yardım edin hayatımın kararı biliyorsunuz

• Konu Sahibi Konu Sahibi boncukhaziran
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
B

boncukhaziran

Ziyaretçi
merhaba ben evlenmek üzereyim ve okadar kararsızım ki.görümcem ve kayınvalidemin laf sokmalarından okadar bıktım ki ne yamukluğum kaldı ne yılıklığım öğretmenim mesleğimi bile bırakıp çocuk bakmamı istiyolar nişanlımsa hep onların tarafında hep onlar haklı.hep olumsuzsun deyip beni yargılıyor.bıktım artık sizce değişme umudu varmı?düzelirmi herşey?onun yanında okadar iyilerki bana karşı inandıramıyorum yaptıklarına.önce eski kız arkadaşını anlattılar bana onu çok severdik diye vazgeçmedim.giyilmiş kıyafetini hediye etti görümcem olsun dedim içimden ses çıkarmadım.ailesi eşyaya düğüne karışmıyo o kadar evi hepsini kızlarına verdiler yine sustum.sizce böyle yürürmü bu evlilik?ben nişanlımı çok seviyorum :teselli:

nişanlın sana sahip çıkmıyorsa, ailesine bir şey demiyorsa, seni savunamıyorsa ve bunlara müsaade ediyorsa bence bir daha düşün.düzelmez böyleleri.

merhaba ben evlenmek üzereyim ve okadar kararsızım ki.görümcem ve kayınvalidemin laf sokmalarından okadar bıktım ki ne yamukluğum kaldı ne yılıklığım öğretmenim mesleğimi bile bırakıp çocuk bakmamı istiyolar nişanlımsa hep onların tarafında hep onlar haklı.hep olumsuzsun deyip beni yargılıyor.bıktım artık sizce değişme umudu varmı?düzelirmi herşey?onun yanında okadar iyilerki bana karşı inandıramıyorum yaptıklarına.önce eski kız arkadaşını anlattılar bana onu çok severdik diye vazgeçmedim.giyilmiş kıyafetini hediye etti görümcem olsun dedim içimden ses çıkarmadım.ailesi eşyaya düğüne karışmıyo o kadar evi hepsini kızlarına verdiler yine sustum.sizce böyle yürürmü bu evlilik?ben nişanlımı çok seviyorum :teselli:

bir insanı değiştiremezsinsüprizzzzz

değişir umuduyla evlenirsen 3-5 ay sonra boşanma aşamasına gelirsin

umutlanma,değişmez.:delphin:

kaldı ki her şeyde ailesini haklı gören seni haksız gören bi adamla hayatını zindan etmeye mi evlencen. daha "aile kurma"nın ne demek olduğunu bilmeyen bir.
..:mymeka:

nısanlında annecıyse bence kesın duzelmez .. çok iyi düşün

Nişanlısınız..
Onu çok mu seviyorsunuz tüm yaptıklarına rağmen yani?
Devam edin öyleyse,ne diyim..:delphin:

maalesef ne dedilerse annem bilir diyo

canım çok dikkat et, başlangıcta bu kadar sorun yaşıyor ve erkek arkadaşın sana destek olup ailene karışmayın diyemiyorsa, evlendikten sonra değişeceğini sanmıyorum,
çok yakın arkadaşım buna benzer bir durum yaşadı, çok iyi düşün
olumlu bir yönde bir değişiklik olması güzel,ya değişmezse ve bu adamı değişmeden bu haliyle kabul eder misin ona karar ver bence,

ya demekki egitim fln hic kimsenin gozunu acmaya silkelenmesine yetmiyor. bize sormaniz bile hata. bu insanlar sizi kandirmiyor herseyleri ortada. bastan niyetlerini belli etmisler. size verdikleri deger de belli. daha sorulcak birsey var misempatiksalakcinni ?

canım benim şahsi fikrim şu,

daha nişanlı olarak senin arkanda durmuyorsa evliyken hiiiç durmaz, görümcen ve kaynanan sana daha şimdiden laf sokuyorlarsa evlenince daha da azıtacaklar seni huzuruz edecekler bak gör.

ayrıca sevgi bir yere kadar, evlilik bambaşka bişey, bir süre sonra insanın gözü sevgi mevgi bişey görmüyor,senin o çok sevdiğin nişanlınla aynı evi paylaşınca ve seni sürekli ezdirdikçe huzursuz olacaksın kavgalarınız başlayacak, ve neden evlendim diye kendine sürekli soracaksın..

ya bu işe nişanlın sert bir set çekecek ya da sens sert şekilde set çekeceksin, o kadar, söylemedi deme dediklerim bir bir yaşanacak...

merhaba ben evlenmek üzereyim ve okadar kararsızım ki.görümcem ve kayınvalidemin laf sokmalarından okadar bıktım ki ne yamukluğum kaldı ne yılıklığım öğretmenim mesleğimi bile bırakıp çocuk bakmamı istiyolar nişanlımsa hep onların tarafında hep onlar haklı.hep olumsuzsun deyip beni yargılıyor.bıktım artık sizce değişme umudu varmı?düzelirmi herşey?onun yanında okadar iyilerki bana karşı inandıramıyorum yaptıklarına.önce eski kız arkadaşını anlattılar bana onu çok severdik diye vazgeçmedim.giyilmiş kıyafetini hediye etti görümcem olsun dedim içimden ses çıkarmadım.ailesi eşyaya düğüne karışmıyo o kadar evi hepsini kızlarına verdiler yine sustum.sizce böyle yürürmü bu evlilik?ben nişanlımı çok seviyorum

sonra zamanı geri almak istersin ama çok geç olur her şey boş gelir aşk meşk çünkü mutsuz olunca insan aşkı falan düşünmüyo....dünyada erkek çok ama sen bi tanesin ve bi hayat var elinde heba etme bence...

böyle bir şekilde sadece evlilik değil, dostluk, arkadaşlık da yürümez. eğer bir ömür herşeye "he" diyecekseniz evlenin, ama şimdi çok sevdiğinizi düşündüğünüz nişanlınız bir kaç ay sonra gözünüze Freddy Kruger dan farksız gelecektir. gururunuzu-onurunuzu ne kadar çiğnetebilirsiniz ki? eğer sizi dinleyeceğinizi düşünüyorsanız kartlarınızı açık oynayın. hakknızda hayırlısı olsun yerimseniben

nie yamuk diyolar sizebenneyaptımkibi yamuğunuzu falanmı gördülerfisfisfis

nişanlılık dönemini uzatmaya çalış...umarım en doğru kararı verirsin...evlilik kolay değil...şimdiden bu şekilde tereddütler bir ömür boyu insanı mahveder...

Tatlım sen sessiz birisin herhalde. Böyle saygısız insanlara ağzının payını yüksek sesle vermediğin sürece seninle ilgili gerçeğin farkına varamazlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr hep saçmalarlar hem üzerler seni benden söylemesi

iyi düşün bence
sevgi her şey demek değildir.

Yol yakıken dön derim ileride çok şeyler yaparlarlar bunlar..
Daha şimdiden annem bilir diyorsa ilerisini düşünmek bile kabus olur.
Çok üzerler seni ..

Düzelir mi ,düzelmez mi buna kimse cevap veremez.Ama şuan durum üzerinden konuşulacaksa böyle bir insanla yaşanmaz. İşin içine girince insanın tahammülü de kalmıyor, sevgisi de.

Nişanlısın henüz iyice tartmaya bak, dikkat et, yeri geldiğinde dene. Karar sana kalmış.

bir insanın değişmesini bekliyosan boşuna bekleme bence kimse değişmez sadece olduğundan farklı gösterir kendini o kadar ..daha yolun başındayken herşeyin farkındasın işte ne güzel..nişanlılık bile senin alttan almalarınla yürüyosa evliliğinin yürümeyeceği apaçık ortada tabi görmek isteyene..

Bence nişanlını al karşına açık açık konuş. Bak bunlar bunlar hoşuma gitmeyen davranışlar, bu şekilde devam ederse evlenmekten vazgeçeğim çünkü sende bana sahip çıkacak gibi görünmüyorsun, herşeye rağmen evlenirsek ben huzursuz olacağım için senide huzursuz ederim dersin, yerse. Sonuçta annesine hayır demiyor diye evlenmezsen bir erkekle evde kalırsın, çünkü bu erkeklerin anasının sözünden çıkmayanı yok anacım. Nedense evlenmeden umursamayanı bile evlenince '' sen benim annem hakkında böyle konuşamazsın uleeeyyyynnnn'' tipi oluyor. Önemli olan şikayet etmeden aklı başında düzgünce konuşmak orta yolu bulamazsanız o zaman düşünürsün. Mesleğini de mutlaka yap, paranı kazan, yoksa çok ezilirsin.

belki değişir bazı şeylerin farkına varır sana sahip çıkar
ama sen değiştiğinde sen ne kadar yıpranırsın orası bilinmez-tatlicadiarzu-
belki 3 ay belki 5-10 yıl belkide hiçbir zaman
baştan bazı şeyleride görmek lazım bile bilede lades denilmez
ha sinirlerim sağlam onun için değer o riski alırım diyorsan orasıda sana kalmış ne diim
hakkında hayırlısı olsun

Back
X