- Konu Sahibi menekse_16
-
daha önce yazmıştınız darp raporu al amirine şikayet et diye.aslında arkadasşımı çağırdım gidelim darp raporu alalım diye sonra durumu amcama anlattım o da medeni bir şekilde olsun dedi.tamam dedim bende.sonra bir ara altınlara bakıyım dedim yanıma alıyım yok yerinde.şok oldum.ne bileyim sabah gelir beni yine döver diye korkuyorum şimdi ben altınların yeriini sorucam eeeee sonra dayak yer miyim
Neden korkuyorsunuz?
sabah gelince yine döver diye korkuyormuş
kafam çok karışık doğru düşünemiyorum. biri neler yapmam gerektiğini anlatsın yardımcı olun kendim için neler yapabilirim
işte insan bedelinin ödenmesini istiyo ondan yoksa başka niyet yok Allaha havale ettim eşimi bir gün olsun yanlış bir kelime çıkmadı ağzımdan.bu mu ya hala sindiremiyorum karşığı bu mu. anası yanıma bile gelmedi insan konuşmaz mı nasıl insanlık bu vicdan yok mu bu insanlarda.ben ne kadar değer vermişim yazıkkkk
kafam çok karışık doğru düşünemiyorum. biri neler yapmam gerektiğini anlatsın yardımcı olun kendim için neler yapabilirim
sabaha dayak yer miyim diye düşünmek yerine tek yapman gereken şey ailenin yanına gitmek olmalı..
ailem evliliğimi istemedi.yanlarına giderim ama şimdi değil.yüzlerine bakıcak yüzüm yok.ne diyebilirim ki siz haklı çıktınız sevdiğim adam bana bunları yaptı.zaten sabah gelicek sonra mahkeme.evde ben kalırım o ayrılır.ben kafamı toparlayınca bende ayrılırım evden yeni düzen kurarım kendime.
ailem evliliğimi istemedi.yanlarına giderim ama şimdi değil.yüzlerine bakıcak yüzüm yok.ne diyebilirim ki siz haklı çıktınız sevdiğim adam bana bunları yaptı.zaten sabah gelicek sonra mahkeme.evde ben kalırım o ayrılır.ben kafamı toparlayınca bende ayrılırım evden yeni düzen kurarım kendime.
seni korkutmak istemiyorum ama kocan olacak adam içindeki enerji patlamasını dayakla dindirmeye çalışan bir ruh hastası! ya sana zarar verirse yine...hiç mi yakının yok,ablan abin falan..ailen biliyor mu durumu peki?
ah be arkadaşım senin sorunun başkasına rezil olmak değilki.dayak attı diyosun....(((
birde adama sen surat yapıyosun,yanımda yürümüyorsun diye sitem etmişsin.
bırak kim ne düşünürse düşünsün.eşin şiddet uygulayan asalağın teki.senin kendini ispatlaman gerekmiyor.
annesi,abisi görmüş işte evltlarının yaptığı haltı.
peki tepkisizmi kaldılar,en azından abisi haddini bildirmedimi?
Hayır canım amirine değil Emniyet müdürüne bizzat şikayet ediceksin .Daha sonrada izle sen aslan kocanın kediye dönüşünü.daha önce yazmıştınız darp raporu al amirine şikayet et diye.aslında arkadasşımı çağırdım gidelim darp raporu alalım diye sonra durumu amcama anlattım o da medeni bir şekilde olsun dedi.tamam dedim bende.sonra bir ara altınlara bakıyım dedim yanıma alıyım yok yerinde.şok oldum.ne bileyim sabah gelir beni yine döver diye korkuyorum şimdi ben altınların yeriini sorucam eeeee sonra dayak yer miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?