Yardım edin bu su olabilir mi?

pnrboran

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2015
359
87
98
31
Dışarıdan eve geldiğimde iç çamaşırımda ıslaklık hissetmeye başladım sanki ufak ufak çok az az bir şeyler geliyor gibiydi lavaboya koştum renksiz bir şeyler vardı iç çamaşırımın sadece ön kısmı su dökülmüş gibiydi ve sümüksü bir şey vardı ne olabilir bu 31 haftalık hamileyim henüz yardım edin[

Canım telaşlanma ama mutlaka doktora danış suyun olabılır bırde sunuksu bırseyde vardı dıyon aman bosverme .allah sağlık versın ıkınızede

Canım telaşlanma ama mutlaka doktora danış suyun olabılır bırde sunuksu bırseyde vardı dıyon aman bosverme .allah sağlık versın ıkınızede
Nişan olabilir mi dedim acaba o sümüksü akıntı gibi şey... Bir de bildiğin su dökmüşsün gibiydi çamaşırım heralde suyum az az geliyor pazartesi gidicem doktoruma

Git cm'n valla ılk bebegımde aynen oyle oldu ve o gece hastahaneye gıttık 36.haftada sezeryana aldılar

Canim gecmis olsun bende 30 haftalik hamileyim benimde dun seninki gibi koyu sari renkli yapiskan gayet kivamli bi akintim geldi hastsneye gittim alttan muyaneye oldum acilma yok nstde bi kez sancim cikti zaten benim 18. haftadan beri kasilmalarim oluyo o sanci benim icin normaldi yani bugun tekrar riskli gebelik bolumune gittim ultrasonda bi sikinti yok sancim cikmadi 2 hafta sonra gel dedi. Cok tedirginim daha kucuk bebeklerimiz senin durumin nedir gittin mi doktora.

ya benimde oluyor bi haftadır ara ara acaba ter mi diyorum bende ama sadece ön kısım ıpıslak oluor

kızlar benm bayadır var ama su değil normal akıntı hamilelikte genelde olan bir mantar yada enfeksiyondan sebep olurmuş bana doktor fitil vermişti ve hemen geçti ama sen genede doktorune sor içini rahatlat

Gittim canım teste aldı gelen su değilmiş doktorumda anlattığımda su olması muhtemel demişti ama testte negatif çıktı sancın kanaman ve suyun gelirse vakit kaybetme hemen hastaneye geliyorsun dedi erken doğum riskim varmış enfeksiyon var bende hatta doktorum ilaç tedavisi uygun görmüştü ama her ihtimale karşı nefroloji görsün Seni enfeksiyon böbreğine sıçramış olabilir dedi bu da bebeğin kesin olarak erken doğumuna sebepmiş yarın 24 saatlik idrarımı teslim edicem kan ve başka idrarlarda verilecek perşembe de sonuçlar çıkacak nefroloji bakacak bakalım canım ya

kızlar benm bayadır var ama su değil normal akıntı hamilelikte genelde olan bir mantar yada enfeksiyondan sebep olurmuş bana doktor fitil vermişti ve hemen geçti ama sen genede doktorune sor içini rahatlat
Bende arkadaşa da yazdım zaten enfeksiyon var bende

Geçmiş olsun canım ya inş sıçramamıştır Rabbim şifa versin enfeksiyonunda tez zamanda geçerde bebişine vaktinde kavuşursun inş. benim de kasılmalarım düzensiz devam ediyo ama onun dışında bi sıkıntı yok şükür.

Allah hayırlı doğumlar versin canım hepimize sağlıkla gelsinler inşallah sağol iyi dileklerin için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…