yardım edin eşim ailesine rezil etti beni

valla konuyu okuyup sinirden küplere binince soluğu hemen yazmakta buldum sanırım kötü ettim.. allah aşkına dayağın nedeni olurmu yahuuu.. kusura bakmada bunun neresine moral vereceksin çok iyi etmişsin aman eşindir tabiiki ye ye dayagı otur yuvanı yıkmamı dememiz gerekiyordu Allahım akıl fikir isyan eğlee böylelerine daha çok şey var yazılacak inan ağpzım nerden gelip nereye gidiyor bilemiyorum şuan en iyisi siz ne istiyosanız o olsunnn..............

konunun sadece başını okuduğunuz belli mahkemem cuma günü gittim boşanmaya hayret birşey

birde konu basliginda yardim edin yaziyor

sana bu durumda Allah'tan ve senden baskasi yardim edemez...icini dokmek istersin o baska...

Canım boşanma süreci sevinilecek birşey değil ama inan sevindim senin adına.Böyle nerde ne yapacağı belli olmayan biriyle ömür geçmez.Sen yıpranırsın o idare edilmenin keyfini yaşar.

Hakkında hayırlısı olsun, umarım bu dönemi en az hasarla atlatırsın, ki bana kalırsa eşinden yana daha fazla alabileceğin bir hasar yok. Balayında olman gerekirken nelerle uğraşıyorsun, senin ki balayı sözünü yanlış anlamış, seni bal sanmış kendisi de ayılık yapmış. Kusura bakma eşin hakkında bunları yazdığım için. Şimdi sakin ol artık, ailene haber verirsen yalnız olmazsın, ama en iyi kararı sen verirsin, nasıl rahat edeceksen öyle yap, sadece seni yalnız görmesin diye dedim. Anlaşmalı boşanma herhalde cuma gününe gün aldığınıza göre...

Eşin çok agresifmiş, yol ortasında bile sinirlerine hakim olamamış ki ortada birşey olmadığı halde...Üstelik sen çok idareci bir insana benziyorsun, eşinin bu davranışına rağmen ailesinden güler yüzünü eksik etmemişsin. Ama değer verilmeyince bir işe yaramıyor. Eşin bence normal değil, umarım kendi de fark eder. Senin gibisini bulamayacağını düşünüyorum, çünkü ailesine yaptığın şey çok değerli...Bırak seni istiyorsa çaba göstersin, tedavi olsun...Yoksa bu şiddetle yaşamın hiç olur...

neyi okumaya gerek var ki şiddet yani valla ne yaşanırsa yaşansın bi adam karısından kadından kocasından bu kadar memnun değilse boşansın sen o evde oturarark anca onun seni dövmesine izin vererek egolarını tatmin edersin bu böyle gider

ayrıca bunları buraya değil polise anlatacaksın arkadaş durumundan çokda şikayetçi değil demek ki memnun ki o evde kalıyor benim kocam beni dövse kaynanamda oğlunu döver herkesde var bi anormallik biz konuştuğumuzla kalıyoruz böyle konularda dayak yiyeceğim ben o evi tarumar ederim be çok enteresan mana veremedim

Allah yardımcınız olsun en kısa sürede sizi o adamdan kurtarsın dilerim. ama bu normal bi durum değil bence yani o adamın psikolojik bir rahatsızlığı olmalı. Allah esirgesin sizi ya. kesinlikle boşanma kararınızdan vazgeçmeyin

darp raporumu aldım karakola gittim ifade verdim.olayın direk savcılığa intikal ettiğini söylediler doğru mu bu konuda bilgisi olan var mı

eşimden biraz bahsedeyim.dün benimle geldi mahkemeye dilekçe yazdıracakken ziynet eşyalrının dağılımını sordu.benim tepem attı tabi ki.bana sormadan bankaya koymuş zaten.sonra kadına şiddet gördüğümü söyledim.yasal haklarımı sordum.o da anlattı benimki tutuştu tabiki.yapma etme dedi.bende git sen al getir altınları dedim ben burda konuşucam öğrenicem herşeyi dedim.gelmedi bekledim.zaten cuma günü oluyo dedi duruşma.cuma da gelebilirsiniz ama anlaşmalı boşanmalar için.haber bekliyorum eşimden.avukata gitmiş kendisi.ben dedim getir yoksa bende yasal yollara başvururum.çünkü sürekli kıvırıyo.o da kendisini garantiye almalıymış.gelmedi.bende gerekenleri yaptım.

