• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YARDIM EDİN İÇİNDEN ÇIKAMIYORUM !!

saflıkla enayilik arasında ki o ince çizgi... bütün mesele bu
Saf olduğumu düşünmüyorum. Gerçek olan sevginin saflığı(dediğiniz anlamda) yada enayiliği olamaz. İnsan nasıl severken zaman geçiyorsa bitirirkende zaman geçmeli. Siz birini sevin hayatı evliymişsiniz gibi paylaşın. Bakın bakalım nasıl vazgeçebiliyor musunuz ??

Hislerinizden dolayı ikileme düşmüşsünüz ama bırakın bence bu adamı. 29 yaşına gelmiş net tavırlar sergilemiyor yok doğum günümü deger verdiklerimle geçirmem bilmem ne. Böyle bi bahane olamaz yani. Kendinizi üzersiniz vakit geçirmeye, konuşmaya devam ettikce.

Hislerinizden dolayı ikileme düşmüşsünüz ama bırakın bence bu adamı. 29 yaşına gelmiş net tavırlar sergilemiyor yok doğum günümü deger verdiklerimle geçirmem bilmem ne. Böyle bi bahane olamaz yani. Kendinizi üzersiniz vakit geçirmeye, konuşmaya devam ettikce.
Evet ikilemdeyim. Bazen değerliyim diyorum bazense değersizim... Artık sadece hayırlısı demek istiyorum.

Hayırlısı demeden önce hislerinizi bir kenara bırakıp mantığınızla hareket edin. Yoksa üzülürsünüz:KK51:
Peki sizce arkadaşlığımızı da mı bitireyim ?? Aynı sitedeyiz. Sürekli görüyoruz birbirimizi. Aynı otobüsle gidiyoruz işe.

Şu konuda pes peşe 5798336890 adet gülücük gördüm ya picaklayin beni bacilar

E adam için tabii önemlisin evinin temizliğini ütusunu falan yapacak birine ihtiyaç varr bir kadın tutmak yerine seni tercih etmiş çok mantıklı. Keşke hepimizin hayatında senin gibi bi milletvekili olsa

Adam haklı kızlar, misal milletvekilleri de herseyi sorgusuz sualsiz kabul etmiyor mu genel başkanları ne derse tamam demiyorlar mi :confused:

Ayrıca d.gunu bahanesine inanmış olamazsın değil mi?

Şu konuda pes peşe 5798336890 adet gülücük gördüm ya picaklayin beni bacilar

E adam için tabii önemlisin evinin temizliğini ütusunu falan yapacak birine ihtiyaç varr bir kadın tutmak yerine seni tercih etmiş çok mantıklı. Keşke hepimizin hayatında senin gibi bi milletvekili olsa :KK70:

Adam haklı kızlar, misal milletvekilleri de herseyi sorgusuz sualsiz kabul etmiyor mu genel başkanları ne derse tamam demiyorlar mi :confused:
Canım ben her zaman yapmıyorum. Yukarıda açıkladım. Sadece istersem. Hem sürekli birşey değil. Toplasan 3-5 kez yaptım. Ama ben o işi yaparken o da bişeyler yaptı. Hatta bir gün haftasonu yanına gittim. Uyumuş kalmışım. O markete gitmiş. Birşeyler almış ve harika bir yemek hazırlamıştı bana. Ve ne istesem yapar.

Adam sizin yanınızda rahat.
Her şeyini, en özelini bile anlatıyor.
Evinin işini yaptırıyor.
İstediği zaman sarılarak tv izliyor.
En önemlisi ''kendisinden hiçbir şey beklemeyen'' bir kadınla birlikte. Birliktelik dostluk anlamında tabii. Dost birlikteliği :)
Ve emin olun, sizi sizin onu sevdiğiniz şekilde sevseydi çoktan o diğer kadınlara yaptığını size de yapardı.
Birlikte olmak isterdi, dokunmak isterdi, öpüşmek isterdi.
Ama sizi 5 yaşındayken sokakta birlikte oyun oynadığı bir oyun arkadaşı gibi görüyor.
Aman duygularınıza ket vurun.
Hislerinizi kullandırmayın, kendinizi incitmeyin.

Aşk gözünüzü kör etmiş. O kadar belli ki bu. Resmen kullanılıyorsunuz.
Kullanılma kısmına katılmıyorum çünkü o bana fazlasıyla yardım ediyor. Onun tavsiyeleri ile işyerinden zam aldım. Onun tavsiyeler ile birçok olumsuz durumdan kurtuldum. Hatta bir ara işsiz kalma durumum oldu. Evim evin dedi. Her zamanda söyler bunu.

