Yardım edin cikmazdayim

frtkrdmr

Guru
Kayıtlı Üye
13 Mart 2010
308
4
296
Merhaba arkadaslar inşallah benim derdimede bi care bi fikir buluruz kafayi yiyecegim artik.derdim kız kardesimle.
kardesim nisan ayinda evlendi tabi ne kadar evlenmek denirse.evlenmeden once bir kez lise caginda bi kezde ocak ayinda nisanlanacak o zamanlarda madde bagimliligindan cikardik suan 21 yaşında.anneme babama hep yalan soylemistir ablası olarak banada.ve nişan olduktan sonra ben bunu takibe aldim uzaktan uzaga.bende evliyim.babamin tlfnunda facesini açık unutmus babamlara gittikçe tlfunundan msjlarina bakıyorum felan annem cantasindan ertesigun hapi bulmuş tabi bana arkadasin felan fistan dedim arkadasini ararim itiraf ettirdim zorla. Meger daha once birlikteliği olmus e nisanlina ne diyeceksin ben hallederim dedi halletmiste nasıl yaptiysa yeminle tiksiniyorum ondan.evlendi evi bir sokak alttan tuttu neymis amnesine yakin olmayacakmis bendede cocuk 3 bende zor gelip gidecegimi sandi evine. Suphelerde oldugum o kadar konu var ki.birgun ramazanda nerdesin diye tlf ettim ewe geçiyorum dedi binasinin onunde oturdum 30 dk sonra
tekrar tlf ettim nerdesin dedim ewdeyim dedi lan sen kuş olup ucmadinya ewe nasil girdin delirdim o gün açıklamasıda 4 gun once akşam yemegine ordayım çocuklarım ikiz ewini dagitmis benim kizlarin daginikligini cekemiyomus ve ben o binanin onunde otururken bitane zibidi arabasi belli beni gorunce binanin onunde durmadi ileri durdu taaaki ben ordan uzaklaşıp binadan zibidinin biri cikana kadar bekledi daha birsürü yalan varda yazamıyorum demem o ki kardeşim olacak kız eşini aldatiyor olabilir hap kullaniyo olabilir hapı da geçtim tahammül edemedigim aldatmak aldatilmak. Bugunde bi yalanina denk geldim bu kez giriştik tekme tokat cok sinirlendim.hani sucsuz yere suclasam adam gibi oturup konussa inanki konusurum hem suçlu hem guclu tavirlarinda kafayi yiyecegim babama anneme erkek kardesime anlattim yazik damada üzülüyorum o da 2 abisi var birbirinden beter biri yengesiyle kacar biri mal derdinde.diyorum ben aldatilmayi onlara yasatmam damadinda agzi var dili yok.hakliysa cemkirmeden anlatır insan hemen bi ataklarda kendimi asarim keserim ayaginda bu hafta yalanina 2 kez sahit olduk annem kendine bana yedek anahtar cikarttirmis lakin ben giremem evine ya gormemem gerekeni gorursem 3 tane kizim var başıma bi hal gelse aman yarabbim dusuncesi bile urpertiyor yardim yardim lufen

Son düzenleme:
Ne kadar fena yazmışsın okumakta çok zorlandım.
Dert etmeniz gereken aldatma değil, madde kullanıyor olma ihtimali.
Kardeşiniz de eşi de yetişkin insanlar. Cinsel hayatları da evliliklerindeki problemler de sizi ilgilendirmez. Ama bir abla olarak kardeşinizin sağlığını önemsemenize hak veririm. Umarım hap kullandığı konusunda yanılıyorsunuzdur. :(

Umarım şüphelerim konusunda ben yaniliyorumdur keşke utansam dusuncelerim için raziyim.kusura bakmayın sinirden karma karisik oldu.ewet babam kardeşim tam bulug cagindayken yurt disindaydi keza erkek kardeşimde anneme cok cektirdi ama kiz mahvetti bizi annemi ozelliklede.babama kizdigim zaman napıyım hergün onun basinimi beklicektim diyip çıkıyor su yuzune annemde hastaliklara tutuldu sinir stresten

Son düzenleme:
Yazdığını anlamak için kripto uzmanı olmak gerek.konu çok dağınık ve anlaşılmaz.anlayabildiğim kadarıyla problemli kuzkardeşiniz var.hap,ihanet yalan gırla gidiyor.her koyun kendi bacağından asılır.kızkardeş reşit, evli iken ne yapsanız boş.herkes kendi hayatını yaşıyor ama doğru ama yanlış.

