisi herdaim barışmak ıstedı, tekrar konuşmaya başladık, 3ay oldu cesıtlı nedenlerle sureklı işi çıktı gelemedi, ve bu durum beni ragatsz etti, tekrar barışmak istiyorsan 3ay içinde defalarca yüzyüze konuşabilmelisin,hediye konusuna gelince, gelebileceğini dusundugum ıcın almıştım,
Aynı fikirdeyim, zahmet edip gelmiyor ise hediyenin bekletılmesı de anlamsz degıl mı arkadasımSadece hediyeyi soruyorsaniz verin birine farketmez.
Barıştıgımız süreçte, yüzyüze gelip konuşmaması açıkçası benı endıselendırdı, verebilmem için gelmesi gerekiyor ama nevyazıkkı bir turlu gelemediGeldiğinde verseniz olmuyor mu , tekrardan mı ayrıldınız ben orayı tam anlamadım. Gelmediği için hediyeyi vermek mi istemiyorsunuz. Kardeşiniz babanız vs varsa hediye edin onlara geçin.
Haftasonu 1 gün için bile mi gelmedi?Ayrılık nedenlerimiz biraz uzun tabı ki, ayrılmak konusu benım kararımdı, ikımızde öğretmeniz, ankaradan görev yapıyor bende Safranbolu da yakın mesafedeyiz, kendisi herdaim barışmak ıstedı, tekrar konuşmaya başladık, 3ay oldu cesıtlı nedenlerle sureklı işi çıktı gelemedi, ve bu durum beni ragatsz etti, tekrar barışmak istiyorsan 3ay içinde defalarca yüzyüze konuşabilmelisin,hediye konusuna gelince, gelebileceğini dusundugum ıcın almıştım,
Evet bır gun bir saat hıc gelmedi, tekrar konuşmaya başladık, düşün ki gelmedi ve bu durum benım hiç hoşuma gitmedi, nasıl fırsatı olmaz...Haftasonu 1 gün için bile mi gelmedi?
Öncelikle gerçekten gelemiyorsa o ayrı. Benim düşünceme göre bu devirde gelemiyorum diye birsey yok. Hele ki 3ay olmuş. Ancak gelmemek için bahane buluyorsa hediyeyi ona vermeye değmezGecmılte
Aynı fikirdeyim, zahmet edip gelmiyor ise hediyenin bekletılmesı de anlamsz degıl mı arkadasım
Bu durumu fazla buyuttugumu düşünüyor,fırsat buldugunda tabıkı gelecekmısÖncelikle gerçekten gelemiyorsa o ayrı. Benim düşünceme göre bu devirde gelemiyorum diye birsey yok. Hele ki 3ay olmuş. Ancak gelmemek için bahane buluyorsa hediyeyi ona vermeye değmez