YARDIM EDİN BAYANLAR

Temiz ve net sekilde ayrılın.
Surumceme de olan hıcbısey olumlu sonuclar vermez. Zaten Hersey guzel olsaydı ayrılmak istemezdiniz.
Hayat kısa ve cok guzel. Böyle bir ılıskıde kafayı yemeye degmiyor
Aynen. Katılıyorum. Az bir zaman da değil okullar bile tatile girdi geri başladı. Bu hiç göz ardı edilebilecek bir durum değil. Yol yakınken ciddi ciddi düşünüp karar verin

Bu durumu fazla buyuttugumu düşünüyor,fırsat buldugunda tabıkı gelecekmıs
Pardon neyi abartıyorsunuz? Yapması gereken bu olduğu halde siz ona söylediniz diye mi abartmis oldunuz? Bu erkeklerin işine gelmeyince direkt uydurdugu bahane

Evet bır gun bir saat hıc gelmedi, tekrar konuşmaya başladık, düşün ki gelmedi ve bu durum benım hiç hoşuma gitmedi, nasıl fırsatı olmaz...
Bu zamana kadar çoğu zaman sizi yalnız mı bıraktı acaba?

Daha önceki konu içeriğinde de bahsettıgım gibi nişanlım ile barıştık 3ay oldu, daha yüzyüze konuşamadık, henüz gelemedi sevgililer günü hediyesi almıştım, geleceğini umarak gelmedi, şuan hediyeyi ne yapmalıyım bilemedim
eski konunuza baktım ve yüzyüze gelmemeniz çok saçma 3 saatlik bir mesafeymiş. yanlış yönlendirmek durumu baltalamak vs istemiyorum ama başka birisi olabilir mi hayatında şüpheleriniz var mı?

eski konunuza baktım ve yüzyüze gelmemeniz çok saçma 3 saatlik bir mesafeymiş. yanlış yönlendirmek durumu baltalamak vs istemiyorum ama başka birisi olabilir mi hayatında şüpheleriniz var mı?
Açıkçası aynı yerde yasamıyoruz, çok kestiremiyorum

3 ay ıcınde gelmemesi normalmiş, ben abartıyormuşum

15 tatilde ne yaptı?
nişanlı olduğunuza emin misiniz?
evlenmek için uygun adaysınız belli ki ama aşk sevgi yok.
3 saatlik yol 3 ayda nasıl tepilmez yahu..
saati iade edip kendinize birşey alın.

Karar sizin ama bu adam icin zamanınızı yıllarınızı heba etmeyin derim ben şahsen

yani barışmak için can atan barıştıktan sonra görüşmek istemeyen biri bilemiyorum yanlış giden bir şeyler var belli ki.
Kendısı gelmedıgı için ben de onun yanına gıtmedım, sonucta onun gelmesi gerekirdi, çokkkk mesgul ise bana da teklif edebilirdi onu da etmedi

Salla şimdi saati
Bayatlamaz akmaz kokmaz
Sen şuna bi baskın yap
Sakın çaktırma
İnsan sevdiğine nasıl koşmaz ya 3 ayda
Bi haltlar dönüyor

Salla şimdi saati
Bayatlamaz akmaz kokmaz
Sen şuna bi baskın yap
Sakın çaktırma
İnsan sevdiğine nasıl koşmaz ya 3 ayda
Bi haltlar dönüyor
Değmez bence ya
Hiçbi halt karıştırmıyorsa bile hevesi yok bi kere. Değrr vermiyor ayrıca.
İnsan nişanlıyken böyleyse evliyken iyice salar bu.

Adam sizi yedeğe almış.yol verin saati de birine hediye edin.

Koskoca 3 ayda yanınıza gelmeyen erkeğe nişanlım demeyin. Ve sakin evlenmeyin. Zaten adamın evlenme niyetinde olduğunu sanmıyorum ama evlilik asla olmaz böyle bir erkekle. Sizi sevmiyor bence. Değmez vakit harcamaya.

Back
X