Milletvekilliğinde bitmiyor ki iş bunun bakanı var başbakanı var cumhurbaşkanı var. Adam kabine kurmuş demekki bunu bi düşün. :KK66:

Adam sizin yanınızda rahat.
Her şeyini, en özelini bile anlatıyor.
Evinin işini yaptırıyor.
İstediği zaman sarılarak tv izliyor.
En önemlisi ''kendisinden hiçbir şey beklemeyen'' bir kadınla birlikte. Birliktelik dostluk anlamında tabii. Dost birlikteliği :)
Ve emin olun, sizi sizin onu sevdiğiniz şekilde sevseydi çoktan o diğer kadınlara yaptığını size de yapardı.
Birlikte olmak isterdi, dokunmak isterdi, öpüşmek isterdi.
Ama sizi 5 yaşındayken sokakta birlikte oyun oynadığı bir oyun arkadaşı gibi görüyor.
Aman duygularınıza ket vurun.
Hislerinizi kullandırmayın, kendinizi incitmeyin.
Yorumunuz için teşekkürler. Aklımın bir köşesinde.

Canım ben her zaman yapmıyorum. Yukarıda açıkladım. Sadece istersem. Hem sürekli birşey değil. Toplasan 3-5 kez yaptım. Ama ben o işi yaparken o da bişeyler yaptı. Hatta bir gün haftasonu yanına gittim. Uyumuş kalmışım. O markete gitmiş. Birşeyler almış ve harika bir yemek hazırlamıştı bana. Ve ne istesem yapar.
Ne istersen yapması değil ki önemli olan hayatında sana bir yer bulamamasi.

Peki sen bu insanı seviyorsan nasıl başkaları ile birliktelikler yaşamasına katlanabiliyorsun. Sevmek bu değil.

Bu kişiden uzaklaş ve bence bir daha görüşme.

Ne istersen yapması değil ki önemli olan hayatında sana bir yer bulamamasi.

Peki sen bu insanı seviyorsan nasıl başkaları ile birliktelikler yaşamasına katlanabiliyorsun. Sevmek bu değil.

Bu kişiden uzaklaş ve bence bir daha görüşme.
Katlanabiliyor muyum sence ? Bu durumdan kurtulmaya çabalıyorum.

Evet dediğiniz gibi uzaklaşıcam.

Saf olduğumu düşünmüyorum. Gerçek olan sevginin saflığı(dediğiniz anlamda) yada enayiliği olamaz. İnsan nasıl severken zaman geçiyorsa bitirirkende zaman geçmeli. Siz birini sevin hayatı evliymişsiniz gibi paylaşın. Bakın bakalım nasıl vazgeçebiliyor musunuz ??

yapmayın azcık mantıklı olun evliyim ve eşim her doğum gününü benle geçirdi rus la değil :))) kullanılıyosunuz göz göre göre bunu sizde biliyosunuz. sevginin saflığı fln diyede geçiştirmeyin sevgi saftır masumdur. hem pastam dursun hem karnım doysun zihniyeti sevgide olmaz. haaaa sen diyosundur ki ben halimden memnunum evini de temizlerim gönlünü de eğlerim. başka kızlara gittiğinde kabullenirim canı beni istediğinde giderim yanına diyosan o zaman tabi ki bize susmak düşer. Alan memnun satan memnunsa

yapmayın azcık mantıklı olun evliyim ve eşim her doğum gününü benle geçirdi rus la değil :))) kullanılıyosunuz göz göre göre bunu sizde biliyosunuz. sevginin saflığı fln diyede geçiştirmeyin sevgi saftır masumdur. hem pastam dursun hem karnım doysun zihniyeti sevgide olmaz. haaaa sen diyosundur ki ben halimden memnunum evini de temizlerim gönlünü de eğlerim. başka kızlara gittiğinde kabullenirim canı beni istediğinde giderim yanına diyosan o zaman tabi ki bize susmak düşer. Alan memnun satan memnunsa
Uzaklaşıcam ondan.. Elimden gelenin fazlasını yapıcam. Başka şeylerle ilgileneceğim.

Anlattığınızdan eksisi olmayan hatta fazlasını anlatabileceğim bir insan tanıyorum.
Yanında da 6 senesini heba eden bir kadın var.
Geçenlerde eşim bize çağırırken 'Sevgilini de getir' dediğinde 'Sevgili mi? Biz çok yakın arkadaşız, kesinlikle sevgili olamayız, ben X' e aşık olamam, kimseyle sevgili olamam rahat adamım ben' demiş. Geldiği zaman ben sordum ve anlattıklarının özeti çok iyi anlaştıkları, X' in duygularını bilmediği ama sadece arkadaş olarak yakın davrandığı, o yanlış anladıysa bunca senedir onun problemi olduğu idi.

Bu kadar basit yani o tarz erkekler için. Kadınlar yanlış anlamıştır. Bitti.
Kendinize bunu yapmak istiyorsanız buyrun devam edin. Kimseyi kazanabilme gibi bir durumunuz olamaz.

Eh artık evlilik yıldönümünüzü başka bir Rusla, sevgililer gününü başka bir Ukraynalıyla falan geçirir.. ama unutmayın evinin anahtarları ve bir odası sizin.. Gerçi bir odası da kedininmiş, bu durumda sizin kediden farkınız ne arkadaşım?

kusura bakmayın ama bugüne kadar duyduğum en tiksindirici ve aşağılayıcı ilişki şu an içinde bulunduğunuz..

Back
X