- 18 Kasım 2014
- 4.916
- 6.400
- 358
- Konu Sahibi Executionerexecuted
-
Hergün sen gibi bir sürü öğrenciyle ilgileniyorum. Hep söylüyorum, yine söyleyeceğim. Hata %50 sende %50 onda. Bu nedir, yaş lise son akıllar ilkokul son. Al darp raporunu şikayet et, adliye koridorlarında o da sürünsün sende. Aileleriniz okusunlar adam olsunlar diye gönderiyor siz yok silgi attı, yok kalem fırlattı, yok saldırdım saldırıldım diyorsunuz. Olay buraya gelene kadar neden sırasıyla sınıf öğretmenin, okul psikolojik danışmanın, ilgili müdür yardımcın, okul müdürüne gitmedin?lise son
Ayrica moralim. bozuk oldugundan dikkat edemiyorum
o uzaklaştırmayı iki tarafta alıyor. Sonuçta sende boş durmamışsın.amacim onlar değil uzaklastırma almasi okuldan
Bu benim yazdığıma cevabendi sanırım. Verme ,sin , otur demek değildi kastım. Sadece olayın başlangıcı güzel yönetilebilseydi sonu buraya varmazdı. Yani başlangıçta elle tutulur birşey yok ortada ve sonu şiddete dayanmış. Okul bir nevi hayatı öğrenme yeridir. Bu kadar minicik bir olayın yönetimini doğru yola alamayıp sonunu şiddet görerek ya da göstererek sonuçlandırmaları lise sona kadar "hayata dair birşey" "kişisel gelişime dair birşey" öğrenemediklerini gösterir.İki kere adliyeye gitmeyi sürünmekten mi sayıyorsunuz
Ver şikayet dilekçeni herkes ayağını denk alsın.
Yazılım istiyor .Hayırlısı olsun senin icin.
çok teşekkür ederim :) geleceğin başarılı yazılımcısına da kolaylıklar diliyorum eminim istediği yere rahatlıkla girecektir :)
Onlarda öyle diyor olay şuan disiplindeHergün sen gibi bir sürü öğrenciyle ilgileniyorum. Hep söylüyorum, yine söyleyeceğim. Hata %50 sende %50 onda. Bu nedir, yaş lise son akıllar ilkokul son. Al darp raporunu şikayet et, adliye koridorlarında o da sürünsün sende. Aileleriniz okusunlar adam olsunlar diye gönderiyor siz yok silgi attı, yok kalem fırlattı, yok saldırdım saldırıldım diyorsunuz. Olay buraya gelene kadar neden sırasıyla sınıf öğretmenin, okul psikolojik danışmanın, ilgili müdür yardımcın, okul müdürüne gitmedin?
okul icinde bi sikayette bulundumLise son öğrencisiyim diyorsun bacim. Sikayet etmek istiyorsan git et. Seni etkiler mi etkiler dava sureci uzun olur. Ama icin soğur en azından.
disiplinde olay şu an da bugün ifademi aldılatİki kere adliyeye gitmeyi sürünmekten mi sayıyorsunuz
Ver şikayet dilekçeni herkes ayağını denk alsın.
Saygı biraz o yeternapıyoruz gülelim mi ağlayalımmı =)
disiplinde ifademizi aldilarLise son öğrencisiyim diyorsun bacim. Sikayet etmek istiyorsan git et. Seni etkiler mi etkiler dava sureci uzun olur. Ama icin soğur en azından.
İkinizede versinler uzaklaştırmayı, o rahat sen rahat.disiplinde ifademizi aldilar
aynen ona ama ben haketmiyorum kusura bakmayinİkinizede versinler uzaklaştırmayı, o rahat sen rahat.
O da haketmediğini düşünüyordur zaten. :)aynen ona ama ben haketmiyorum kusura bakmayin
Kızlar diye hitap ettiklerin senden kaç yaş büyük insanlar. Sınıflarda erkek gibi sürekli olay çıkaran kızlardansın belli. Şikayet et bakalım sonuç alacak mısın? Sen de şiddet uygulamışsın, kızsın diye sana niye torpil geçilsin? Efendi, hanım ol. O imlanı da düzelt. Hadi bye...bilgin yeterli olmadi diyelim ozaman
aynen ona ama ben haketmiyorum kusura bakmayin
büyük ama benden kücük düsünen insanlarmıs simdi anladim hayatım boyunca olaya karışmıslıgım yok alırım sonuc siddeti ben Kendimi korumak icin uyguladım siddette depil bilegimi kıracak iken tuttum Sen hanım olKızlar diye hitap ettiklerin senden kaç yaş büyük insanlar. Sınıflarda erkek gibi sürekli olay çıkaran kızlardansın belli. Şikayet et bakalım sonuç alacak mısın? Sen de şiddet uygulamışsın, kızsın diye sana niye torpil geçilsin? Efendi, hanım ol. O imlanı da düzelt. Hadi bye...
Hayir haketti kışkırtan o?O da haketmediğini düşünüyordur zaten. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?