Merhaba arkadaslar inşallah benim derdimede bi care bi fikir buluruz kafayi yiyecegim artik.derdim kız kardesimle kardesim nisan ayinda evlendi tabi ne kadar evlenmek denirse.evlenmeden once bir kez lise caginda bi kezde ocak ayinda nisanlanacak o zamanlarda madde bagimliligindan cikardik suan 21 yaşında.anneme babama hep yalan soylemistir ablası olarak banada.ve nişan olduktan sonra ben bunu takibe aldim uzaktan uzaga.bende evliyim.babamin tlfnunda facesini açık unutmus babamlara gittikçe tlfunundan msjlarina bakıyorum felan annem cantasindan ertesigun hapi bulmuş tabi bana arkadasin felan fistan dedim arkadasini ararim itiraf ettirdim zorla. Meger daha once birlikteliği olmus e nisanlina ne diyeceksin ben hallederim dedi halletmiste nasıl yaptiysa yeminle tiksiniyorum ondan.evlendi evi bir sokak alttan tuttu neymis amnesine yakin olmayacakmis bendede cocuk 3 bende zor gelip gidecegimi sandi evine. Suphelerde oldugum o kadar konu var ki.birgun ramazanda nerdesin diye tlf ettim ewe geçiyorum dedi binasinin onunde oturdum 30 dk sonra
tekrar tlf ettim nerdesin dedim ewdeyim dedi lan sen kuş olup ucmadinya ewe nasil girdin delirdim o gün açıklamasıda 4 gun once akşam yemegine ordayım çocuklarım ikiz ewini dagitmis benim kizlarin daginikligini cekemiyomus ve ben o binanin onunde otururken bitane zibidi arabasi belli beni gorunce binanin onunde durmadi ileri durdu taaaki ben ordan uzaklaşıp binadan zibidinin biri cikana kadar bekledi daha birsürü yalan varda yazamıyorum demem o ki kardeşim olacak kız eşini aldatiyor olabilir hap kullaniyo olabilir hapı da geçtim tahammül edemedigim aldatmak aldatilmak. Bugunde bi yalanina denk geldim bu kez giriştik tekme tokat cok sinirlendim.hani sucsuz yere suclasam adam gibi oturup konussa inanki konusurum hem suçlu hem guclu tavirlarinda kafayi yiyecegim babama anneme erkek kardesime anlattim yazik damada üzülüyorum o da 2 abisi var birbirinden beter biri yengesiyle kacar biri mal derdinde.diyorum ben aldatilmayi onlara yasatmam damadinda agzi var dili yok.hakliysa cemkirmeden anlatır insan hemen bi ataklarda kendimi asarim keserim ayaginda bu hafta yalanina 2 kez sahit olduk annam kendine bana yedek anahtar cikarttirmis lakin ben giremem evine ya gormemem gerekeni gorursem 3 tane kizim var başıma bi hal gelse aman yarabbim dusuncesi bile urpertiyor yardim yardim lufen

Bu yöntemin bir işe yaradığı pek görülmemiştir tarihte.
Önce kendinizi düzeltin, sonra sıra kardeşinize gelsin.

Valşa bende okurken çok zorlandım anlamak için.
Sorun kızkardeşiniz eşini aldatıyor galiba ama buna biz napabiliriz, bu zamana kadar da sizde ailecek bişey yapamamışsınız maalesef işiniz çok zor.
Allah kolaylık versin

Çok zor ya.allah yardım etsin.belki eşini de kendi ortamından bulduysa biliyordur oğlan. Muhtemelen kendi ortamından bulmuştur.
Arkadaşlara katılmadığım nokta ise bende tekme tokat dalarım arkadaş.

Yok kendi ortamindan degil gorucu usulu oldu tanisip konustular öyle oldu.sinirden gozum bugün hic biseyi gormedi tekme tokat hatta bi ara bicagi aldı kendisini kesecekmis balkondan atlayacakmis......

