yardım edin hayatımın kararı biliyorsunuz

• Konu Sahibi Konu Sahibi boncukhaziran
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bi adam bi kadını sahiplenmiyorsa, elinden tutmuyorsa, destek çıkmıyorsa en önemlisi ailesi bile olsa başkalarından korumuyorsa arkana bile bakmadan kaç....

ailesinin ağzından çıkacak bi söze seni siler de bi gün. ezilen sen olursun. (nacizane fikrim, evlenmedim hiç ama beni ailesine karşı savunan bir adam buldum sadece)

merhaba ben evlenmek üzereyim ve okadar kararsızım ki.görümcem ve kayınvalidemin laf sokmalarından okadar bıktım ki ne yamukluğum kaldı ne yılıklığım öğretmenim mesleğimi bile bırakıp çocuk bakmamı istiyolar nişanlımsa hep onların tarafında hep onlar haklı.hep olumsuzsun deyip beni yargılıyor.bıktım artık sizce değişme umudu varmı?düzelirmi herşey?onun yanında okadar iyilerki bana karşı inandıramıyorum yaptıklarına.önce eski kız arkadaşını anlattılar bana onu çok severdik diye vazgeçmedim.giyilmiş kıyafetini hediye etti görümcem olsun dedim içimden ses çıkarmadım.ailesi eşyaya düğüne karışmıyo o kadar evi hepsini kızlarına verdiler yine sustum.sizce böyle yürürmü bu evlilik?ben nişanlımı çok seviyorum :teselli:

cık değişmezler canım hatta daha da kötüye giderler bu tipler
acı ama gerçek
hakkında hayırlısı olsun

Nişanlınla bu yola devam etme..Ayrıl...
Aynı hatayı ben yaptım..Kaynanam görümcelerim sürekli laf sokarlardı..Nişanlıyken..Nişanlımda onların tarafta olurdu..Evlendim hiç bişey değişmedi..Daha da beter oldu..
ne mi oldu..
Nişanlıyken hekes ayrıl dedi dinlemedim..Ama şuan annemin evindeyim..Ayrıldım ve 2,5 aylık hamileyim..
İyi düşün..Evlilik bu..Benim gibiçok pişman olursun..Bu iş yürümez bana inan..

Böyle bir durumda evlenirseniz sevginizin ve saygınızın çok kısa sürede biteceğine inanıyorum..
Yerine nefret öfke ve tahammülsüzlüğün alacağını düşünüyorum..
Ve o evlilik sizin için bir kabus olur...

Amanin bu da ne? Canim ömür boyu cefa cekmek istiyorsan, tam dogru aileyi bulmussun.
Ama kendini düsünüyorsan, kendini seviyorsan yukaridaki arkadasin dedigi gibi kac kac kac, arkana bile bakma.
Bunlar adami yamukda yaparlar, sasida...
Erkekmi yok su memlekette, bir omu kalmis, bosversene...

kesinlikle ve kesinlikle bu durumlar evlenince daha da cok artacak!!! bence cok buyuk bir hata yapiyorsun canim!!! evlenince isler iyiye degil kotuye gider artik bunu butun kk genc kizlari anlasin lutfen yani demek istedigim eger evlilikten once sorunlar yasiyorsaniz evleneyim de duzelir diye dusunurseniz aldanirsiniz.

ne sevmesi ne mutluluğu güzelim hepsi hikaye.evlen görürsün değişip değişmediğni.eyvah dersin ama iş işten geçer.

Bu ne ya ben bilmem annem bilir kişiliği gelişmemiş annenin boyunduruğu altındaki adamdan hayır gelmez..Sonradan üzüleceğine baştan üzülmek daha iyi.Hem sende cahil bir insan değilsin ayrıca sana yapılan haksızlıklara neden boyun eğmek zorunda hissediyorsun onu anlamadım Başkasının giysisini vermek ne demek tamamen sana yapılan bir saygısızlık susmak malesef her zaman erdem olmuyor yeri geldiği zaman kendını de savunmasınıda bileceksin yoksa böyle sürekli üzülen sen olursun

Canım bak burada yazılanların nerdeyse tamamı evlendıkten sonra kocılerın aılelerıne daha fazla yaklasmaları ve eslerımızın aılelerınınde adam evlendıkten sponra buldumcuk olmaları.

yanı bız nısanlıyken en azından orta bulunuyor anlaşıyorduk evlendıkten sonra kaynana kayınpeder eltı gorumce kayın cıktı. ama senın durumunda nısanlıyken zaten bunlar suan ortalıkta evlenınce kım bılır daha neler olacak. boyle yapan ınsanlar hastalıklılar, beyınlerı hastalıklı sonradan suzelme dıye bırsey maalesef tok ama allahtan umıt kesılmez dersen sen bılırsın. sımdıkı aklım olsa (cok buyuk olaylay,dayak aldatmak kovulmak gıbı seyler yasamamız olsamda) kımsenın trıbını bılmıslıgını hastalıklı beynını cekemem derım

Sevgine bir lafım yok ama onun değişmesini bekleme. Değişmez çünkü...
Ailesi hiç hiç değişmez. Baştan böyle olduklarını biliyorsan hiç kalkışma derim...
Ne demek öğretmenim ama mesleğimi yapmayacağım? Kimse kusura bakmasın...
Eşin seni değil ailesini desteklerse ilişkiniz bir yere kadar sürer...
Sevgi de bir yere kadar sürer. Baktın ki o hep ailesinin yanında arada heba olan sen olursun...
Bir de baştan ailesinin böyle olduğunu biliyorsun...
Eğer ben nişanlımı çok seviyorum illa da evlenicem diyorsan asla kaynana yanında yaşamayı kabul etme...
Üzülen sen olursun kardeşim...

