Evet aynen oyle.. Nısanlı iken ayrıldık 6ay ben onunla hıc konuşmadım, konuşmaya başladık onda da zahmet edip gelmediNişanlıyken ayrıldınız ve sonra barıştınız, 3 ay geçti daha yüzyüze görüşmediniz.
Normal değil.
Olacak iş değil hatta.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet aynen oyle.. Nısanlı iken ayrıldık 6ay ben onunla hıc konuşmadım, konuşmaya başladık onda da zahmet edip gelmediNişanlıyken ayrıldınız ve sonra barıştınız, 3 ay geçti daha yüzyüze görüşmediniz.
Normal değil.
Olacak iş değil hatta.
Ona vermıycegım kesinCope atin ya da ogretmensiniz ihtiyacı olan bir öğrenciye verin uygunsa hediyeyi
Anladığım kadarıyla bazı insanların hayatlarında güncel dertlere ihtiyaçları var. Olmayınca yaratıyorlar.Dursun gelince verirsin. Bunun için konu açmak da ne bileyim yani.![]()
Açıkçası barıştıktan sonra böyle bir süreç olacagını tahmin etmemıs timniye barıştınız ki madem görüşmeyeceksiniz?
öncesinde neden ayrılmıştınız?Açıkçası barıştıktan sonra böyle bir süreç olacagını tahmin etmemıs tim
Evet oncesınde beklediğim ilgiyi bulamamıştım, tekrar barıstıgımda gordugum ilgisizlik daha ciddıydı, daha beterdi, gelıcem sözleri verip 3aydır gelemedi, Konuşma esnasında su gun gelıcem diyor o gun oluyor gelmiyor bır sıkıntı, farklı bir hafta oluyor kendi kendine gelıcem konusunu acıyor, yine bir neden den dolayı gelemiyoröncesinde neden ayrılmıştınız?
yani belki barışmak hatadır.
şu an beraber misiniz ayrıldınız mı? anlamadım ki. ayrılmadıysanız ayrılın yani zaten adamda bi değişiklik olmamış.Evet oncesınde beklediğim ilgiyi bulamamıştım, tekrar barıstıgımda gordugum ilgisizlik daha ciddıydı, daha beterdi, gelıcem sözleri verip 3aydır gelemedi, Konuşma esnasında su gun gelıcem diyor o gun oluyor gelmiyor bır sıkıntı, farklı bir hafta oluyor kendi kendine gelıcem konusunu acıyor, yine bir neden den dolayı gelemiyor
Şuan görüşmüyorum, o kadar çok gelıcem diyip gelmedi ki, bu şekilde gorusmen in zaten bır esprisi yoktuşu an beraber misiniz ayrıldınız mı? anlamadım ki. ayrılmadıysanız ayrılın yani zaten adamda bi değişiklik olmamış.
Sakla samanı, gelir zamanı.Daha önceki konu içeriğinde de bahsettıgım gibi nişanlım ile barıştık 3ay oldu, daha yüzyüze konuşamadık, henüz gelemedi sevgililer günü hediyesi almıştım, geleceğini umarak gelmedi, şuan hediyeyi ne yapmalıyım bilemedim
evet belkiSakla samanı, gelir zamanı.
Hediyeyi satmayın değerini kaybeder. Babanız yaşıyor mu? Veya erkek kardeşiniz var mi? Doğum gününde ona hediye edin. Hem aileden birinin gönlünü etmiş olursunuz.Evet bır gun bir saat hıc gelmedi, tekrar konuşmaya başladık, düşün ki gelmedi ve bu durum benım hiç hoşuma gitmedi, nasıl fırsatı olmaz...
Evet hediye yı hediye edebilirim güzel fikir, sonuçta bu kadar zamandan sonra da gelse bence haketmıyor o hedıyeyiHediyeyi satmayın değerini kaybeder. Babanız yaşıyor mu? Veya erkek kardeşiniz var mi? Doğum gününde ona hediye edin. Hem aileden birinin gönlünü etmiş olursunuz.
Ailenizden birisi daha çok hak ediyordur eminim. Geri dönse de hediye falan vermeyin.Evet hediye yı hediye edebilirim güzel fikir, sonuçta bu kadar zamandan sonra da gelse bence haketmıyor o hedıyeyi
Be
Çok begendiği bir saat vardı, onu almıştım
Evet hediye yı hediye edebilirim güzel fikir, sonuçta bu kadar zamandan sonra da gelse bence haketmıyor o hedıyeyi
Hayır tabıkı sevgililer gununde bır planım var diyip sonra gelmiyorsa haketmıyordurAilenizden birisi daha çok hak ediyordur eminim. Geri dönse de hediye falan vermeyin.
Şuan görüşmüyorum, o kadar çok gelıcem diyip gelmedi ki, bu şekilde gorusmen in zaten bır esprisi yoktu
İade oluyor, iade edicemger ver, parasini iade al olmuyor mu?
Pahalıysa iade edin. Bence bir daha da bir ilişkiye başlamadan, hatta başlasanız bile değer görmediyseniz hediye falan almayınİade oluyor, iade edicem