- 10 Şubat 2018
- 90
- 5
- 1
- 25
- Konu Sahibi Executionerexecuted
-
SInıfdakilerin genelike sorunum var etme demiyolar düşün dediler sadece cocuk sube derken? Okul idaresiyle ailemi görüstürcem rapor alip dilekce felan yzdırıırmArkadaslarin da sikayet etme diyorsa demek ki ikiniz de hatalisiniz ve sonucta onlarin da ifadelerine basvurulacak ve disiplin cezasi ikiniz de alacaksinizdir.
Fakat umrumda degil hakkimi aramak istiyorum dersen git cocuk subeye. Sikayette bulun. Mahkemeye kadar gitmese de gereken yapilacaktir eminim. En azindan kimseye bulasmamasi gerektigini ogrenir.
Sen de bir daha boyle bir rahatsizlik durumu olursa ona bulasmadan rehberlikciye durumu bildir
Cocuk sube karakolda bir birimdir.SInıfdakilerin genelike sorunum var etme demiyolar düşün dediler sadece cocuk sube derken? Okul idaresiyle ailemi görüstürcem rapor alip dilekce felan yzdırıırm
tamamdirCocuk sube karakolda bir birimdir.
Lisedeki adli vakalara onlar bakar.
Sınıftakilerin geneliyle sorunlu musun?SInıfdakilerin genelike sorunum var etme demiyolar düşün dediler sadece cocuk sube derken? Okul idaresiyle ailemi görüstürcem rapor alip dilekce felan yzdırıırm
Senden özür dilemesini iste karşılığında sende dile benim Stajer öğrencim yıllardır gözetim altında sicilinize kadar işliyor bu olaylar devlet memuru olamıyorsunuz çok kötü bir durum üstelik ortada birşey de yokkızlar Sınıftan bir erkek cocuğuyla ilk günden beri anlasamamzlik laf dalasi vardi genellikle o bulasirdi. Bir aydır yoğunlaştı geçen hafta derste gülmelerimi üzerine alınıp defalarca şişe attı en sonunda sinirlenip ben onun boynuna attım. tekrar olarak çanta felan attı. neyse bugün derste gülerken üstüne alınıp ağzıma ükendi höö dedi sanami canım dedim tenefüsde görürsün dedi yatarken biseler atmaya başladı kadama silgi 3-5 kere su şişeside atti sanirim cok acidi neye uğradıgımı sasırdım. Üstüne saldırdım yüzüme vurdu elimi çevirdi daha kötü yapmasin diye cırmaladım. ağladım sırada herkes basima toplandı. Kalk tım yüzünü yıkaman lazım iz kalcak dediler göz kapağım cizildi elimin kemigide morarmıs. çekiştire çekiştire sinir krizi geçirdim o an yani agladım tuttular yıkadım kantinde. Müdüre gittik iki taraf uzaklaştırlcak cok sinirliydi öyle dedi. Sonra rehberlikci bana suc duyurusunda bulunma geleceğinizi etkiler dedi sınıftaki herkes bulunma diye yalvardı. dört döndüler öğretmenler iki saat konuştu aileler arandı onun gelmedi benım sadece annem geldi hemen gitti. Keklemişler onu da onda daha cok hasar var demişler dersten cıktın bir baktım annem gitmiş.Çağırdılar müdüre yine sen ne olsun istiyosun hemen olmazki diye tersledi bide beni müdürün karsısında doğru otur felan dedi kendine gel felan ordada yıkıldım. sonra disiplin toplansın pzt dedi müdür. Disiplinden birşey olmaz polise şikayet de bulunmak istiyorum Deminden beri ağlıyorum babam bulunalım ama senide etkiler diyor onlada konusmuyorum ben ne yaptım diyor herkes onun geleceğini düsünüyor diye kafayı yedim ailem yanımda olmadı onun kolunda bitek tırnak izi var elini masaya vurdu diyoarmıs yaptı hatirliyorum şikayet ettirmediler
kızlar Sınıftan bir erkek cocuğuyla ilk günden beri anlasamamzlik laf dalasi vardi genellikle o bulasirdi. Bir aydır yoğunlaştı geçen hafta derste gülmelerimi üzerine alınıp defalarca şişe attı en sonunda sinirlenip ben onun boynuna attım. tekrar olarak çanta felan attı. neyse bugün derste gülerken üstüne alınıp ağzıma ükendi höö dedi sanami canım dedim tenefüsde görürsün dedi yatarken biseler atmaya başladı kadama silgi 3-5 kere su şişeside atti sanirim cok acidi neye uğradıgımı sasırdım. Üstüne saldırdım yüzüme vurdu elimi çevirdi daha kötü yapmasin diye cırmaladım. ağladım sırada herkes basima toplandı. Kalk tım yüzünü yıkaman lazım iz kalcak dediler göz kapağım cizildi elimin kemigide morarmıs. çekiştire çekiştire sinir krizi geçirdim o an yani agladım tuttular yıkadım kantinde. Müdüre gittik iki taraf uzaklaştırlcak cok sinirliydi öyle dedi. Sonra rehberlikci bana suc duyurusunda bulunma geleceğinizi etkiler dedi sınıftaki herkes bulunma diye yalvardı. dört döndüler öğretmenler iki saat konuştu aileler arandı onun gelmedi benım sadece annem geldi hemen gitti. Keklemişler onu da onda daha cok hasar var demişler dersten cıktın bir baktım annem gitmiş.Çağırdılar müdüre yine sen ne olsun istiyosun hemen olmazki diye tersledi bide beni müdürün karsısında doğru otur felan dedi kendine gel felan ordada yıkıldım. sonra disiplin toplansın pzt dedi müdür. Disiplinden birşey olmaz polise şikayet de bulunmak istiyorum Deminden beri ağlıyorum babam bulunalım ama senide etkiler diyor onlada konusmuyorum ben ne yaptım diyor herkes onun geleceğini düsünüyor diye kafayı yedim ailem yanımda olmadı onun kolunda bitek tırnak izi var elini masaya vurdu diyoarmıs yaptı hatirliyorum şikayet ettirmediler
