yardım edin eşim ailesine rezil etti beni

canım eşin olacak adam normal bir adam değil farkındamısın adam akıl hastası normal bir insan o kadar kalabalık içinde sana karşı enerji patlamam var deyip tokat atarmı
bide sen hala kayınvalidemlere ayıp oldu herşeyi anlattın derdindesin bırak ya kaynana ayıp olsun hatta ne olursa olsun sen kendini kurtar daha fazla o adama emek vermeden hemen şlk fırsatta ayrıl
bu adam senş öldürür bile ALLAH korusun
ay çok sinirlendim enerji patlamasını sana gösterirken ben orada olacaktım ona öyle bir enerji patlaması yaşatırmı pislik adam

ay bu nasil bi adam ya ben olsam bunu öldürürdüm valla sen iyi dayanmıssın canim yerinde olsam cok fena doverdim korkma cak bitane serefsize sene 2012 hala dayak diye birsey varya ilerlemek yerine geriliyoruz. bi adam karısına dar kafalı der mi babam dese bile bir daha yüzüne bakmam ki allaha sukur oyle birsey yasamadim hayatımda kusura bakmayın ama kim olursa olsun kimseye hakaret edemez cevremde bunu yapan olsada karsı cıkardım cok gecmıs olsun bi an önce bosan kurtar kendini allahin piskopatı bunuda bi akıl saglıgına yatırsınlar kocanı enerji patlamasıymıs ya onun aileside bitane caksalardı ogullarina sinirlerim bozuldu valla

Son düzenleme:

beynini mi dağıtıcakmış tövbe tövbe arkadaş 183 aklında bulunsun 155 aklında bulunsun. acil yardım isteyebileceğin en yakın numaralar.

tekrar deneme kararımı aldınız ? bu kararı nasıl aldınız peki çok merak ediyorum doğrusu..

gelip senin gönlünümü aldı..özürler mi diledi..ayaklarına mı kapandı ? seni tekrar denemeye ikna etmek için ?ne yaptı ?en azından bunları bari yapsaydı..
ama gerek kalmadı değilmi ? çünkü sen zaten affetmiştin !

Güzelim toparla kendini.. Seninle böyle konuşan el kaldıran biriyle daha ne kadar devam edebilirsin? Kaç yıl her gün dayak yiyerek geçirebilirsin? Çok daha kötüsünü yaşamayacağının garantisi var mı???Bunlara katlanmak seni daha iyi bir insan mı yapacak?!

Ailenden darbe almamışsın onlar seni düşünmüşler ve maalesef haklı çıkmışlar..Gideceksin yanlarına sana destek olurlar merak etme..Düştüğün durum,kalacak yer falan korktuğunun göstergesi..Korkma..Sen boşan sonra da git bir fakir sevindir..

kadına şiddet uygulanıyor ama cezalar caydırıcı olmuyor ki benim tek merak ettiğim bu tür adamlar boşanmayı kendine yediremez anlaşarak ayrılma şansınız var mı varsa hemen ayrılın .kaçınıcı dayağı olmuş buuu kırıcı aşağlayıcı konuşması da ayrı bu adamla bir ömür geçmezzzz

Evden çıkabiliyor musun bilmiyorum, ama yardım alman lazım. Hangi ildesin? Sanıyorum ki İzmir'de olduğu gibi her ilde de Baro'ların kurduğu Kadın Hakları Merkezi (KAHDEM) mevcut.. İnternette arama motoruna yaz, telefonlarını al hemen ara.. Boşanma konusunda da sana yaptığı şiddet konusunda da yardımcı olacaklardır..
Bununla birlikte hemen emniyete git darp raporunu emniyet alır zaten, bunun yanında senin için Koruma kararı verirler, yani eşine uzaklaştırma verirler.. Uymazsa yaptırımları mevcut ve boşanma sürecinde de elinde çok güçlü delil olur bunlar..

boşanma sürecindeysen yorumlayacak fazla birşey yok,en doğrusunu yapıyorsun.sürekli şiddete maruz kalıp hala kırgınım eşime,yalnızken yapıyorda toplum içinde de tokat attı gibi cümleler duyunca ufak çaplı bi şaşkınlık yaşadım ama boşanmaya karar vermen gayet akıllıca.

yanlış mı okudum tekrar deneme kararı mı aldınız? neden? adam sana düğün,bayram gibi daha kalabalık ortamlarda tokat atsın da o zaman mı kendine geleceksin.

Son düzenleme:
sen tekrar denersin..birdaha affedersin..yine affedersin..tekrar affedersin..sonra birdaha affedersin..sonra her affetmen sana enerji patlaması olarak geri döner..

sonra artık sende alışırsın bu duruma..sinersin ezilirsin öyle sümsük sümsük gezersin ortalarda bundan on sene sonra..sürekli şiddet gördüğün için sürekli enerji patlamalarına maruz kaldığın için özgüvenin kalmaz kişiliğin zarar görür güçsüzleşir acizleşirsin..kocanın esiri olursun..aman kızmasın aman dövmesin diye her dediğini yapa yapa kölesi olursun..çocukların olur sonra onlarda da bişeyler eksik olur hep..ezik bir anne şiddet eğilimli bir baba..mutlaka birşeyler eksik olacak gelişimlerinde yetişmelerinde..

daha nelerr neler yazılır çizilir söylenirde ...iş bunu idrak edebilmekte..bak güzelim sakın ama sakın böyle bir insanı affetme birdaha..yazık edersin kendinede geleceğinede..

Son düzenleme:
ben anlamadım senin psikolojini.
dayak olayından çok şikayetçi değil gibisin.
seni döven adama ertesi gün neden yanıma gelmedin surat yapıyorsun demek çok acayip.
yaşadığın şey çok ciddi böyle naz niyazla hallolacak bişey değil.
lütfen kendine gel.
sokakta durup dururken karısına tokat atan adamın, hayatınızda ciddi sorunlar olduğunda bilmem kaç yerinden bıçaklamayacağı ne malum
adam normal değil görmüyormusun.
hemen boşan.

Durumuna çok üzüldüm tabiki misafirin nerede yatacagına onlar değil ben karar veririm ne bu terbiyesizlik ya ! Allah yardım etsin sen en doğrusunu biliyor yapıyorsundur umarım kınamak ve büyük konuşmak istemiyorum ama neyse sustum ben en iyisi bu olacak

sağlıklı düşünemiyorum dedim eşimi seviyorum ama bu durumada katlanamıyorum.gerekeni yapcam pzt günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…