şu görünen tabloda olumlu konuşmak imkansız:1no2:
nişanlın senin yanında olsaydı ailesini sustarmasını biseydi evlen derdim ama şu durumda evlensen huzursuz ve mutsuz olacağın kesin canım
iyi düşün bence

canım bak benim eşim anneci değildir hep arkamda durur nişandan beri hep isteğim oldu kayınvalideme rağmen bunlar hep eşim sayesinde üç yıldır da evliyim halen huzursuz ediyorlar beni eşimin annesi de çifte standartlı varsa kızı ve küçük oğlu bna da çok laf sokmaya kalkar ama ben hem cevabını veririm hem eşime anlatırım hiç bir zaman eşim annem bilir demedi

bunları niye anlatıyorum biliyor musun ben bunlara rağmen sonunda stresten hasta oldum en büyük sebebi de kayınvalidem ve görümceme sinirlenip durmam stresten kaşınıyorum bir ayı geçti en son her yerimi morattım kaşınmaktan o kadar kötüyüm doktor nedne bulamadı strestendir dedi anksiyete ilacı verdi alerji ilacı verirken hayatımda ilk defa böyle bişi kullanıyorum en son alerji ilaçlarım bitti ama ilaçlar bağışıklığı baskıladığı için strs de bağışıklığı mahveder zaten gözüm mikrop kaptı bu sefer haytımda ilk defa

ve ben bütün bunları annem bilir demeyen bir eşe sahip olduğum halde yaşıyorum sen nişanlınla evlenince üç yıl sonra nasıl olabilirsin bir düşün

aşksız sevgisiz evlilik olmaz ama aşık olmak sevmekte herşey demek değil güzelim yaa
benim kayınvalide de dillidir.. eşim de annesni sever sayar ama ben rahatsız olduğum bişeyi söylediğimde sıkıysa annem bilir haklıdır desin bir nasıl dünyayı zindan ediyorum..birçok konuyu da konuşmuştur annesiyle eşim bunlardan rahatsız oluyor söyleme bir daha anne diye...
seni anlamayan bir insanla nasıl birr ömür geçireceksin söyler misin...tamam sevsin saysın ama onun hayatında ki bir numaralı insan sen olmalısın..daha nişanlılık döneminde sana bu payeyi vermeyen bir insan evlendiğinde ne yapar kii
tekrar tekrar düşün ilerde pişman olursun
haytta hiçkimse vazgeçilmez değilll...

Canım sevgı karın doyurmuyor yanı sadece sevgıyle hersey hallolmuyor. Evlenmeden bu sıkıntıları cekıyosan ve evlenecegın adam senı anlamıyorsa bence yol yakınken vazgec derım ben ılerde daha buyuk sıkıntılar yasarsın ve gerı donusu cok zor olabılır.sonra sevgını de unutursun acından cunku tek taraflı nereye kadar devam etme gucu bulabılırsın bılemem.Bırde kımse degsıır dıye bekleme bence

evlenmeeee....sevginide tüketirleerr sabrınıda ...sana sahip çıkmayan ezdiren bir adamla hayat geçmez...

Aynı bu yazdıklarınızı yaşayan ama Değşir umuduyla sevgisine kapılıp evlenen lise arkadaşım ,
5 ay sonra boşandı ..
evlendiğinde 65 kıloydu boşandıgında 45 ...

Bişey kötü başlıyorsa,temeli sağlam değilse uzun ömürlü olmuyor..
Sevgi herşey demek değil .. bugun deli gb sevdiğiniz adamı aylar sonra size yaptığı haksızlıklardan dolayı silme noktasına,nefret etme noktasına gelebilirsiniz.. iyi düşünün ..

benim anlamadığım bir insan neyse odur yani nişanlıyken değişmeyen evlenince hiç değişir mi yani sana ikiyüzlü davranmamışki nişanlın kişiliğini sergilio yani bunları kabul ediosan evleniceksin etmiosan yok yol yakınken dönüceksin canım ama bnce ii düşün .ok .ekersn böle olursa huylu huyundan vazgeçmez ne demişler ya bu deveyi güdüceksn ya bu diyardan gidiceksn

eğer yürüteceğin sadece ilişki olsaydı sevgi yeterdi. ama bir evliliği yürütmek için ne yzık ki sevgi yetmiyor. bu adam seni şimdiden kurtlar sofrasında tek başına bırakmış. eğer büyük bir savaşa varım diyorsan devam et. ama ben hayat boyu savaşamam diyorsan ayrıl.

Nişanlın sana destek olmuyosa bence hiç zorlama..
ilerde çok daha büyük sorunlar yaşarsın.

Back
X