- 24 Temmuz 2010
- 56
- 6
- 96
- Konu Sahibi SabihaRana
ekimde izmire tasindim ama cok yalnizimm
issiz ada gibi kimse yok etrafta. Komsularim hep 50 yas uzeri insanlar
nasil arkadas edinebilirim bana fikir verin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnanın çaba gösteriyorum ama nedense olmuyortasindim kimse gelip kapimi calmadi kimse buyurda etmiyor evin etrafinda 4-5 tane kahve var herhalde o yuzden kadin yok etrafta. Kursa yazildim hic haberde cikmadi. Bunaldim yaa
![]()
Bir hosgeldin demek icin calabilir yeni tasindin bir ihtiyacin varmi diye calabilir bunlar olmasi gereken seyler insanlik vazifesi ben boyle gordum simdiye kadar boyle biliyorum. Kursunda belirli bi tarihi yoktu mesaj gelecek dediler.İyi de kim niye sizin kapınızı çalsın ki?
İzmir burası ayol, kahve var diye kadınlar sokağa çıkmamazlık etmez. Kış diye ortalıkta görünmüyorlardır.
Kurstan nasıl haber çıkacak ki? Yazıldıysanız belli bir tarihte başlarsınız.
Ben olsam sabah kalkar sahilde gezerim spor yaparım küçük bir cafeye gidip simit çay yer içerimekimde izmire tasindim ama cok yalnizimmissiz ada gibi kimse yok etrafta. Komsularim hep 50 yas uzeri insanlar
nasil arkadas edinebilirim bana fikir verin
Ben olsam sabah kalkar sahilde gezerim spor yaparım küçük bir cafeye gidip simit çay yer içerimsonra kitabımı alırım okurum çıkar kokoş teyzelerimin yanına hal hatır sorarım boşver sen küçüklüğünü yap bi selam ver yeter
bize yaz burdan dert
Ben olsam sabah kalkar sahilde gezerim spor yaparım küçük bir cafeye gidip simit çay yer içerimsonra kitabımı alırım okurum çıkar kokoş teyzelerimin yanına hal hatır sorarım boşver sen küçüklüğünü yap bi selam ver yeter
bize yaz burdan dertleşiriz çay kahve sohbet ederiz fenamı Canım
![]()
Aynen CanımTşk ederim önerileriniz içinbiraz daha çabalamak gerek yarın iş başına
![]()
Bir hosgeldin demek icin calabilir yeni tasindin bir ihtiyacin varmi diye calabilir bunlar olmasi gereken seyler insanlik vazifesi ben boyle gordum simdiye kadar boyle biliyorum. Kursunda belirli bi tarihi yoktu mesaj gelecek dediler.![]()