taki ifade vermeye geldi.karşılaştık orda.altınları veririm dedi.bende altında değilim dedim sen beni sürekli kandırdın onurumu gururumu kırdın dedim bende.şimdi senin onurun kırılsın dedim.bu arada uzaklaştırma gerekli tedbirler alındı.

şu anda eşim çok pişman.barışmak istiyo.ben hayır dedim anlaşmalı boşanma olmazsa ben tek taraflı boşanıcam dedim.altınlar eşyalarda onun olsun çünkü ben herşeyi gördüm.şuanda yüzyüze gelmedik hiç.tedavi olmayı kabul ediyo.

şimdi eşime 1 sene sabrettim.o benm sahipsiz olduğumu gördü.sürekli ezdi beni.o bunları yapabileceğimi düşünmüyordu.sizce gerçekten boşanmak istemiyor mu?ben hala inanamıyorum çünkü kendisi o kadar rahattıki ben şikayetçi olana kadar.şimdi mi dank etti.

bu konu hakkında yardımlarınıza ihtiyacım var bu adam düzelir mi yoksa böyle devam eder mi güvenmeli miyim
şuanda geri adım atmıyorum bu arada.

Tedavi medavi bekleme sen kizim, salla gitsin bir an önce at basindan.
Tedavi olsa ne olur genleri cocuklarina gecer onlarda böyle olur.

Bu tedavi olacakda sende rahat edeceksin , nerden baksan düzenli giderse 2-3 seneni alir.

bide boşanma arefesinde sen bu dayaga tepkisizsen diyecek sözüm yokk..

o sana attıya sende agzını kıracaktınn....

başlıycam misafirin yatacagı yere bee benden degerlimi eşyaaa...

gururrrrrr...............

Gerçekten pişman olduğunu düşünmüyorum.
başına ne işler açılacağını bildiği için onun korkusuyla ayrılmak istemiyor.
ayıp.karar verecek olan sensin.eşini sen daha iyi tanıyorsun.

sen kendine deger vermiyorsun ki baskasi versin....
konun basligi bile tuhaf esinin seni dovmesini degilde ailesine rezil oldugunu onemseyip one cikartiyorsun!!!
once bir silkelen kendine gel insan oldugunu farket, kimsenin sana dayak atmaya seni asagilamaya hakki yok ama sen birdefa kendin dayagi siradan bir olay gibi anlatiyorsun once kendin farkina var dayak siradan normal bir olay degil.... dava actin mi bilmiyorum ama eger esin tedavi olacaksa onu uzaktan izle(ailenin yaninda yasa bir sure) tedavi olup duzelurse belki birdaha dusunursun ama hic zannetmiyorum... esin kendini aklamak icin kendini hasta gibi gosterip tedavi olucam diyor , aslinda dayak atmak istemese zaten atmaz tedaviye gerek yok sadece senin uzerinden guc gosterisi yapiyor, varmi senden baska sinirlenip sinirlenip dovdugu insanlar eger varsa ozaman hasta derim ama hic zannetmiyorum sadece egosunu tatmin ediyor sana vurunca ERKEK oldum zannediyor

şaka gibisin yemın ederım. bazı kadınları anlamak mumkun degıl.
sen once bır boşan hele tekrar evlenmeyı sonra düşünürsün.
yenılen pehlıvan gureşe doymaz misali nereye yetişmeye çalışıyorsun.
hayret birsey yaaa.

cnm olay artık savcılğa intikal etti, artık sen şikayetini geri alsanda kamu davasına dönüştüğü için eşin yargılanır, ceza alır ve siciline işler. ohhh çok iyi olmuş, eşine deseydin son pişmanlık fayda etmez

Bence konu fake..son cümlesinden öyle bir hisse kapıldım. yoksa kocası olacak adam insan olamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…