Yardim edin eşim beni aldatıyor olabilir

Deli kiz

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2019
132
37
13
29
Merhaba arkadaşlar ben 8 yıldır evliyim 2 tane çocuğum var kızım henüz 3 aylik ve dün gece eşimin telefonuna msj geldi ve ben tam okuyacağım zaman elimden hırslı ve panik halinde elimden aldı ve sildi kim olduğunu sorduğum da da kimse diye söyledi gece boyunca ağladım ben eşimin beni aldattığını düşünüyorum cunku daha öncede böyle şeylerini yakaladım ama ispat edemedim şimdi içime doğuyor ne yapacam bilemiyorum cunku esimi çok seviyorum ama beynim deki sorular beni maf ediyor 'ne olun yardım edin yaşım da 23

Başka bir kadından gelen mesaj olmasa bile herhangi bir konuda bir mesajı görmeni istemiyor.
Bu her şekilde karşındakini aldatmaktır.
Aynı yaştayız, inanılmaz. Boşanabilecek misin?

Aldatma var ya da yok. Şu bahsettiğiniz şekilde davranması size karşı sevgi ve saygısı kalmadığını gösterir. Ayrılın diyeceğim ama biri 3 aylık, iki çocuk diyorsunuz.
Ailenizle aranız nasıl? Ailenizin maddi durumu nasıl? (15 yaşında evlendiğinizi varsayarak bir mesleğiniz olmadığını varsayarak bu soruyu soruyorum.)

Ben anlamadım.

23 yaşında evli olman yeterince ciddi bir sorunken...

23 yaşında 8 senelik evli olmana ne demeli? Ne yapmalı ? Ne tarafa kalp krizi geçirmeli?

Kanunen mümkün mü ya bebekken evlenmek. Beşik kertmesidir belki evli değilsindir.

Gerçekten inanamıyorum. Bir yanlışlık olmasın . Biri beni ayndınlatsın.

15 yaşında bir çocuk nasıl evlilik yapabiliyor?

Benim bildiğim 17de aile izniyle olabiliyor ama 15 yasak olması lazım.

evet ev hanımıyım ailemin maddi anmamda bana yardım edemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…