18 yasında bir erkeğin ,oğlunuz bile olsa odasına dalmanız böyle sonuçlar doğurur tabi ki...artık bebek degil ki bu ...yaptıgı da bence cok doğal yapmasa şaşırın zaten..bunu bi hastalık gibi görmeyin lütfen...
sakin olun özel hayatına da saygı duyun bence...
merak etmeyim 18 yaşında delikanlı için geyet normal.
yalnız benim takıldığım nokta şu kız arkadaşı var demişsiniz bu tür şeyleri kız arkadaşıyla yapmasınımı bekliyordunuz.
kızınız olsa bu kadar rahat konuşutrmuydunuz .kızınız erkek arkadaşıyla bu tür bir ilişki yaşasa nornal mi gelecekti size.?????merak ettim sadece.
takma bu kadar olucak şeyler bunlar. ben de daha dün kızımla ilgili o kadar şey düşünüyodum hepsi boşaymış. benim aptallığımdanmış. boşver. çocuk bilgisayar ekranındaki görüntülere bakmaktan sıkılmış biraz da çamaşırlarını karıştırmış. nolcak. sıkılınca bırakır.
Siz normalmisiniz ya ? ne demek bilgisayardaki görüntülerden sıkılmış sizin çamaşırlarınıza baksın İlgiçsiniz gerçekten ilginçsiniz, sizin yetiştirdiğiniz çoçukları merak ediyorum. annesi o annesi nasıl genç bir adamın annesinin çamaşırlarıyla ilgilenmesini normal karşıalrsınız
kızlar yardımlarınız için çok sağolun. önerileriniz benim için çok önemli. burda hiç akrabamız yok benimkiler de antalyada. oğlumla kendim konuşmam gerek ama ne dicemi de bilmiyorum.
sanırım bu konularda aç. nasıl anlatiim. inanın çok zor insanın kendi canından biriyle ilgili kötü şeyleri böyle forumlarda falan yazması. onunla konuşmam gerek. bazen çekmecemdeki çamaşırlarımın yeri değişmiş oluyo. buna yormuyodum ama şimdi o da aklıma geliyo acaba diyorum
normal karşıladım ama son yazdığınız oğlum çamaşırlarımı karıştırıyor demeniz olmadı işte...
çocugunuz bunu daha fazla ileriye götürmeden bir uzmandan yardım alsanız iyi olur...
siz onun annesisiniz nasıl olurda sizin çamaşırlarınızı karıştırır...
sapıklık derecesine gelmeden önlem alın...
Nursuna, bir Anne olarak açtığınız konunun bilinçli bir Anneye hiç yakışmadığını söylemek istiyorum.
Arkadaşlarım güzel yorumlar yazmışlar, onunla yetinmeyip oğlunuzu daha da küçük düşürüp yeni mesajlar yazdınız
Bir Doktordan yardım alınız. Konunuz bizleri aşar öyle değil mi? Yoruma açık ve kırıcı olunabilir. sonra da konumu kapatır mısınız ?diye yardım istiyorsunuz
bir kadin gozuyle bakiyorsunuz. ergenlik caginda bir erkegin cinsel olarak nasil beslenecegini, nasil ogrenecegini dusunuyorsunuz? gunu geldigi zaman esiyle falan mi? o isler hic oyle olmuyor... baskasina zarar verecek bir davranista bulunacagina kimseye zarari olmayan bir davranista bulunuyor. bir insanin kendisini ya da karsisindakini filmdeki bir insanla karsilamasi icin oldukca ucmus olmasi gerekiyor bence, insan kendini bildikten sonra boyle seyler zararli olmaktan ziyade olumlu deneyimlere donusur.
Evet yaaa,konu bizi aşmış,bence dehal bir yardım alın:1no2:
Bu işin sonu iyi değil..
Bu arada çok ilginç,söylemeden geçemeyeceğim,umarım kırılmazsınız ama biz oğlunuzu temize çıkarmaya çalıştıkça sanki siz haklılığınızı ispat etmeye çalışır gibi yeni sapkınlıklarını sürüyorsunuz ortaya.
Önemli olan oğlunuzun toplumda sağlıklı bir birey olarak yer edinmesi ve eminim sizin istediğiniz de bu.
O halde lütfen artık bunu bizimle paylaşıp vakit kaybedeceğinize,ehil ellerde arayın dermanınızı:sm_confused:
Siz oğlınızla mutlu ve sağlıklı bir hayat dilerim,kolay gelsin:a015: