Acil bir durum varsa 15 veya 16 olması lazım evlilik olabiliyor diye biliyorum. Gerçi imam nikahlı başlayıp daha sonra resmi nikah kıyılmış olabilir.
Gebelik falan herhalde. Çok uzun zaman önce bu konuyu öğrenmiştim unuttum gitti.Ay işte bu sisteme ben
Ne acil durumu olacak ya 15lik kızın poff
Evet 2 yıl imam nikahı ile durdum sonra oğlum ma 6 aylik hamile oldum resmi nihal çıktı
Evet şimdi baktım olağanüstü bir durum varsa hakim onayıyla 16 yaşını doldurmuş kız veya erkek evlenebililiyormus. Korkunç. 17 yaş bile olmamalıNasıl acil bir durum ?
Evet ailem.uzakta ama konuşuyorumailenizle görüşüyormusunuz
Yok öyle acil durum filan bizim köyde imam kıyıyor yaşım doluncaya işte resmi nikâh kiyiliyorEvet şimdi baktım olağanüstü bir durum varsa hakim onayıyla 16 yaşını doldurmuş kız veya erkek evlenebililiyormus. Korkunç. 17 yaş bile olmamalıhele nikahı kıyan imama laflar hazırladım da yazarsam banlanirim.
Biliyorum biliyorum... Ah o köyler yok mu o köyler... 13_14 yaşında çok arkadaşım evlendi öyle bilmez miyim. Bazıları kızın yaşını büyüttürüp evlendiriyor neler neler. Hala da devam ediyor işin kötüsü.Yok öyle acil durum filan bizim köyde imam kıyıyor yaşım doluncaya işte resmi nikâh kiyiliyor
Sizin köyü söylerseniz belki bi nesil sizin yaşadığınız durumu yaşamaktan kurtulur! Bu nasıl bi şey ya? Eşiniz de siz yaşlardaysa yani erkekte bu kadar erken evlilik yapıyorsa hiçbir şey görmediği için bunları yaşamanız kaçınılmaz. Suç ailelerinizde. Sizi okutmadan, Evlilik yaşınız bile gelmemişken Bir imamın aklına uyup haydi yallah kocaya diyen ailelerinizde. (İmamların hepsini kötülemiyorum lütfen yanlış anlaşılmasın)Yok öyle acil durum filan bizim köyde imam kıyıyor yaşım doluncaya işte resmi nikâh kiyiliyor
Eşinizi ihbar edin bir çocukla evlendiği için. İçeride aldatamaz sizi zaten. Sorun da böylelikle çözülür. Yok ben ne ihbar ederim ne boşanırım çünkü eşimi seviyorum diyorsanız da konu açmanızın manası ne? Ne duymayı bekliyorsunuz buradaki üyelerden? Büyük bir kısmı boşan diyecek.
Madem boşanmayacaksınız neden aldatıp aldatmadığını öğrenmeye çalışıyorsunuz ki? Canınıza yazık. Böyle bir şey olmamış gibi devam edin evliliğe. Öğrenip devam etmek daha zor olur çünkü.
[/QUO
ben sadeceEşinizi ihbar edin bir çocukla evlendiği için. İçeride aldatamaz sizi zaten. Sorun da böylelikle çözülür. Yok ben ne ihbar ederim ne boşanırım çünkü eşimi seviyorum diyorsanız da konu açmanızın manası ne? Ne duymayı bekliyorsunuz buradaki üyelerden? Büyük bir kısmı boşan diyecek.
Madem boşanmayacaksınız neden aldatıp aldatmadığını öğrenmeye çalışıyorsunuz ki? Canınıza yazık. Böyle bir şey olmamış gibi devam edin evliliğe. Öğrenip devam etmek daha zor olur çünkü.
8Biliyorum biliyorum... Ah o köyler yok mu o köyler... 13_14 yaşında çok arkadaşım evlendi öyle bilmez miyim. Bazıları kızın yaşını büyüttürüp evlendiriyor neler neler. Hala da devam ediyor işin kötüsü.
evet hala devam ediyorBiliyorum biliyorum... Ah o köyler yok mu o köyler... 13_14 yaşında çok arkadaşım evlendi öyle bilmez miyim. Bazıları kızın yaşını büyüttürüp evlendiriyor neler neler. Hala da devam ediyor işin kötüsü.
Nasıl acil bir durum ?
Eşim 34 yaşında ben istediğim evlenmeyi ailemin hıc bir suçu yok.onlara ben direttim kendi kaderimi kendim çizdim göz göre göreSizin köyü söylerseniz belki bi nesil sizin yaşadığınız durumu yaşamaktan kurtulur! Bu nasıl bi şey ya? Eşiniz de siz yaşlardaysa yani erkekte bu kadar erken evlilik yapıyorsa hiçbir şey görmediği için bunları yaşamanız kaçınılmaz. Suç ailelerinizde. Sizi okutmadan, Evlilik yaşınız bile gelmemişken Bir imamın aklına uyup haydi yallah kocaya diyen ailelerinizde. (İmamların hepsini kötülemiyorum lütfen yanlış anlaşılmasın)
ama ben isteyerek evlendim kimse bilmese alalhim görüyor ona iftira atamam kiBüyük ihtimalle mesleğiniz ya da başka bir geliriniz yok . Arkanızda duran bir aileniz de yok ki sizi 15 yaşında evlendirmişler .
Öğrenseniz ne olacak boşanabilecek bir hayat standardınız var mı ?
Mecburen göz yummak zorunda kalacaksınız .
Ha şöyle bir şey var hukukçu değilim ama kocanızı ihbar edebilirsiniz 15 yaşında sizle evlendiği için suç işledi .
ama ben isteyerek evlendim kimse bilmese alalhim görüyor ona iftira atamam ki
Adam hapse girse iki çocuğuyla ne yapabilir ki tek başına. İş yok, güç yok. Zamanında çok haber çıktı öyle. Kadınlar mağduruz diye ağlıyorlardı. Devletten yardım istiyorlardı. Çok ironik değil mi?Büyük ihtimalle mesleğiniz ya da başka bir geliriniz yok . Arkanızda duran bir aileniz de yok ki sizi 15 yaşında evlendirmişler .
Öğrenseniz ne olacak boşanabilecek bir hayat standardınız var mı ?
Mecburen göz yummak zorunda kalacaksınız .
Ha şöyle bir şey var hukukçu değilim ama kocanızı ihbar edebilirsiniz 15 yaşında sizle evlendiği için suç işledi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?