Tekrar bi sorun çıkıyor erkek kardesimin nişanlısı damadin köyünden.koyden gelin getirecegiz kurban bayramindan sonra.
babam susturuyor dugunden sonra bakacaz bi caresine laf soz olmasin kız tarafı duyar nişanı atar diye korkuyor
bugün bi patlama yaşattı bakalım hali ne olacak

Abla yüregi ya :KK42: anladigim kadariyla ona göz kulak olup dogru yoldan cikmamasina dikkat ediyorsunuz ....
Yanliz yardim istemeyen birine yardim edemezsiniz ... Cok üzüldüm sizin adiniza

Kardesimin madde kullandığını ortaya çıkardım acilen doktora goturduk haplarini aldik birdaha soz verdi bu bataga dusmeyecegine inşallah son olur...
Druda 4 yil boyunca cocuk yapamazsin demiş

Merhaba arkadaslar inşallah benim derdimede bi care bi fikir buluruz kafayi yiyecegim artik.derdim kız kardesimle.
kardesim nisan ayinda evlendi tabi ne kadar evlenmek denirse.evlenmeden once bir kez lise caginda bi kezde ocak ayinda nisanlanacak o zamanlarda madde bagimliligindan cikardik suan 21 yaşında.anneme babama hep yalan soylemistir ablası olarak banada.ve nişan olduktan sonra ben bunu takibe aldim uzaktan uzaga.bende evliyim.babamin tlfnunda facesini açık unutmus babamlara gittikçe tlfunundan msjlarina bakıyorum felan annem cantasindan ertesigun hapi bulmuş tabi bana arkadasin felan fistan dedim arkadasini ararim itiraf ettirdim zorla. Meger daha once birlikteliği olmus e nisanlina ne diyeceksin ben hallederim dedi halletmiste nasıl yaptiysa yeminle tiksiniyorum ondan.evlendi evi bir sokak alttan tuttu neymis amnesine yakin olmayacakmis bendede cocuk 3 bende zor gelip gidecegimi sandi evine. Suphelerde oldugum o kadar konu var ki.birgun ramazanda nerdesin diye tlf ettim ewe geçiyorum dedi binasinin onunde oturdum 30 dk sonra
tekrar tlf ettim nerdesin dedim ewdeyim dedi lan sen kuş olup ucmadinya ewe nasil girdin delirdim o gün açıklamasıda 4 gun once akşam yemegine ordayım çocuklarım ikiz ewini dagitmis benim kizlarin daginikligini cekemiyomus ve ben o binanin onunde otururken bitane zibidi arabasi belli beni gorunce binanin onunde durmadi ileri durdu taaaki ben ordan uzaklaşıp binadan zibidinin biri cikana kadar bekledi daha birsürü yalan varda yazamıyorum demem o ki kardeşim olacak kız eşini aldatiyor olabilir hap kullaniyo olabilir hapı da geçtim tahammül edemedigim aldatmak aldatilmak. Bugunde bi yalanina denk geldim bu kez giriştik tekme tokat cok sinirlendim.hani sucsuz yere suclasam adam gibi oturup konussa inanki konusurum hem suçlu hem guclu tavirlarinda kafayi yiyecegim babama anneme erkek kardesime anlattim yazik damada üzülüyorum o da 2 abisi var birbirinden beter biri yengesiyle kacar biri mal derdinde.diyorum ben aldatilmayi onlara yasatmam damadinda agzi var dili yok.hakliysa cemkirmeden anlatır insan hemen bi ataklarda kendimi asarim keserim ayaginda bu hafta yalanina 2 kez sahit olduk annem kendine bana yedek anahtar cikarttirmis lakin ben giremem evine ya gormemem gerekeni gorursem 3 tane kizim var başıma bi hal gelse aman yarabbim dusuncesi bile urpertiyor yardim yardim lufen
kardeşin aldatmaktan da ötesini yapşıyor anladığım kadarıyla bunu meslek haline getirmiş bile olabilir Allah hidayet etsin diyeceğim ama bence ilişkinizi kesin kardeş biliyorum ama çamuru size de sıçrar.

Valla bırak ne hali varsa görsün, baksana o şikayetçi değil halinden memnun. Değiştiremezsin, şu an sadece kendine zarar veriyosun. Uzak dur en iyisi, sanada yazık. Gerçekten yapıcak bişey yok herles istediğini yaşar. Küçük çocuk değilki odaya kapatasın terbiye edesin... üzüldüm gerçekten çok zor

Kardesimin madde kullandığını ortaya çıkardım acilen doktora goturduk haplarini aldik birdaha soz verdi bu bataga dusmeyecegine inşallah son olur...
Druda 4 yil boyunca cocuk yapamazsin demiş
Yapmasin zaten.. Sonra ne oluyorsa o cocuklara oluyor. Umarim bir an once kurtulur bu aliskanliklarindan

Back
X