- 10 Şubat 2018
- 90
- 5
- 1
- 25
- Konu Sahibi Executionerexecuted
-
dönemin basından beri kıskırtıyor bugünde sustum sustum en son patladimmsucum %5bile değilaferin çocuğum.aileniz sizi okuyasınız diye gönderiyor,sizin yaptığınıza bakın.her ikiniz de suçlusunuz.
lise sonbu arada küçüğüm yazmışsın da yaş kaç,kaçıncı sınıftasın? yazın imla hatalarıyla dolu.ne bir virgül,ne bir nokta.
lise talebesiyim deme,düşer bayılırım
aynen kesin öyledir bilip bilmeden konusmanızk gerektircekbirsey göremiyorum ben üye ikinizde suclusunuz dedi ona istinaden dedimBu usluba %5 hata az geldi bana ...
Madem bir aydir asiri tahrik varsa neden onlemini almadin ... rehberlikci ye ! Ailene durumu anlatabilirdin ... hem bir insan neden sebep yokken birisine gicik kapar onu da anlamadim.. babanla konuşmuyorsun annen icin keklemisler diyorsun hos bir durumda değilsin belliaynen kesin öyledir bilip bilmeden konusmanızk gerektircekbirsey göremiyorum ben üye ikinizde suclusunuz dedi ona istinaden dedim
babamla konusuyorum Ama sucluyorum sürekli Anlattim ama geç oldu birazMadem bir aydir asiri tahrik varsa neden onlemini almadin ... rehberlikci ye ! Ailene durumu anlatabilirdin ... hem bir insan neden sebep yokken birisine gicik kapar onu da anlamadim.. babanla konuşmuyorsun annen icin keklemisler diyorsun hos bir durumda değilsin belli
aynen öyleDarp raporu al bence. Koskoca oğlan bir kızı nasıl darp eder bu şekilde?
su durumda ıkımızda almalıyız heraldeGeleceğinizi nasıl etkileyecekmiş suç duyurusunda bulunmak? Hiçbir şey olmaz, okulun adı kötüye çıkmasın diye diyorlardır. Özel okulda okuyorsan hele hiç istemezler. Darp raporu al, suç duyurusunda bulun. 18'den küçük olduğu için bir sonuç çıkmaz da polisin karşısına çıkması bile yeter ona. Bir daha da tahriklere kapılma, illa bir şey yapacaksan da okul dışında hallet meselelerini yoksa uzaklaştırma alırsın böyle. Kapılmayıp okul müdürüne şikayette bulunsaydın uzaklaştırma alan o olurdu, sen değil.
evetttmerak ettim üniversite sınavına girecek misin?
aynen öyle
su durumda ıkımızda almalıyız heralde
ben aileme sölicem darp raporu alıp okula gidip cocugun uzaklaştırılmasini istiemelerini sölicem
merak ettim üniversite sınavına girecek misin?
Var zaten bu bir öneri değil :)Konuyu tam okuyamadım,okunmuyor..neyse şöyle söyliyeyim ; başlığa istinaden büyüyünce daha büyük dertlerin olucak
AnladimSeni neden olumsuz etkilesin ki?
Hicbirsey olmaz. Buna benzer önemsiz bir mahkemem olmuştu benim de.
Cok yuksek ihtimalle karsi tarafa birkaç yıl hapis cezası verip cezanin ertelenmesi kararini verecekler.
Yanib suclu gorulecek ama ceza almayacak-beş yıl boyunca bir suç daha işlediği taktirde o yeni cezasına bu suçu da eklenecek, eğer bir adli olaya karismazsa 5 sene sonra sicilinden bu olay silinecek.
Yani karşı tarafa büyük büyük Zararlar da vermez. Ama aklını başına alır bir daha herhangi bir iyilik serserilige karismaz
sikayet edicem diyorum ben ceza almak istyorum diye birşey demedim?Sen de uzaklaştırma alırsın, birbirinizle dalaşmışsınız sonuçta. Eğitimine odaklan milletle kavga edeceğine, bu günlerin geri gelmiyor sınav öncesi uzaklaştırma almak ne demek? Hayatınızı karartıyorsunuz, deli misiniz divane misiniz çocuğum? Bu çalışmadığın günlerini ararsın sonra, üç kuruş maaşa saatlerce ayakta dikilerek çalışırken ya da kocanın donunu ütülerken. Otur dersine bak.
sikayet edicem diyorum ben ceza almak istyorum diye birşey demedim?
onun almasini istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?