Yardım edin düşük mü yapıyorum

beatitude

Sonsuz mutluluğum canım ailem
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Mart 2020
989
4.800
113
Acil bakarmısınız. 8 hafta 4 günlük hamileyim. Ama bebeğim gelişmemişti en son gittiğimde. Bu sabah çok koyu kötü görüntülü akıntı geldi. Ağrım yok düşükmü başlıyor. Kimin düşüğü nasıl gerçekleşti ne yaşadı. Tecrübelerinize ihtiyacım var. Kötü tecrübede olsa

İsterseniz doktorunuz bir kontrole gidin hemen.
Gelişmeme sorunu vardı diyorsunuz. Düşük de yapıyor olabilirsiniz. 2 kere düşüğüm oldu ve dediin gibi kanama belirtisi olabiliyor.
Çok geçmiş olsun.

Canım benimde koyu kahverengi akıntım vardı, yerleşme kanamasıdır demişlerdi meğer dış gebelik çıktı.
Bu tarz değişik akıntılarda sakinliğini bozmadan doktorun ile irtibata geç hemen.
Umarım sağlıkla kucağına alırsın,bizi haberdar etmeyi de unutma 🙏🏼

İçimden bir ses sana bebeğin gelişmemiş dedikleri için panik yaptığını söylüyor. Bence bebeğin gayet iyi. Sen iyi ol annesi, o da iyi olur 🙏🏼

Canım benimde koyu kahverengi akıntım vardı, yerleşme kanamasıdır demişlerdi meğer dış gebelik çıktı.
Bu tarz değişik akıntılarda sakinliğini bozmadan doktorun ile irtibata geç hemen.
Umarım sağlıkla kucağına alırsın,bizi haberdar etmeyi de unutma 🙏🏼
Dış gebelik değil. Ama tutunma kanaması olduğunuzda düşünmüyorum. Randevum. Saat 4 de. Yazarım buraya.

İçimden bir ses sana bebeğin gelişmemiş dedikleri için panik yaptığını söylüyor. Bence bebeğin gayet iyi. Sen iyi ol annesi, o da iyi olur 🙏🏼
Keşke öyle olsa Ege yaşama gittim cuma günü. Doktor çok övülmüş. Doktorlar sitesinde. Tam bir fiyasko. Bana kalsa hemen temizlerim dedi. Neyi temizliyor nasıl bu şekil konuşuyor. Nasıl bir doktor bu. İçim kalktı. Bugün gideceğime güveniyorum. En azından beni hırpalamaz bu şekilde.

Bazıları hepimize tıbbi birer vaka olarak görebiliyor. Onlara kalsa tezgahtaki portakal.
ben bir daha gebelik yaşarsam kesinlikle anne olan ve duygularıda önemseyen doktor bulacağım.
kalbini ferah tut.
ömrü olan bebek ne yaparsan yap yaşar.
Ömrü yoksa ne yapsak boş, engel olamıyoruz malesef.
Hayırlı haberler verirsin umarım.

Acil bakarmısınız. 8 hafta 4 günlük hamileyim. Ama bebeğim gelişmemişti en son gittiğimde. Bu sabah çok koyu kötü görüntülü akıntı geldi. Ağrım yok düşükmü başlıyor. Kimin düşüğü nasıl gerçekleşti ne yaşadı. Tecrübelerinize ihtiyacım var. Kötü tecrübede olsa
Benimd3 oyleydi ustune gorme zannettim sonra artti yolculukta artti foktoruma gittigimde zaten düşüyormuş aldirdim ama gidin bi doktora hemen ben gitmedim melegim gitti

Evet düşük yapıyorum. Kanama başladı. Bebek hiç gelişmemiş. En son gördüğüm gibi durmuş. Büzüşmüş vücut atmak istiyor dedi. Yarın öğlen kürtaj olacağım. Çok kötüyüm çokkkk inşallah atlatmak kolay olur

Evet düşük yapıyorum. Kanama başladı. Bebek hiç gelişmemiş. En son gördüğüm gibi durmuş. Büzüşmüş vücut atmak istiyor dedi. Yarın öğlen kürtaj olacağım. Çok kötüyüm çokkkk inşallah atlatmak kolay olur
Bunları düşünmekte çok haklısın şuan.
Ama geçecek merak etme. Kafanı dağıtacak şeyler yap, dışarı çık, gez. Düşünmemeye çalış.
2 kere yaşadım. Umarım son olur.

Bunları düşünmekte çok haklısın şuan.
Ama geçecek merak etme. Kafanı dağıtacak şeyler yap, dışarı çık, gez. Düşünmemeye çalış.
2 kere yaşadım. Umarım son olur.
Umarım bende kuzuma sarılıyırum iyiki o var

Bu nasıl bir düşük sancısı öldürdü beni gece üçte terleme kusma olunca kadın doğum acile geldim. Şimdi kürtaj olmayı bekliyorum. Bundan önceki düşük kolay olmuştu. Doğum sancısı gibi.

Of 🤕çok çok geçmiş olsun Allah’ım bir an önce toprlanmamız için hepimize yardım etsin inşallah... tekrarından da korusun🙏🏼

Ve şimdi daha iyiyim. Günlerce bebeğim gelişsin beni bırakmasın diye dua ederken dün gece bir an önce gitsin içimden istedim. Ne zor sınav. Ama gidemedi. Çok acı bir şekilde kürtajla ayrıldık. Şimdi daha iyiyim. Sosyal güvencem yoktu devlet kadın doğum aciline gitmiştim. Ücret sordum çıkış yaparken herhangi bir ödeme çıkmadı. Neden acaba.

Back
X