Yaş 23-8yıllık evlilik
Mesajı sildikten sonra siz ağlarken hiçbirşey söylemedi mi?
Boşanmak için aldatılmayı ispat etmenize gerek yok ki.. Belli ki birşeyler dönüyor...
[/QUOTE
16 yaşında evlendim yapdim bi yalnis iste15 yaşında evlendiniz yani?
aldatıyor kesin diyelim, boşanacak mısınız?
Boşanamam 2 tane çocuğum var ve kızım daha 3 aylik sadece ona nasıl davranacagimi bilmiyorum
Ben anlamadım.
23 yaşında evli olman yeterince ciddi bir sorunken...
23 yaşında 8 senelik evli olmana ne demeli? Ne yapmalı ? Ne tarafa kalp krizi geçirmeli?
Kanunen mümkün mü ya bebekken evlenmek. Beşik kertmesidir belki evli değilsindir.
Gerçekten inanamıyorum. Bir yanlışlık olmasın . Biri beni ayndınlatsın.
15 yaşında bir çocuk nasıl evlilik yapabiliyor?
evet ev hanımıyım ailemin maddi anmamda bana yardım edemezAldatma var ya da yok. Şu bahsettiğiniz şekilde davranması size karşı sevgi ve saygısı kalmadığını gösterir. Ayrılın diyeceğim ama biri 3 aylık, iki çocuk diyorsunuz.
Ailenizle aranız nasıl? Ailenizin maddi durumu nasıl? (15 yaşında evlendiğinizi varsayarak bir mesleğiniz olmadığını varsayarak bu soruyu soruyorum.)
Acil bir durum varsa 15 veya 16 olması lazım evlilik olabiliyor diye biliyorum. Gerçi imam nikahlı başlayıp daha sonra resmi nikah kıyılmış olabilir.Benim bildiğim 17de aile izniyle olabiliyor ama 15 yasak olması lazım.
Evet 2 yıl imam nikahı ile durdum sonra oğlum ma 6 aylik hamile oldum resmi nihal çıktıBenim bildiğim 17de aile izniyle olabiliyor ama 15 yasak olması lazım.
Acil bir durum varsa 15 veya 16 olması lazım evlilik olabiliyor diye biliyorum. Gerçi imam nikahlı başlayıp daha sonra resmi nikah kıyılmış olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?