Yardım edin çıkmazdayım napacagimi bilmiyorum....

Çalıştim 2 ay.cocgu kreşe verdim bakmıyorlar çünkü.cocuk hasta oldu 2 haftadır perişan halde ne yapacam bilmiyorum

Yağmurdan kaçarken doluya tutulmayın dikkatli olun, hayatınıza girecek herkesi iyi tanımaya çalışın

Bakiyolar bakmiyolar değil ama söylene söylene

Boşanma mal davası ve altın davası 3 u ayrı davalar.tesekkur ederim

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Yapmam gereken tek şey bu gibi

Ben bu kadınlarımızı anlamıyorum ailenin bir sözüne gelemez dayanamazlar kocanın birini boşamadan öbürünü almaya kalkarlar. Ailen sana bunları yapabiliyorsa zor gününde el oğlu hemen pamuklara mı saracak? Adamı iyice tanıdınız mı? Kimdir nedir biliyor musunuz?

Teşekkür ederim.hepiniz aynı şeyi söylüyorsunuz.sanirim doğru yol da bu.Allah razı olsun

Hayatınızdaki insanı maksimum 1 senedir tanıyorsunuzdur herhalde. 1 senedir tanıdığınız biri ile çocuğunuzu lütfen aynı eve sokmayın.Evden kurtulmak adına başka bir evlilik yapmayın. Çocuğunuz 3 yaşındaymış, bazı devlet okullarında 3 yaş anaokul sınıfları var, yakınlarınızdaki okulları araştırın. Çocuğunuzu okula verip halkeğitim meslek kurslarına başvurun. Terzilik, kuaförlük, aşçı yardımcılığı, pastacılık, cilt bakımı, epilasyon, güzellik uzmanlığı gibi binlerce kurs var. Kayıt yaptırın, kursiyer sayısı yetersiz ise etrafınızda bu işi yapmak isteyenlerle imza toplayıp kurs açtırın. Benim gittiğim merkezdeki uzman hanımefendi eşinden boşanmış, güzellik uzmanlığında yetiştirmiş kendisini şimdi 1 çocuğuna o mesleği yaparak bakıyor, çocuk için iştirak nafakasını da alıyor. Yani yapan yapıyor işte. Üstelik ailenize bir süre maddi yardımda bulunur, paranızı toplar sonra kendi düzeninizi kurarsınız. Yeni bir evlilik tamamen risk. Hele ki bu adamı internet üzerinden tanıyorsanız çok daha büyük bir risk. Çocuğunuza bunu yapmayın, onu düşünerek adım atın.

Akıllanmamışsınız.
Sizden 14 yaş büyük biriyle ne evliliği, ne yaşaması allasen ?
Kanmayın bu tip şeylere.
Bir çocuk sahibisin.
Adam in midir cin midir bilmezsin, evladına yazık, etme eyleme derim.
Daha ortada boşanma durumu da yok.
Adam bunu tutup dava dosyasına ekletirse zırnık vermeyebilirler.
Lütfen akıllı olun.
İşe girin çalışın, aileniz belki parayı görünce seslerini keser.

Ne idüğü belirsiz bir herifin parası var diye, gül goncası kızımı alıp da yanına gitmem. Davanızı da olumsuz etkileyebilir. Ailemi çekerim, sabrederim; işe girerim. Boşandıktan sonra adamı da iyice bir tanıdıktan sonra karar verirsiniz. Öfkeyle kalkan; zararla oturur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…