Yardim edin cok yalnizim :((

SabihaRana

Gelecekten Umutluyum
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2010
56
6
96
ekimde izmire tasindim ama cok yalnizimm :( issiz ada gibi kimse yok etrafta. Komsularim hep 50 yas uzeri insanlar :( nasil arkadas edinebilirim bana fikir verin

ızmırrr en guzel yerlerden biri cnm mutlaka tadını cıkar . spor yap sahılınde etkınlıkler oluyordur onlara katıl kurslar falan ev arkadası bulabılıyorsan onu da bulabılırsın ;) bende ıst da oturuyorum ama erzuruma atanma asamasındayım orda ne yapıcam dıye dusunuorum malum ufak sehır ama ıstdakı hayatım ordada aynı olucak spor ve etkınlıkler vs ;)

10 yıl boyunca yaşlılarla komşuluk dostluk ettim tecrübelerini güçsüzlüklerine hastalıklarına evlatlarının hayırsızlığına ölümlerine şahit oldum onlardan çok şey öğrendim iyiki varlar bence herkesin hayatında yıllanmış dostları olmalı

İnanın çaba gösteriyorum ama nedense olmuyor :110: tasindim kimse gelip kapimi calmadi kimse buyurda etmiyor evin etrafinda 4-5 tane kahve var herhalde o yuzden kadin yok etrafta. Kursa yazildim hic haberde cikmadi. Bunaldim yaa :(

İnanın çaba gösteriyorum ama nedense olmuyor :110: tasindim kimse gelip kapimi calmadi kimse buyurda etmiyor evin etrafinda 4-5 tane kahve var herhalde o yuzden kadin yok etrafta. Kursa yazildim hic haberde cikmadi. Bunaldim yaa :KK43:

İyi de kim niye sizin kapınızı çalsın ki?
İzmir burası ayol, kahve var diye kadınlar sokağa çıkmamazlık etmez. Kış diye ortalıkta görünmüyorlardır.
Kurstan nasıl haber çıkacak ki? Yazıldıysanız belli bir tarihte başlarsınız.

İyi de kim niye sizin kapınızı çalsın ki?
İzmir burası ayol, kahve var diye kadınlar sokağa çıkmamazlık etmez. Kış diye ortalıkta görünmüyorlardır.
Kurstan nasıl haber çıkacak ki? Yazıldıysanız belli bir tarihte başlarsınız.
Bir hosgeldin demek icin calabilir yeni tasindin bir ihtiyacin varmi diye calabilir bunlar olmasi gereken seyler insanlik vazifesi ben boyle gordum simdiye kadar boyle biliyorum. Kursunda belirli bi tarihi yoktu mesaj gelecek dediler. ;)

Siz adim atmalisiniz madem yaş ortalamasi sizden yüksek
Dogrusu budur .
50 diye begenmemezlik etmeyin 50 kere ceplerinden cikarirlar bizleri tecrübeleri ile

Mesela bir gün tatlı yapıp üst komsunuza ikram edin.
Yada en sık karşılastığınız komşunuza...

Esinizin arkadaşi falan yok mu hanımıyla tanısın. Mesela bir gun yemege cagırın yada çaya.
Ne bileyim bir kursa yazılın.
Bir işe girin.

Yabancı sehire alışmak çok zor bilirim...

Ben olsam sabah kalkar sahilde gezerim spor yaparım küçük bir cafeye gidip simit çay yer içerim:KK54:sonra kitabımı alırım okurum çıkar kokoş teyzelerimin yanına hal hatır sorarım boşver sen küçüklüğünü yap bi selam ver yeter :ukala: bize yaz burdan dert
ekimde izmire tasindim ama cok yalnizimm :KK43: issiz ada gibi kimse yok etrafta. Komsularim hep 50 yas uzeri insanlar :KK43: nasil arkadas edinebilirim bana fikir verin
Ben olsam sabah kalkar sahilde gezerim spor yaparım küçük bir cafeye gidip simit çay yer içerim:KK54:sonra kitabımı alırım okurum çıkar kokoş teyzelerimin yanına hal hatır sorarım boşver sen küçüklüğünü yap bi selam ver yeter :ukala: bize yaz burdan dertleşiriz çay kahve sohbet ederiz fenamı Canım:KK69:

Ben olsam sabah kalkar sahilde gezerim spor yaparım küçük bir cafeye gidip simit çay yer içerim:KK54:sonra kitabımı alırım okurum çıkar kokoş teyzelerimin yanına hal hatır sorarım boşver sen küçüklüğünü yap bi selam ver yeter :ukala: bize yaz burdan dert

Ben olsam sabah kalkar sahilde gezerim spor yaparım küçük bir cafeye gidip simit çay yer içerim:KK54:sonra kitabımı alırım okurum çıkar kokoş teyzelerimin yanına hal hatır sorarım boşver sen küçüklüğünü yap bi selam ver yeter :ukala: bize yaz burdan dertleşiriz çay kahve sohbet ederiz fenamı Canım:KK69:

Bir hosgeldin demek icin calabilir yeni tasindin bir ihtiyacin varmi diye calabilir bunlar olmasi gereken seyler insanlik vazifesi ben boyle gordum simdiye kadar boyle biliyorum. Kursunda belirli bi tarihi yoktu mesaj gelecek dediler. :KK66:

Valla şimdi düşündüm ben taşındığımda kimse hoşgeldine gelmedi. Benden sonra yan daireye bir çift taşındı ben de onlara gitmedim, benden başka kimse de gitmedi. Artık yok öyle şeyler arkadaşım, bekleme boşuna.
Ama yan daireye taşınanla arkadaş olmak istesem kapısını çalıp kahveye falan davet ederdim mesela. Siz adım atmazsanız birileri size adım atana kadar beklersiniz.

Back
X