kızlar Sınıftan bir erkek cocuğuyla ilk günden beri anlasamamzlik laf dalasi vardi genellikle o bulasirdi. Bir aydır yoğunlaştı geçen hafta derste gülmelerimi üzerine alınıp defalarca şişe attı en sonunda sinirlenip ben onun boynuna attım. tekrar olarak çanta felan attı. neyse bugün derste gülerken üstüne alınıp ağzıma ükendi höö dedi sanami canım dedim tenefüsde görürsün dedi yatarken biseler atmaya başladı kadama silgi 3-5 kere su şişeside atti sanirim cok acidi neye uğradıgımı sasırdım. Üstüne saldırdım yüzüme vurdu elimi çevirdi daha kötü yapmasin diye cırmaladım. ağladım sırada herkes basima toplandı. Kalk tım yüzünü yıkaman lazım iz kalcak dediler göz kapağım cizildi elimin kemigide morarmıs. çekiştire çekiştire sinir krizi geçirdim o an yani agladım tuttular yıkadım kantinde. Müdüre gittik iki taraf uzaklaştırlcak cok sinirliydi öyle dedi. Sonra rehberlikci bana suc duyurusunda bulunma geleceğinizi etkiler dedi sınıftaki herkes bulunma diye yalvardı. dört döndüler öğretmenler iki saat konuştu aileler arandı onun gelmedi benım sadece annem geldi hemen gitti. Keklemişler onu da onda daha cok hasar var demişler dersten cıktın bir baktım annem gitmiş.Çağırdılar müdüre yine sen ne olsun istiyosun hemen olmazki diye tersledi bide beni müdürün karsısında doğru otur felan dedi kendine gel felan ordada yıkıldım. sonra disiplin toplansın pzt dedi müdür. Disiplinden birşey olmaz polise şikayet de bulunmak istiyorum Deminden beri ağlıyorum babam bulunalım ama senide etkiler diyor onlada konusmuyorum ben ne yaptım diyor herkes onun geleceğini düsünüyor diye kafayı yedim ailem yanımda olmadı onun kolunda bitek tırnak izi var elini masaya vurdu diyoarmıs yaptı hatirliyorum şikayet ettirmediler
Bu savunmanız icin size cok teşekkür ediyorumkonu nasıl okunmuyor Allah aşkına ya, kız şiddete uğradığını yazmış gayet de anlaşılıyor. ümmet-i muhammed aşkına biraz sağduyu ya valla azıcık çok azıcık. kız akran zorbalığına uğruyor ama buradakiler yok büyü daha büyük dertlerin olacak, yok üslubun kötü.
UmarimEsimin kasini unideyken biri yarmis polis falan gelmis kamu davasina donmus olay simdi esimin kasini yaran hanzo hayati boyunca fislenmis bu durumda ayni olabilir
Doğru söylüyorsun Korkmadım ve ediceğimSeneler önce benzer bir durumla karşılaştım sınıfımdaki erkek bana hakaret etmişti üstelik derslerim iyi diye kıl olmuş sebebi bu yani. O lafı yedirdim tabi yüzüne öyle güzel bir tokat yerleştirdim hala unutamamıştır. Ama beni en üzen İngilizce öğretmenim herşeyi anlattığım halde sen bir erkeğe nasıl tokat atarsın demişti çocuğu savunmuştu. Eğitimcilerin hepsi değil ama bazıları gerçekten boş beleş insanlar. Olayı anlat kendimi savundum de değiştirebilirsen okulu değiştir onlar senin gözünü korkutmak istemiştir şikayet edersen başları derde girer diye
sonuna kadar haklisiniz bir kız cocugu olmama rağmen okulda resmen zorladilar kışkırtma olmasina rağmen cocugun kolunun haline bak tırnak izi dedilerİnsanları anlamak gerçekten güç. Ne demek kavga işte ikiniz de suçlusunuz. Hakkınızı arayın . Şişe atmak çanta atmak ne demek. Ama haklarınızi da öğrenin onve zararlı çıkmayin şöyle bir ifade bile verse yeter ona.
Hayır konuya yorum yapanların çoğu nasıl vazgeçirmeye çalışmış aklım almadı. Unut yazanar dahi olmuş sonra bu magandalar tacizciler neden var... zamanında başlarını ezsek olmayacaklar işte.
Zaten kendi sucumu kabulleniyorum dedim defalarca hayir kabbulenme kötü geleceğini etkiler dediler fasa fiso bise olmaz asla ben sucsuz tarafim ama yine cezam varsa raziyim dedimBu tip ergen kavgalarında asla tek taraf suçlu olmaz. Sana neden yalvardılar onu anlamadım. Sen onu şikayet edersen polise, oda seni şikayet eder. Öyle saldırıp saldırıp ben suçsuzum diyince tamam canım demez kimse.
Ever ama ceza almasi gerek pazartesi belli olucak bazı şeylerKeşke daha önce şikayet etseydin. Okul idaresi çocuğu çağırıp bu davranışlarını tekrarlamaması için sert bi şekilde uyarsa yeterdi bence ona. Sende tamamen haklı olurdun böylece. Bence şimdi de haklısın Sen kendini korumaya çalışmışsın. Ama işte olay büyümüş artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?