Yardım edin çok çok kötüyüm şiddet le karşılaştım ?yaşım küçük

SInıfdakilerin genelike sorunum var etme demiyolar düşün dediler sadece cocuk sube derken? Okul idaresiyle ailemi görüstürcem rapor alip dilekce felan yzdırıırm

Bu tip ergen kavgalarında asla tek taraf suçlu olmaz. Sana neden yalvardılar onu anlamadım. Sen onu şikayet edersen polise, oda seni şikayet eder. Öyle saldırıp saldırıp ben suçsuzum diyince tamam canım demez kimse.

Senden özür dilemesini iste karşılığında sende dile benim Stajer öğrencim yıllardır gözetim altında sicilinize kadar işliyor bu olaylar devlet memuru olamıyorsunuz çok kötü bir durum üstelik ortada birşey de yok

Lise kavgası. Klasik ergen davranışları. Kimse bişey bilmiyo en iyisini ben bilirim. Şikayet edicem dedim edene kadar kafa ütülücem durumu yaşanıyor belli ki.
Herkes (afedersin) salak, bir sen akıllı.

Sınava kalmış az zaman, karakoldu hastaneydi ifadeydi savcılık fln bunlarla uğraşacağına oturup iki soru çözeyim demiyosun.
Unut, hayatına devam et işte. İkinizde uzaklaştırma alınca mı rahat edeceksin?

Ayrıca burada konu açıyosun, yaşım küçük diyosun, herkese saçma sapan cevap veriyosun.
Şiddete karşıyız tamam da çocuk kavgalarıyla da bir zahmet meşgul etmeyin devleti.
Dip not: O sana sen ona vurmuşsun. O daha güçlü çıkmış. Baş edip dövebilseydin konu falan da açılmazdı şiddet var okulda diye. İğneyi kendine batır azıcık

Keşke daha önce şikayet etseydin. Okul idaresi çocuğu çağırıp bu davranışlarını tekrarlamaması için sert bi şekilde uyarsa yeterdi bence ona. Sende tamamen haklı olurdun böylece. Bence şimdi de haklısın Sen kendini korumaya çalışmışsın. Ama işte olay büyümüş artık.

Seneler önce benzer bir durumla karşılaştım sınıfımdaki erkek bana hakaret etmişti üstelik derslerim iyi diye kıl olmuş sebebi bu yani. O lafı yedirdim tabi yüzüne öyle güzel bir tokat yerleştirdim hala unutamamıştır. Ama beni en üzen İngilizce öğretmenim herşeyi anlattığım halde sen bir erkeğe nasıl tokat atarsın demişti çocuğu savunmuştu. Eğitimcilerin hepsi değil ama bazıları gerçekten boş beleş insanlar. Olayı anlat kendimi savundum de değiştirebilirsen okulu değiştir onlar senin gözünü korkutmak istemiştir şikayet edersen başları derde girer diye

İnsanları anlamak gerçekten güç. Ne demek kavga işte ikiniz de suçlusunuz. Hakkınızı arayın . Şişe atmak çanta atmak ne demek. Ama haklarınızi da öğrenin onve zararlı çıkmayin şöyle bir ifade bile verse yeter ona.
Hayır konuya yorum yapanların çoğu nasıl vazgeçirmeye çalışmış aklım almadı. Unut yazanar dahi olmuş sonra bu magandalar tacizciler neden var... zamanında başlarını ezsek olmayacaklar işte.

konu nasıl okunmuyor Allah aşkına ya, kız şiddete uğradığını yazmış gayet de anlaşılıyor. ümmet-i muhammed aşkına biraz sağduyu ya valla azıcık çok azıcık. kız akran zorbalığına uğruyor ama buradakiler yok büyü daha büyük dertlerin olacak, yok üslubun kötü.

Esimin kasini unideyken biri yarmis polis falan gelmis kamu davasina donmus olay simdi esimin kasini yaran hanzo hayati boyunca fislenmis bu durumda ayni olabilir

Bu savunmanız icin size cok teşekkür ediyorum

Esimin kasini unideyken biri yarmis polis falan gelmis kamu davasina donmus olay simdi esimin kasini yaran hanzo hayati boyunca fislenmis bu durumda ayni olabilir
Umarim
Doğru söylüyorsun Korkmadım ve ediceğim

sonuna kadar haklisiniz bir kız cocugu olmama rağmen okulda resmen zorladilar kışkırtma olmasina rağmen cocugun kolunun haline bak tırnak izi dediler

Zaten kendi sucumu kabulleniyorum dedim defalarca hayir kabbulenme kötü geleceğini etkiler dediler fasa fiso bise olmaz asla ben sucsuz tarafim ama yine cezam varsa raziyim dedim

Ever ama ceza almasi gerek pazartesi belli olucak bazı şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…