yardım edin eşim ailesine rezil etti beni

allah yardımcın olsun cnm, ne bu böyle kadına şiddet var her yerde. bu erkekler bu kadar acizleştiler mi?
acilen boşan ve yoluna bak, altınlar getirmezse getirmesin, mahkemede hakime anlatırsın olanları iyi bir avukat bulursun.alamadığını varsayalım o adamdan kurtulduğuna dua edersin, bundan sonraki hayatını kazanmış olursun daha ne. ailendende mutlaka destek al. yüzüne belki biz demiştik derler ama dışarıya karşıda seni korurlar. tek başına başetmeye çalışma onların desteği çok önemli.

günaydın herkese
eşim nieye eşim diyorsam eve geldi.ne zaman gidicez dedi öğlen dedim.amcamdan tel bekliyorum.sana olan hakkım varsa helal etmiyorum dedim.hala dayağın yanlış olduğun varkında değil yorulmuş.giderim darp raporu da alırım amirine müdürüne savcıya çıkarım yeter benim gururumla oynadığın çıkar bende senin gururunla oynarım dedim.ama bende merhamet vicdan var dedim.aslında bu uyarı neler yapabileceğimi görsün istedim.
kızlar gerçekten eşimden nefret eder duruma geldim bu son olaylar aklımı başıma getirdi.şaka gibi ya millet neler yaşıyo aile içinde karısına bir fiske bile vurmazken ben onun uğruna ailemden vazgeçtiğim insan bana neler yapıyor.ben 1 seviyorsam 3 sevecekti.insan sevmese bile bunları yapmaz.

bu zamana kadar hep tek başıma mücadele ettim ben.aileme şuan için söylemeyeceğim.biraz toparlanmam lazım kendi başıma aşmam lazım sonuçta ben tek olucam ailem başka yerde ben başka yerde.zaten kahroldular iyice yıkılmasınlar zamana bıraktım herşeyi.

Canım bence ailene haber ver. Tamam tek başına da mücadele edebilirsin ama yine de o adam arkanda birilerinin olduğunu, kolay kolay sana zarar veremeyeceğini anlamalı. Bir de bundan sonra o adama yapabileceğin şeyleri söyleyerek tehdit etme. git ve yap. yoksa senin sözlerini elinde koz olarak bulundurur.

canım çok iyi demişsin
haklısın ben sana daha öncede demiştim siz cicim aylarındasınız en kötü erkekler bile bu aylarda eşleriyle gülüyo eğleniyor
seninki seni dövüyor küçümsüyor ve sanki bunuda doğal bişe gibi alğılıyor üzgünüm ama eşin rahatsız gerçi sende artık anladın
diğer kızlarda demiş boşver altınlarını sorunsuz bir şekilde o evden ayrıl ailenin yanına git onlar sana en güzel akılı verir
bide giderken bilgisayardan geçmişi mutlaka sil burya yazdıklarını görür sana zarar verir ALLAH korusun
ALLAH yolunu açık etsin

dediğim gibi ben bu durumda bile onu düşünüyorum zorda kalmasın diye çünkü gerçekten benim karakterim böyle.ben kimseye zarar vermek istemiyorum.dayak yedim ailesini hala evimde ağırladım.saygısızlık olmasın diye

Canım en büyük saygısızlık sana yapılmış. Artık korumaktan vazgeç onu. Mahkemeye de ver tazminatını da al unutamayacağı bir acı yaşat ona. Çünkü sana böyle davranarak bunları hak ediyor.

ya merak ediyorum sokak ortasında döven adam, meyce suyu için kavga çıkaran adam , sen boşanıcam deyince, yukarıda yazdıklarını konuşunca nasıl böyle sakin kaldı.

artık doğru düşünebildiğin için sevindim.altınları falan mahkemede avukatın halleder. keşke dayağını falan ispatlayabileceğin birşeyler olsaydı elinde , daha kolay olurdu. neyse... artık kararını vermişsin. hakkında hayırlısı olsun inş.

gerçekten çok tuhaf,olmadık şeyde karısını döven adam tehdide ses etmiyor,ilginç:26:

darp raporu alacaksan daha neyi beni bekliyorsun, yapman gereken tek şey polise gitmen. Onlar darp raporunu alıyor zaten. Biraz daha oyalanırsan darp raporu falan alamayacaksın. Ama ben inanmıyorum senin boşanacağına da darp raporu alacağına da.

Esin normal degil bana kalirsa, ama sende cok normal degilsin gibi…

Adam kac defa dayak atmis ve sen nelerin hesabini yapiyorsun? Sen caninin derdine dusecegine mobilyalarina zarar gelmesin diye ugrasiyorsun…ya da o hengamede oturup yemek yapiyorsun misafirlere…Allah korusun boyle insanlardan, yolumuzun yolsuza dusmesin.

Allah aşkına biri bana bunun şaka oldugunu söylesin lütfen...

okuyunca şaşırdım kaldım adam dayak atıyor ve sende halen yemek derdinde misafir derdin nereye yatıracagını düşünüyosun,

üstüne üstlük gezmeye çıkıyosunuz adam sana karşı enerji doluyum diyor tokatlıyor hemde ailesinin yanında pesss diyorum

biran evvel canını kurtarmaya bak bırak eşyayı malı mülkü kurtul bu adamdan eşya sonradanda istediğini alırsın senin malınmı önemli canınmı önemli Allah aşkına yapma etme kurtul biran evvel..

onca dayaktan sonra yenimi nefret eder hale geldinn inan sende pek normal değilsin...

kaç kurtul bu adamdan kendin için yapacagın en güzel şey buuu...

o evde değil.ailesi sorunlarınızı çözün olmazsa boşanın diyo.

çözülecek bir durum yok. ailesi tabiki çocuklarını koruyacak ama durumun vehametini gördüklerine göre fazla birşey diyememişler yoksa benim oğlum şöyle falan diye korurlardı.
hem dayak atıyor hem umurunda bile değil pişman bile değil, bir de siz dayak yemeyi kabullenmişsiniz ertesi gün gelip gönlünüzü almasını bekliyorsunuz.
şiddet uygulamak bir suçtur. kendinizi yasalarla koruyabilirsiniz uzaklaştırma emri çıkarabilirsiniz. bi misafir için dayak uygulayan psikopat birinden ne kocalık beklenecek ki

okumadn herhalde boşanmaya gidiyoruz dedimmm.darp raporunu da aldım merak etme

herhalde siz yazılanların hepsini okumuyorsunuz.hepsinin nedeni ile sizlere izah ettim ama sizler de çok ii değilsiniz.anlayışla karşılamak moral vermek güzel şeyler yazmak yok.sizin başınıza gelmedi benim başıma geldi.

allahım konu başlığına bak.eşim ailesine rezil etti beni... bu mudur yani?
canım kusura bakma ama senin kendine saygın yok ki eşinin sana olsun...
hala evli kalmaya devam eder, eşinin düzeleceğine inanırsan yavaş yavaş dibe vuracaksın.
kusura bakma ben psikologum bu da benim doğrum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…