[
Adam hapse girse iki çocuğuyla ne yapabilir ki tek başına. İş yok, güç yok. Zamanında çok haber çıktı öyle. Kadınlar mağduruz diye ağlıyorlardı. Devletten yardım istiyorlardı. Çok ironik değil mi?
Küsmem yok bana maddi anlamda yardım edecek[
Adam hapse girse iki çocuğuyla ne yapabilir ki tek başına. İş yok, güç yok. Zamanında çok haber çıktı öyle. Kadınlar mağduruz diye ağlıyorlardı. Devletten yardım istiyorlardı. Çok ironik değil mi?
ama ben isteyerek evlendim kimse bilmese alalhim görüyor ona iftira atamam ki
34 yaşında eşim evet kimsem yok bana maddi anlamda yardım edecekCanım derdin neydide 15 yaşında evlendin şimdi daha genç kız olacakken iki çocuklu anne olmuşsun yazık etmissin bari başka çocuk yapma esinede bişey deme aldatmiyordur gibi bak ailen aarkanda durmazmis cocukta var sen büyük ihtimal bosanmazsin o yüzden kurcalayip kaldiramayacagin şeyler öğrenme.bu arada esin kaç yasinda
Ne bileyim en basitinden kitap okuma alışkanlığı edinsen en azından bu söylediğini aşabilirsin. Okulu bitirmesen de kendini geliştirebilirsin. Ne denir bilemedim çok acı.Ben sadece kendimi ifade edemiyorum günlük hayatımda da böyle şımdı de hakli iken haksız duruma düşüyorum ben sadece benim gibi olan var mı yani öğrenip te susan yada nasıl dayanan var mi ne yaptılar diye sormak istedi
15 yaşında evlilik nedir onu bile bilmiyordum siz nasıl kendiniz istediniz?Eşim 34 yaşında ben istediğim evlenmeyi ailemin hıc bir suçu yok.onlara ben direttim kendi kaderimi kendim çizdim göz göre göre
Daha öncede yaptı diyonuz ve yeniden böyle adama çocuk veriyonuz. Daha öncekilerde bise yapmadınız simdi napabilirsinizki. Hadi boşansanız bi gelir vs yok aile yardım edemez diyonuz. Evli kalsanız siz huzursuz kötü olcaksinz. O şüphe bile içinizi yer bitirir yani.cunku daha öncede böyle şeylerini yakaladım ama ispat edemedim şimdi içime doğuyor ne yapacam
15 yaşında ne rızası? 26 yaşındaymış kocan olacak adam da. Bir çocukla ilişkiye girmiş, bu pedofilidir. Çocuğun rızası olamaz hukuken.ama ben isteyerek evlendim kimse bilmese alalhim görüyor ona iftira atamam ki
Bak güzel kardeşim,
15 yaşında kız veya erkek cinsiyet fark etmeden her birey bir çocuktur. Türkiye Cumhuriyeti'nde 18 yaşından küçüksen yani çocuksan evlilik, sigorta, ameliyat, telefona hat alma, kısacası kanuni her türlü zorunluluk sana velinle birlikte iş yapma hakkı doğurur. Sen istediğin kadar kendi rızamla oldu de; sen, eşin ve hatta aileleriniz bile suçludur bu durumda. Sen o zaman çocuksun ya şoktayım ben yazdıklarınıza.
Işte
2 çocuğun arasında inan çok zor kitap okumakNe bileyim en basitinden kitap okuma alışkanlığı edinsen en azından bu söylediğini aşabilirsin. Okulu bitirmesen de kendini geliştirebilirsin. Ne denir bilemedim çok acı.
Ozman hiç kurcalama derim ben eşini sen tanirsin nasıl davranman gerektiğini sen bilirsin34 yaşında eşim evet kimsem yok bana maddi anlamda yardım edecek
16 yaşındandaydim ben gercekden sevdim ben onu ilk gördüğüm an alalhima dua eddim ona bana yaz diye15 yaşında ne rızası? 26 yaşındaymış kocan olacak adam da. Bir çocukla ilişkiye girmiş, bu pedofilidir. Çocuğun rızası olamaz hukuken.
Öyle. Hayat çok acayip. Geç gelen adalet adalet değildir. Evlenip çocuk yapıp kızın bütün hayatını elinden aldıktan sonra hapse atılsa ne atılmasa ne... Bizim köyde o kadar normal karşılanıyor ki... Çocuk yaşta evlendirilen hiçbir kız ya bana ne yapıyorlar diyemiyor bile. Çok daha hevesliler. Bilmiyorlar ki başka bir seçenek olduğunu. Şimdi aileler ayilmaya başladı gerçi. Kızlar okutuluyor. Üniversiteye giden çok. Bu sefer de erkek aileleri isyan ediyor gelin bulamıyoruz diye. Bizzat diyen ninemdi. Kendi ninen olunca ağzına kürekle vuramiyorsun tabi. Ayıp sonuçtaHer şey çok tuhaf geliyor bana artık ya . Neresinden tutarsam tutayım elimde kalıyor hayatın gerçekleri .
İyi halt ettin diyesim geldi. 18 yaşına kadar kanunen çocuktun ve çocuklar üzerinde işlenen suçlarda rıza olmaz.16 yaşındandaydim ben gercekden sevdim ben onu ilk gördüğüm an alalhima dua eddim ona bana yaz diye
8 yıl derken beynim yandı. 15 oluyor. 15 yaşSenin zaten o yaşta evlenmene izin veren sisteme tüküreyim ben
Öyledir bilemiyorum ama kitap okumak kendin için yaptığın en faydalı şey olur.2 çocuğun arasında inan çok zor kitap okumak
Size tek tavsiyem ilk yapacağınız şey çocuk yapmayı kesin. 2 tane yapmışsınız 3ü 4ü 5i olmasın. Nereden bakarsak bakalım dram resmen. Bi şekilde açıktan okula devam etmeye çalışın, bi umudunuz olsun bir şeyi peşinden gidin. Hem bi upraşınız olmuş olur hem de tek şansınız bu gibi görünüyor. Bizim de bi komşu var 15de evlenmiş şuan 19 yaşında 2 çocuğu var ne kadar dil döktğysem de ben 5 çocuk istiyorum seviyorum memnunum diyip 3. Çocuğa hamile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?