• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YARDIM EDİN İÇİNDEN ÇIKAMIYORUM !!

Seviyorum. Kazanamaz mıyım onu ??
Tüm sorulara, söylenenlere bir bahanen var. Şu an fark etmiyorsun ama ileriden bakınca bizim düşündüklerimizin ne kadar doğru olacağını fark edeceksin.

Sen ilişkiyi ileriye taşımak isteyince hemen araya mesafe koymuş. Seven insan böyle davranmaz.
Sen vaktini hoşça geçirdiği bir arkadaşsın sadece.

kendine telkin veriyorsun ama oyle dedi ama boyle yapti ama ama ama ... sen onu seviyorsun o da bu sevgiyi kullaniyor olay bu kadar net. B plani bile dusunmussun cok deger veriyorsun.

Bu kadar kadin yaniliyor olamaz dinle bizi.
:(( Mutlu olmak istiyorum. Ben kimseyle görüşmüyorum. Sevgili adı koymadığımız halde ona herşeyimle sadık biriyim.. ufff

Sonra mesela onun doğum gününde aynı siteden bir rusla geçirdi o günü. Çok kızdım öfkelendim. Nasıl değer vermek bu dedim. Ben doğum günümü değerli insanlarla geçirmem diyor.

sonsuzz yazdı. şuna dikkat etmemişim. evet resmen adam kadınları aşağılıyor. nasıl bir laf bu. iğrençötesi

Sonra mesela onun doğum gününde aynı siteden bir rusla geçirdi o günü. Çok kızdım öfkelendim. Nasıl değer vermek bu dedim. Ben doğum günümü değerli insanlarla geçirmem diyor.

sonsuzz yazdı. şuna dikkat etmemişim. evet resmen adam kadınları aşağılıyor. nasıl bir laf bu. iğrençötesi
Evet bu konuda onunla çok tartıştım..

Ya çok özür dilerim ağır olacak belki ama, bu ne aşağılık bi ilişki böyle?

Sen nasıl bi durumun içinde olduğunun farkında değilsin bence,konuna onlarca gülücük kondurmuşsun bide.

Yahu herifin teki seni diğer kızlardan Daha fazla tercih etti diye seviniyosun. Bu nasıl bi yokluk? Herifin hizmetçisi olmuşsun, boşluğunu doldurduğu kız olmuşsun, adına da benimle daha fazla vakit geçiriyo demişsin. E tabi, para vererek birlikte olduğu Ruslara ütüsünü yaptıramaz.

Dingil bide doğum günümü değer verdiğim insanlarla geçirmem demiş inanmışsın, safmısın kızım yaşın kaç? 15 mi?
Adam doğum gününde kendine kadın hediye edecek kadar kadın aşağılayıcısı, sen ne beklersin bu adamdan?

Git bi soğuk duş al kendine gel, sen bunu mu hakediyorSun? EwEt hakediyorum diyosan devam et.
:KK9::KK9::KK9:

hayır ayrıca yasaklatıyorum bazı kızlarla konuşmasını diyorsun. oda dinliyormuş falan.
ben sizin olayı anlamadım..

ayrıca, erkek arkadaşın hem pastam dursun hem karnım doysun zihniyetinde
Lütfen bana kötü yorumlarla yaklaşmayın.. Evet hepiniz haklı olabilirsiniz ama ben isteyerek bu duruma gelmedim. Nerden bilebilirdim. Hem siz söyleyin . Sevgi hemen biter mi ? Ya aşk ? Evet bazen bende diyorum bu ne saçmalık diye .. Ama söz geçer mi kalbime .. :(

Lütfen bana kötü yorumlarla yaklaşmayın.. Evet hepiniz haklı olabilirsiniz ama ben isteyerek bu duruma gelmedim. Nerden bilebilirdim. Hem siz söyleyin . Sevgi hemen biter mi ? Ya aşk ? Evet bazen bende diyorum bu ne saçmalık diye .. Ama söz geçer mi kalbime .. :KK43:
yorumumda kötü ne var. adam süpermi demeliydim

gerçekleri gör diyoruuz burada. bak bir kişi bırakma bu adamı demişmi sana.
doğruları duy,duyki,yazık etme kendine

Hayır o anlamda demedim. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Sadece beni anlamanızı istiyorum.. :( Kafam çok karışık...

Tüm sorulara, söylenenlere bir bahanen var. Şu an fark etmiyorsun ama ileriden bakınca bizim düşündüklerimizin ne kadar doğru olacağını fark edeceksin.

Sen ilişkiyi ileriye taşımak isteyince hemen araya mesafe koymuş. Seven insan böyle davranmaz.
Sen vaktini hoşça geçirdiği bir arkadaşsın sadece.
Bırakmayı deneyeceğim..

hayır ayrıca yasaklatıyorum bazı kızlarla konuşmasını diyorsun. oda dinliyormuş falan.
ben sizin olayı anlamadım..

ayrıca, erkek arkadaşın hem pastam dursun hem karnım doysun zihniyetinde
Gerçekten üzülüyorum.. Ben ona sadık ve dürüstken .. Ne bileyim işte. Evet bayanlar haklı olabilirsiniz ama pat diye kesip atamam. Ama dediğiniz gibi en yakın zamanda başka biri ile görüşeceğim. Yada deneyeceğim.. Umarım herşeyin en hayırlısı olur..

İnsanlar ve hayat ne tuhaf.. Ne kötü... Bazen anlam veremiyorum. Bu durum benim yaşayacağım bir durum değildi. Kaldırabileceğim. Kendime kızıyorum.. Ama onu gördüğümde içimdeki o kıpırtıya ben engel olamıyorum.. Hissetme onu diyemiyorum.. Yada ona baktığımda içimde yaşadığım o saflığı kimsede bulamıyorum.. Otur karşıma anlat bana dese.. Ömr boyu anlatabilirim sevgimi.. saygımı... onu nasıl hissettiğimi... Kokusunun en tarifsiz en bulunmaz koku olduğunu... Eli elime dokunduğunda güvende olduğumu... HAKLI OLURSUNUZ DIYE KORKUYORUM AMA GITMEK ICIN ELİMDEN GELENI YAPICAM. KENDIM ICIN.

Back
X