YARDIM EDİN BAYANLAR

ddderrr

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2012
297
41
318
Bursa
Daha önceki konu içeriğinde de bahsettıgım gibi nişanlım ile barıştık 3ay oldu, daha yüzyüze konuşamadık, henüz gelemedi sevgililer günü hediyesi almıştım, geleceğini umarak gelmedi, şuan hediyeyi ne yapmalıyım bilemedim

Daha önceki konunuza gittim ve buraya siz de bir link atın. İnsanlar zaman kaybetmesin. Size yardım amaçlı yazıyorsak bunu sizden bekleriz. Zaten 3 mesajlık bir konu bu.
Nişanlınızdan daha önce neden ayrıldınız? Nasıl bir ilişkiniz vardı? Şu an hayatında başka biri var herhalde. Neden 3 saatlik mesafede bir zahmet gelip gidemedi?

Bana çok vasat bir ilişki gibi geldi. Sizi seven ve özleyen biri atlar gelir. Haftasını bir gece kalır döner veya siz gidersiniz.

Geldiğinde verseniz olmuyor mu , tekrardan mı ayrıldınız ben orayı tam anlamadım. Gelmediği için hediyeyi vermek mi istemiyorsunuz. Kardeşiniz babanız vs varsa hediye edin onlara geçin.

Neden ayrıldınız ve neden gelmedi? Barışmak için kim neler yaptı?
Ayrılık nedenlerimiz biraz uzun tabı ki, ayrılmak konusu benım kararımdı, ikımızde öğretmeniz, ankaradan görev yapıyor bende Safranbolu da yakın mesafedeyiz, kendisi herdaim barışmak ıstedı, tekrar konuşmaya başladık, 3ay oldu cesıtlı nedenlerle sureklı işi çıktı gelemedi, ve bu durum beni ragatsz etti, tekrar barışmak istiyorsan 3ay içinde defalarca yüzyüze konuşabilmelisin,hediye konusuna gelince, gelebileceğini dusundugum ıcın almıştım,

Ayrılık nedenlerimiz biraz uzun tabı ki, ayrılmak konusu benım kararımdı, ikımızde öğretmeniz, ankaradan görev yapıyor bende Safranbolu da yakın mesafedeyiz, kendisi herdaim barışmak ıstedı, tekrar konuşmaya başladık, 3ay oldu cesıtlı nedenlerle sureklı işi çıktı gelemedi, ve bu durum beni ragatsz etti, tekrar barışmak istiyorsan 3ay içinde defalarca yüzyüze konuşabilmelisin,hediye konusuna gelince, gelebileceğini dusundugum ıcın almıştım,
Temiz ve net sekilde ayrılın.
Surumceme de olan hıcbısey olumlu sonuclar vermez. Zaten Hersey guzel olsaydı ayrılmak istemezdiniz.
Hayat kısa ve cok guzel. Böyle bir ılıskıde kafayı yemeye degmiyor

Geldiğinde verseniz olmuyor mu , tekrardan mı ayrıldınız ben orayı tam anlamadım. Gelmediği için hediyeyi vermek mi istemiyorsunuz. Kardeşiniz babanız vs varsa hediye edin onlara geçin.
Barıştıgımız süreçte, yüzyüze gelip konuşmaması açıkçası benı endıselendırdı, verebilmem için gelmesi gerekiyor ama nevyazıkkı bir turlu gelemedi

Haftasonu 1 gün için bile mi gelmedi?

Gecmılte

Aynı fikirdeyim, zahmet edip gelmiyor ise hediyenin bekletılmesı de anlamsz degıl mı arkadasım
Öncelikle gerçekten gelemiyorsa o ayrı. Benim düşünceme göre bu devirde gelemiyorum diye birsey yok. Hele ki 3ay olmuş. Ancak gelmemek için bahane buluyorsa hediyeyi ona vermeye değmez

Öncelikle gerçekten gelemiyorsa o ayrı. Benim düşünceme göre bu devirde gelemiyorum diye birsey yok. Hele ki 3ay olmuş. Ancak gelmemek için bahane buluyorsa hediyeyi ona vermeye değmez
Bu durumu fazla buyuttugumu düşünüyor,fırsat buldugunda tabıkı gelecekmıs

Nişanlıyken ayrıldınız ve sonra barıştınız, 3 ay geçti daha yüzyüze görüşmediniz.
Normal değil.
Olacak iş değil hatta.

Back
X