- 15 Şubat 2018
- 41
- 27
- 3
- 28
- Konu Sahibi Executionerexecuted
-
Evet öneri değil,bunu anlaman güzel :) sadece bilgi :)Var zaten bu bir öneri değil :)
Anladim
bilgin yeterli olmadi diyelim ozamanEvet öneri değil,bunu anlaman güzel :) sadece bilgi :)
Alması ıcın ailem okula gitmeli polis olayınıdw düsünüyorumO da alır sen de alırsın diyorum ben de. Dalaşmışsınız birbirinize. İkiniz de uzaklaştırma alırsınız yüksek ihtimalle. Polise başvurursan da 18 yaş altı olduğu için öyle hapse falan girmez ama korkutmak için yeterli olur. Bir daha da sana ders olsun, kim ne kadar tahrik ederse etsin kapılmadan direkt okul müdürüne şikayet et.
Ben buraya bıraktım canım ister al ister alma o senin sorunun artık :))bilgin yeterli olmadi diyelim ozaman
Ben buraya bıraktım canım ister al ister alma o senin sorunun artık :))
evet savcılığa ve okula bulunmak istiyorumŞu çocuklar ergenlik denen hormon fırtınalarını sağ salim atlatsınlar dinimiz amin öncelikle.karşılıklı bir kavga olmuş,darp raporu alınca ve bunu karşı taraf da öğrenince onlar da alırlar.karşılıklı bir durum ki muhakkak sizi karakol falan işin içine girerse orda barıştırmaya çalışacaklar.ama illa ki savcılığa suç duyurusunda bulunacağım diyorsan tutan da olmaz.şiddetin her türlüsüne karşıyım.sözlü,fiziksel ve psikolojik farketmez.fakat sanırım sizinki karşılıklı bir inatlaşma ve olayın son noktada patlak vermesi olmuş.karşılıklı halledemeyecekseniz de sınıfları ayırın muhattap olmayın,aklınızı da başınıza alıp derslere odaklanın sınava 3 ay kaldı di mi
şikayette bulunana kadar rahat edemicemAkran zorbalığına denk gelmişsin. Lisede oluyor bu, hem de herkesin gözü önünde. Öğretmenlerin işlerin bu boyuta gelmeden olaya müdahale etmesi lazımdı. Bıçak taşıyan vs bir sürü saçma insan var sonuçta işler daha kötü sonuçlanabilirdi. Olaylar ne boyutta bilemem , ne yapacagını da söyleyemem ama sadece üzme kendini ilk defa senin basına gelmiyor bu, derslerine odaklan.
sevgilisi var aynı sınıftalar hergün sarmas dolaşHep sana mi bulasiyor bu cocuk? Senden hoşlanmasin sakın ?
neden anne ve babamda anlamadimBulaşma o Tür tiplere .
Bi daha yaparsan doğrudan polise giderim de. Ama sende değil ki hata anne ve babanda
bilmiyorum hic olabilirDaha önce aldigin uyarı,kınama cezası var mı?
edicefim zaten ama saydiklarim sucluYiyin birbirinizi şımarık ergenler.Biz de ergen olduk , ruh hastası değil.Bu yaşta savcılık falan ne demek ya , otur da geleceğini planla.Burda da sana yardım etmek isteyen üyelere dik dik yorumlar yazıyorsun.Şiddetin her türlüsünden nefret ederim ama herkes mi sana karşı yahu? Annen öyle baban böyle çocuk şöyle müdür böyle öğretmenler başka türlü...Şikayet et madem baban destekliyorsa.
Çünkü seni okula gönderiyor ama belli ki hiç bir sıkıntın var mı diye sormuyorlarneden anne ve babamda anlamadim
Evet Bende anlamadımÇünkü seni okula gönderiyor ama belli ki hiç bir sıkıntın var mı diye sormuyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?