Yardım edin çok çok kötüyüm şiddet le karşılaştım ?yaşım küçük

Alması ıcın ailem okula gitmeli polis olayınıdw düsünüyorum

Şu çocuklar ergenlik denen hormon fırtınalarını sağ salim atlatsınlar dinimiz amin öncelikle.karşılıklı bir kavga olmuş,darp raporu alınca ve bunu karşı taraf da öğrenince onlar da alırlar.karşılıklı bir durum ki muhakkak sizi karakol falan işin içine girerse orda barıştırmaya çalışacaklar.ama illa ki savcılığa suç duyurusunda bulunacağım diyorsan tutan da olmaz.şiddetin her türlüsüne karşıyım.sözlü,fiziksel ve psikolojik farketmez.fakat sanırım sizinki karşılıklı bir inatlaşma ve olayın son noktada patlak vermesi olmuş.karşılıklı halledemeyecekseniz de sınıfları ayırın muhattap olmayın,aklınızı da başınıza alıp derslere odaklanın sınava 3 ay kaldı di mi

Akran zorbalığına denk gelmişsin. Lisede oluyor bu, hem de herkesin gözü önünde. Öğretmenlerin işlerin bu boyuta gelmeden olaya müdahale etmesi lazımdı. Bıçak taşıyan vs bir sürü saçma insan var sonuçta işler daha kötü sonuçlanabilirdi. Olaylar ne boyutta bilemem , ne yapacagını da söyleyemem ama sadece üzme kendini ilk defa senin basına gelmiyor bu, derslerine odaklan.

Ben buraya bıraktım canım ister al ister alma o senin sorunun artık :))
evet savcılığa ve okula bulunmak istiyorum

şikayette bulunana kadar rahat edemicem

Yiyin birbirinizi şımarık ergenler.Biz de ergen olduk , ruh hastası değil.Bu yaşta savcılık falan ne demek ya , otur da geleceğini planla.Burda da sana yardım etmek isteyen üyelere dik dik yorumlar yazıyorsun.Şiddetin her türlüsünden nefret ederim ama herkes mi sana karşı yahu? Annen öyle baban böyle çocuk şöyle müdür böyle öğretmenler başka türlü...Şikayet et madem baban destekliyorsa.

Bulaşma o Tür tiplere .

Bi daha yaparsan doğrudan polise giderim de. Ama sende değil ki hata anne ve babanda

edicefim zaten ama saydiklarim suclu

Arkadaslarin da sikayet etme diyorsa demek ki ikiniz de hatalisiniz ve sonucta onlarin da ifadelerine basvurulacak ve disiplin cezasi ikiniz de alacaksinizdir.
Fakat umrumda degil hakkimi aramak istiyorum dersen git cocuk subeye. Sikayette bulun. Mahkemeye kadar gitmese de gereken yapilacaktir eminim. En azindan kimseye bulasmamasi gerektigini ogrenir.
Sen de bir daha boyle bir rahatsizlik durumu olursa ona bulasmadan rehberlikciye durumu bildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…