Ne ailenize ne eski eşe ne de yeni tanıştığınız kişiye bel bağlamayın ,bir işe girin çalışın kendi kazancınız olsun, eski eşle görüşün sadece çocuk için nafaka alın , bir süre briikim yapın ve esonra küçükte olsa ayrı bir eve çıkın kızınızla ,yeni bir ilişki için de çok erken ..Eşim tarafindan aldatıldım ve 3 yaşında bı kızım var.ailemin yanına geldim.cekismeli olan davam 1.5 senedir devam ediyo.hala bosanamadim.es aldatıldıgim kadınla birlikte.maddi yönden anlaşamadığı kız için dava çekişmeli oldu.neyse ailem ne beni ne de kızımı kabul etmiyo.ediyolar ama burnundan da getiriyorlar.her hareketimiz göze batiyo her hhareketimiz sorun.onlara kalsa kızımı babasına verip burda kalmam.buna da vicdanım el vermiyo.Biri var hayatımda..29 yaşındayım adam 43 yaşında.durumu fazlasıyla iyi ve bir evlilik yapmış.cocugu yok.baba ollmak istiyo.beni ve kızımı kabul ediyo.nufus cüzdanını ve kızını al ggel.ben bişey istemiyorum diyo.evin durumu ortada.bi yandan da konuştuğum kişinin bana sunduğu teklifff ortada.ne yapacağımi bilmiyorum.calismiyorum da.calissam ayrı eve çıksam gücüm de yok maddi yönden.bana akıl verin.
E peki ters bı durumda adam demezmi ,benim evime sen geldin diyeEşim tarafindan aldatıldım ve 3 yaşında bı kızım var.ailemin yanına geldim.cekismeli olan davam 1.5 senedir devam ediyo.hala bosanamadim.es aldatıldıgim kadınla birlikte.maddi yönden anlaşamadığı kız için dava çekişmeli oldu.neyse ailem ne beni ne de kızımı kabul etmiyo.ediyolar ama burnundan da getiriyorlar.her hareketimiz göze batiyo her hhareketimiz sorun.onlara kalsa kızımı babasına verip burda kalmam.buna da vicdanım el vermiyo.Biri var hayatımda..29 yaşındayım adam 43 yaşında.durumu fazlasıyla iyi ve bir evlilik yapmış.cocugu yok.baba ollmak istiyo.beni ve kızımı kabul ediyo.nufus cüzdanını ve kızını al ggel.ben bişey istemiyorum diyo.evin durumu ortada.bi yandan da konuştuğum kişinin bana sunduğu teklifff ortada.ne yapacağımi bilmiyorum.calismiyorum da.calissam ayrı eve çıksam gücüm de yok maddi yönden.bana akıl verin.
Kız çocuğuyla tanımadığın bir adam nasıl aynı eve koyulur birde o varE peki ters bı durumda adam demezmi ,benim evime sen geldin diye
Ayda bir geliyo kızını 4-5 saat goruyo sonra Diyarbakır'a donuyo.farkli illerdeyiz.polisO neden gelmiyor?
Çekişmeli ve uzadıkça uzuyo.rezil olan biz oluyoruz o gününü gün ediyoYağmurdan kaçarken doluya tutulacam diyorsunuz, siz bilirsiniz...
Boşanma davanız bitmeden başkasına kaçmayın, dava sürecinizi olumsuz etkiler.
Evleneceksen Para istemeyeceksin bosan öyle git. Ama adami iyi tanı önce
Adam beklemiyo.hicbirsey talep etme ondan.servetim sana da bana da kızına da doğmamış çocuklarınıza da yeter diyo.cocugumuz olsun ki malımı mülkümu sağa sola bırakacağıma evlatlarıma sana bırakayım diyoKesinlikle yanlış yöndesiniz gibi geliyor bana. Belki 43 yaşındaki adam çok iyi de olabilir bilemeyiz ancak şu an, şu zaman için yanlış bir seçim. tamamen boşanıp ardından ikinci evliliği düşünmelisiniz. Bu süreçte de Ya kendinize bi yuva kuracaksınız kızınızla, ya da bir süre ailenize katlanmak zorundasınız. Boşandıktan sonra da hala adam aynı fikirdeyse konuyu masaya yatırırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?