yardım edin çok ihtiyacım var

Sinne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2013
17
0
36
gecen hafta sevgilimle ağlayarak, sarılarak ayrıldık. çok acı çekiyoruz ikimiz de belki çok taze oldugu için bilmiyorum ikimiz de ayrılmak istemedik ama benim bir yalanım yüzünden bitti fakat belirtmem gerekir ki bizim ilişkimiz başlamadan önce olan bir konuydu ve söylemedim. önceki hayatımla ilgili şeyleri yumuşatarak söyledim onu kırmamak için, yalan söylemek için değil ama sonu yalan oldu. sonra o da bana bir sır söyledi aslında eşit durumdayız.

beni hala sevdiğini söylüyor ben de çok seviyorum yarın tekrar görüşücez ve konuşucaz ona her şeyin düzelebileceğini söyledim bana düzelmez eskisi gibi güvenemeyiz dedi. arada sevgi varsa düzelmez mi? ben elimden geleni yapacağım ona mektup yazmayı düşünüyorum. lütfen yardım edin. dua etmek istiyorum büyü falan değil sadece kalbine merhamet, sevgi olsun diye. yorumlarınızı bekliyorum.

not: 1 hafta içinde günde 2-3 defa konustuk, mesajlastık hep olanları ama daha çok ben seni dünyanın en iyi insanı sanıyorken bana neden bunu yaptın diye, sevdiğini söyledi hep.

Bu yalan Kızlık sorunu yalanımı

hayır bakire değildim hiç saklamadım bunu bilerek kabul etti onun da ilki değildi. sorun benim ilk birlkte olduğum kişiyi uzaktan bile olsa tanıması. bunu sormamıstı bende söylemedim

Ya anlamadigim sey, hem o sekilde kabul ediyor hemde ilkin kimdi diye mi soruyor? Boyle sacmalik yok yemin ederim. Ne bicim konular konusuyorsunuz birbirinizle..

Canim kimseye aciklama yapmak zorunda degilsin. Gecmisin icin net ol ve cizgilerin keskin olsun. Konuyu bir kere oyle bi kapat ki karsindaki bir daha acmaya cesaret edemesin.
Madem ogrendi kim oldugunu o iliskiden artik hayir gelmez. Surekli başına kakacak bahse girerim..
Hakkinizda hayirlisi.

Ya anlamadigim sey, hem o sekilde kabul ediyor hemde ilkin kimdi diye mi soruyor? Boyle sacmalik yok yemin ederim. Ne bicim konular konusuyorsunuz birbirinizle..

Canim kimseye aciklama yapmak zorunda degilsin. Gecmisin icin net ol ve cizgilerin keskin olsun. Konuyu bir kere oyle bi kapat ki karsindaki bir daha acmaya cesaret edemesin.
Madem ogrendi kim oldugunu o iliskiden artik hayir gelmez. Surekli başına kakacak bahse girerim..
Hakkinizda hayirlisi.

çok teşekkürler cevap için aynı benim düşündüğüm gibi yazmışsınız ama son bir defa karşısında net durup bunu aşabileceğimize inanıyorum en azından deneyeceğim. bir umut

çok teşekkürler cevap için aynı benim düşündüğüm gibi yazmışsınız ama son bir defa karşısında net durup bunu aşabileceğimize inanıyorum en azından deneyeceğim. bir umut

Bence de git çık karşısına düzgünce tek hir sefer ve son sefer bu konu da diyeceklerini söyle.. Sonra kapat konuyu ve bir daha barissan da ayrilsan da asla ama asla acma ve acmasina da musade etme.. Kendime yapilmis saygisizlik olarak algilarim de.. Sen istedin yaptin kimse karisamaz gecmisine. Net olursan kaybetmezsin.

hayır bakire değildim hiç saklamadım bunu bilerek kabul etti onun da ilki değildi. sorun benim ilk birlkte olduğum kişiyi uzaktan bile olsa tanıması. bunu sormamıstı bende söylemedim
Onun senden sakladigi itiraf ettigi konu ne peki?

amaaaan bu mu sorun

bu yalan değil ki o sorsaydi söylerdin

onun ayrılası varmış bu erkekler genelde böyle bakire olmamayi sorun yapmıyor görünüp sonra olmadık bi sebepten ayrılırlar

Yani ağır saçmalamış .kendini bunun için suçlu hissetme bile .adı üstünde geçmiş bir ilişki .bu onu ilgilendirmez zaten .ki barışsanızda bu Kişi ilerde bunu başınıza kakacaktır mutlaka .şimdiden kendini belli etmiş .mektup olaylarına da girme kendini bişey sanmasın .Adam istemese keser atardı zaten sadece senin yalvarmanı istiyor . Hiç sevmem böyle tipleri .

Bu şekilde davranarak tek amacı sana kendini suçlu hissettirmek ve ilerde sıkışınca koz olarak kullanmak benim fikrim. Ne kadar eğilir bükülür peşinden koşarsan yarın birgün ilk kavgada bu konuyu ısıtıp önüne koyar çünkü bir kere taktı kafaya. Barışırsanız büyük ihtimal üstünlük sağlamak için durmadan seni yalanına rağmen kabul ettim diyecek ki o sormamış sen söylememişsin bu bir yalan değil

Yorumları şimdi okudum. Doğru tahmin etmişim.
Bak şimdi sana ne söylicem.
Ben 2 yıldır eşimle beraberim. Yeni evliyim.
Bana bir kere olsun 'bakire misin?' 'ilkin kimdi?' vs. diye sormadı bile.
Birini gerçekten seviyorsan bu soruların hiç bir anlamı yok. Aklına bile gelmez.
Sanırım daha küçüksün.
Aşk sanıyor olabilirsin.
Ama emin ol değil.
Seni bununla vurmak isteyen erkeklerle beraber olma.
Kaç!
Yok ben uzaktan tanıyorum da bilmem ne..
Bırak. Kaç.
Eminim devam etmek için bir çok şey yapacaksın, ödün vereceksin, şımartacaksın.
Kaç.
İlerde burnundan fitil fitil getirecek, her tartışmada bunu öne sürecek.
Kaç!
Böyle insanlarla değil sevgili, arkadaş bile olma.
Kaç!

Önceden evli miydin? Söylemediğin bu olabilir mi? Tanığınkişiyle birlikteydim’ demeniz pek inandırıcı değil.

Back
X