- 2 Mart 2020
- 989
- 4.800
- 113
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dış gebelik değil. Ama tutunma kanaması olduğunuzda düşünmüyorum. Randevum. Saat 4 de. Yazarım buraya.Canım benimde koyu kahverengi akıntım vardı, yerleşme kanamasıdır demişlerdi meğer dış gebelik çıktı.
Bu tarz değişik akıntılarda sakinliğini bozmadan doktorun ile irtibata geç hemen.
Umarım sağlıkla kucağına alırsın,bizi haberdar etmeyi de unutma![]()
Keşke öyle olsa Ege yaşama gittim cuma günü. Doktor çok övülmüş. Doktorlar sitesinde. Tam bir fiyasko. Bana kalsa hemen temizlerim dedi. Neyi temizliyor nasıl bu şekil konuşuyor. Nasıl bir doktor bu. İçim kalktı. Bugün gideceğime güveniyorum. En azından beni hırpalamaz bu şekilde.İçimden bir ses sana bebeğin gelişmemiş dedikleri için panik yaptığını söylüyor. Bence bebeğin gayet iyi. Sen iyi ol annesi, o da iyi olur![]()
Benimd3 oyleydi ustune gorme zannettim sonra artti yolculukta artti foktoruma gittigimde zaten düşüyormuş aldirdim ama gidin bi doktora hemen ben gitmedim melegim gittiAcil bakarmısınız. 8 hafta 4 günlük hamileyim. Ama bebeğim gelişmemişti en son gittiğimde. Bu sabah çok koyu kötü görüntülü akıntı geldi. Ağrım yok düşükmü başlıyor. Kimin düşüğü nasıl gerçekleşti ne yaşadı. Tecrübelerinize ihtiyacım var. Kötü tecrübede olsa
Bunları düşünmekte çok haklısın şuan.Evet düşük yapıyorum. Kanama başladı. Bebek hiç gelişmemiş. En son gördüğüm gibi durmuş. Büzüşmüş vücut atmak istiyor dedi. Yarın öğlen kürtaj olacağım. Çok kötüyüm çokkkk inşallah atlatmak kolay olur
Umarım bende kuzuma sarılıyırum iyiki o varBunları düşünmekte çok haklısın şuan.
Ama geçecek merak etme. Kafanı dağıtacak şeyler yap, dışarı çık, gez. Düşünmemeye çalış.
2 kere yaşadım. Umarım son olur.