yardım edin eşim ailesine rezil etti beni

medeni olmayan bir adamla medeni bir şekilde boşanamazsınız

o evde kaldığınız sürece siz bizden daha iyi biliyorsunuz başınıza gelecekleri...

canım hiç bi kadın ne kadar kötü olursa olsun bunu haketmez...
sen bi an önce bu işi bitir senin yaptıkları allah bilsin sana en güzel mükafatı o verir inşallahh
senin hakkında ne ise hayırlısı o olsun hiç kimse evliliği bi kalemde btsin istemez ama
senin eşinin zerre kadar düzelmeye niyeti yok olan sana olur
kendin için en doğru kararı yine sen verirsin allah yardımcın olsun....

kafam çok karışık doğru düşünemiyorum. biri neler yapmam gerektiğini anlatsın yardımcı olun kendim için neler yapabilirim

senin yapman gereken eşyalarını alıp ailenin yanına gitmek onlarda
aile büyükleriyle konuşup seni o adamla muhattap etmeden usulünce bitirmek...
sonra güzelce bi psikoloğa gidip hayatına sıfırdan başlaman gerekirse didik didik edip
kendine güzel bi iş bulup hayatına devam etmek....bunlar söylerken kolay yaşanması zor şeyler ama yapmak zorundasın

altın mevzusunu açma
adam manyak belli tekrar dövmeye kalkar
mahkemede evukatın talep eder
kanıytlamak gereklimi bilmiyorum altınların varlığını ama
canını kurtarmaya bak altınlar için canını tehlikeye atma

sabaha dayak yer miyim diye düşünmek yerine tek yapman gereken şey ailenin yanına gitmek olmalı..

sabaha dayak yer miyim diye düşünmek yerine tek yapman gereken şey ailenin yanına gitmek olmalı..

ailem evliliğimi istemedi.yanlarına giderim ama şimdi değil.yüzlerine bakıcak yüzüm yok.ne diyebilirim ki siz haklı çıktınız sevdiğim adam bana bunları yaptı.zaten sabah gelicek sonra mahkeme.evde ben kalırım o ayrılır.ben kafamı toparlayınca bende ayrılırım evden yeni düzen kurarım kendime.

alo 183 ücretsiz bi danışma hattırdır

türkiyenin her yerinden 7 gün 24 saat, herhangi bir telefondan 183 numarasını çevirerek aile içi şiddeti durdurmak için gerekli destek ve korumaya nasıl ulaşacağınız konusunda bilgi alabilirsiniz

bunu hiç kimseye muhtaç olmadan halledebilirsiniz

il sosyal hizmet müdürlüğüne ulaşabilirsiniz ilk iş telefonda 183 ten bilgi almak

BUNLARI YAPMAYI LÜTFEN DÜŞÜNMEYİN BİR AN EVVEL UYGULAYIN

Ne münasebet onlar senin ailen. Her şartta seni saracaklardır. Orada durduğun her dakika aleyhine. Adamın sana neler yapacağı mechul. Kendine bunu neden yapıyorsun.

seni korkutmak istemiyorum ama kocan olacak adam içindeki enerji patlamasını dayakla dindirmeye çalışan bir ruh hastası! ya sana zarar verirse yine...hiç mi yakının yok,ablan abin falan..ailen biliyor mu durumu peki?

Anladığım kadarıyla son durum konuştunuz boşanmaya karar verdiniz,sen evindesin eşin gitti,giderken altınları da almış doğru mu?

Altınlar çok mu yaa..Boş versen olmuyor mu? Biliyorum almak istiyorsun hem ona ceza olsun hem hakkın diye ama böyle bir insandan en az zararla kurtulmaya bakmak lazım...Yine de sen bilirsin tabi bu konuyu en iyi bir avukat çözer.

Boşanma sürecinde en doğrusu ailenin yanında olman..En azından annenler sana gelemez mi? Utanma onlardan, eninde sonunda karşılarına çıkıp siz haklıydınız diyeceksin..Şu süreçte ailenle sorunları da aşarsın..

ah be arkadaşım senin sorunun başkasına rezil olmak değilki.dayak attı diyosun....(((

birde adama sen surat yapıyosun,yanımda yürümüyorsun diye sitem etmişsin.

bırak kim ne düşünürse düşünsün.eşin şiddet uygulayan asalağın teki.senin kendini ispatlaman gerekmiyor.

annesi,abisi görmüş işte evltlarının yaptığı haltı.
peki tepkisizmi kaldılar,en azından abisi haddini bildirmedimi?

seni korkutmak istemiyorum ama kocan olacak adam içindeki enerji patlamasını dayakla dindirmeye çalışan bir ruh hastası! ya sana zarar verirse yine...hiç mi yakının yok,ablan abin falan..ailen biliyor mu durumu peki?

aile söyleyemedim.arkadaşlarıma yeni açıldım.biraz önce konuştuk.ben duymuştum ama konduramadım dedi.alt komşumuz yakın arkadaşıymış o demiş evde kırılmadık birşey kalmadı yıkılıyo diye.gidip dayanıcam kapıya ama kocası diye birşey de diyemiyorum demiş.en yakın arkadaşım o gelicek tatilde.

şaşırdılar kızdılar o kadar.diyorum ya annesi o gece yanıma bile gelmedi.insan ne olursa olsun gelir insanlık adına.
inanın çok çektim.güvendim inandım.onunda beni saymasını istedim.ama ben mantıklıyım sen mantıksız düşünüyorsun diyip döven şerefsiz bir insanı yazık ya...

Mahkemeye verdiniz mi o adamcığı ? Eğer vermediyseniz boşanma kararınızdan asla vazgeçmeyin olur mu ?
Çok etkilendim yazdıklarınızı okuyunca.. Asıl sorununuzu bile arkaya atıp misafirlere rezil olduğunuza yanmışsınız.
Bunun adı çaresizliktir. Son gelişmelere biraz baktımda eşyalarınızı toplayıp nereye gideceksiniz göremedim eğer ailenizin yanına gitmeyecekseniz ?

Altınları alın tabiki diyeceğim ama sırf bunun için bile olay çıkarabilir.
Belki ailenize ait olanları alabilirsiniz. Eşinizi siz tanıyorsunuz.
Zaten alamazsanız bile mahkeme size veriyor yeni kanuna göre.

Birde savcılığa mutlaka hayatı endişe duyuyorum diye suç duyurusunda bulunmalısınız.
Şiddetle ve tehditlerle ilgili şahitlerinizi götürün.

Hayır canım amirine değil Emniyet müdürüne bizzat şikayet ediceksin .Daha sonrada izle sen aslan kocanın kediye dönüşünü.
Gıgıkını bile çıkaramaz karşında ,hem rezil olmak nasıl olurmuş görür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…