YARDIM EDİN BAYANLAR

Nişanlıyken ayrıldınız ve sonra barıştınız, 3 ay geçti daha yüzyüze görüşmediniz.
Normal değil.
Olacak iş değil hatta.
Evet aynen oyle.. Nısanlı iken ayrıldık 6ay ben onunla hıc konuşmadım, konuşmaya başladık onda da zahmet edip gelmedi

Dursun gelince verirsin. Bunun için konu açmak da ne bileyim yani.o_O
Anladığım kadarıyla bazı insanların hayatlarında güncel dertlere ihtiyaçları var. Olmayınca yaratıyorlar. 😐

Konu sahibi arkadaşım, saati saklamak, o geldiğinde vermek sence çok acayip bir seçenek mi? Ve ilişkindeki asıl sorun saat mi? Aranızda düzgün bir iletişim var mı?

öncesinde neden ayrılmıştınız?

yani belki barışmak hatadır.
Evet oncesınde beklediğim ilgiyi bulamamıştım, tekrar barıstıgımda gordugum ilgisizlik daha ciddıydı, daha beterdi, gelıcem sözleri verip 3aydır gelemedi, Konuşma esnasında su gun gelıcem diyor o gun oluyor gelmiyor bır sıkıntı, farklı bir hafta oluyor kendi kendine gelıcem konusunu acıyor, yine bir neden den dolayı gelemiyor

Evet oncesınde beklediğim ilgiyi bulamamıştım, tekrar barıstıgımda gordugum ilgisizlik daha ciddıydı, daha beterdi, gelıcem sözleri verip 3aydır gelemedi, Konuşma esnasında su gun gelıcem diyor o gun oluyor gelmiyor bır sıkıntı, farklı bir hafta oluyor kendi kendine gelıcem konusunu acıyor, yine bir neden den dolayı gelemiyor
şu an beraber misiniz ayrıldınız mı? anlamadım ki. ayrılmadıysanız ayrılın yani zaten adamda bi değişiklik olmamış.

şu an beraber misiniz ayrıldınız mı? anlamadım ki. ayrılmadıysanız ayrılın yani zaten adamda bi değişiklik olmamış.
Şuan görüşmüyorum, o kadar çok gelıcem diyip gelmedi ki, bu şekilde gorusmen in zaten bır esprisi yoktu

Daha önceki konu içeriğinde de bahsettıgım gibi nişanlım ile barıştık 3ay oldu, daha yüzyüze konuşamadık, henüz gelemedi sevgililer günü hediyesi almıştım, geleceğini umarak gelmedi, şuan hediyeyi ne yapmalıyım bilemedim
Sakla samanı, gelir zamanı.

Evet bır gun bir saat hıc gelmedi, tekrar konuşmaya başladık, düşün ki gelmedi ve bu durum benım hiç hoşuma gitmedi, nasıl fırsatı olmaz...
Hediyeyi satmayın değerini kaybeder. Babanız yaşıyor mu? Veya erkek kardeşiniz var mi? Doğum gününde ona hediye edin. Hem aileden birinin gönlünü etmiş olursunuz.

Hediyeyi satmayın değerini kaybeder. Babanız yaşıyor mu? Veya erkek kardeşiniz var mi? Doğum gününde ona hediye edin. Hem aileden birinin gönlünü etmiş olursunuz.
Evet hediye yı hediye edebilirim güzel fikir, sonuçta bu kadar zamandan sonra da gelse bence haketmıyor o hedıyeyi

Evet hediye yı hediye edebilirim güzel fikir, sonuçta bu kadar zamandan sonra da gelse bence haketmıyor o hedıyeyi

O zaman bosver yani niye maddi olarak eksiye gecesin ... 3 hafta cayma hakkin var, cayma hakkin bitmeden gotur geri ver parani al. Saat diyorsun, pahali bir sey sanirim ben olsam parami geri alirdim.

Bence heriflerin hicbiri oyle pahali hediye falan haketmiyor asla parami harcamam

Şuan görüşmüyorum, o kadar çok gelıcem diyip gelmedi ki, bu şekilde gorusmen in zaten bır esprisi yoktu

Eee madem adam ayni devam edecek ben sizin acinizdan bu iliskiye devam etmekte bir mantik bulamiyorum.
Boyle pahali hediye almayi zaten anlayamadim, adam gelmiyor gormuyorum diyorsunuz zaten
Ya geri verin parayi alin ya da saklayin next sevgiliye veririsiniz :olamaz:

Back
X