• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YARDIM EDİN İÇİNDEN ÇIKAMIYORUM !!

Anlattığınızdan eksisi olmayan hatta fazlasını anlatabileceğim bir insan tanıyorum.
Yanında da 6 senesini heba eden bir kadın var.
Geçenlerde eşim bize çağırırken 'Sevgilini de getir' dediğinde 'Sevgili mi? Biz çok yakın arkadaşız, kesinlikle sevgili olamayız, ben X' e aşık olamam, kimseyle sevgili olamam rahat adamım ben' demiş. Geldiği zaman ben sordum ve anlattıklarının özeti çok iyi anlaştıkları, X' in duygularını bilmediği ama sadece arkadaş olarak yakın davrandığı, o yanlış anladıysa bunca senedir onun problemi olduğu idi.

Bu kadar basit yani o tarz erkekler için. Kadınlar yanlış anlamıştır. Bitti.
Kendinize bunu yapmak istiyorsanız buyrun devam edin. Kimseyi kazanabilme gibi bir durumunuz olamaz.

Çözücem bu durumu. Biticek...

Bakın aşk kırıntısıyla doyuyorsunuz siz. Neden?
Sevmenin verdiği hazzı tatmışsınız. Emin olun sevilmek çok daha güzel. Bırakın yıllarınızı heba etmeyin böyle insanlarla. Sevmek karşılıklı olunca güzeldir. Aşk dilenmeyin sizi haketmeyen kişilerden. Ona verdiğiniz değeri kendinizede verseniz keşke. Size aşık değil gün gibi ortada bu. İlerde başkasına aşık olup seninle görüşmemi istemiyor dediğinde çok canınız yanar. O adam bencil birisi. Öyle olmasa benden aşk anlamında birşey bekleme derdi size.
Kullanılma kısmına katılmıyorum çünkü o bana fazlasıyla yardım ediyor. Onun tavsiyeleri ile işyerinden zam aldım. Onun tavsiyeler ile birçok olumsuz durumdan kurtuldum. Hatta bir ara işsiz kalma durumum oldu. Evim evin dedi. Her zamanda söyler bunu.

Eh artık evlilik yıldönümünüzü başka bir Rusla, sevgililer gününü başka bir Ukraynalıyla falan geçirir.. ama unutmayın evinin anahtarları ve bir odası sizin.. Gerçi bir odası da kedininmiş, bu durumda sizin kediden farkınız ne arkadaşım?

kusura bakmayın ama bugüne kadar duyduğum en tiksindirici ve aşağılayıcı ilişki şu an içinde bulunduğunuz..
Basit biri değilim. Olmicam da.

Bakın aşk kırıntısıyla doyuyorsunuz siz. Neden?
Sevmenin verdiği hazzı tatmışsınız. Emin olun sevilmek çok daha güzel. Bırakın yıllarınızı heba etmeyin böyle insanlarla. Sevmek karşılıklı olunca güzeldir. Aşk dilenmeyin sizi haketmeyen kişilerden. Ona verdiğiniz değeri kendinizede verseniz keşke. Size aşık değil gün gibi ortada bu. İlerde başkasına aşık olup seninle görüşmemi istemiyor dediğinde çok canınız yanar. O adam bencil birisi. Öyle olmasa benden aşk anlamında birşey bekleme derdi size.
Bu cümleyi kurdu zaten. ''Öyle olmasa benden aşk anlamında birşey bekleme derdi size''

Siz bu adam için evde bir ses bir nefessiniz o kadar, bir kadının eve verdiği şenliğin tadını biliyor sizi bu yüzden istiyor yanında iyi de vakit geçiriyorsunuz tüm olay bu. Bu adamın sizi sevmediği kesin de siz onu sevdiğinizden aşık olduğunuzdan emin misiniz ?

Siz bu adam için evde bir ses bir nefessiniz o kadar, bir kadının eve verdiği şenliğin tadını biliyor sizi bu yüzden istiyor yanında iyi de vakit geçiriyorsunuz tüm olay bu. Bu adamın sizi sevmediği kesin de siz onu sevdiğinizden aşık olduğunuzdan emin misiniz ?
Eminim ama bazen boş hissediyorum. Çünkü onunla tanıştığım zamanlarda aşka olan inancımı yitirmiştim. Yani olay ondan önceye dayanıyor.

Bu cümleyi kurdu zaten. ''Öyle olmasa benden aşk anlamında birşey bekleme derdi size''
Bana kalırsa güzelim bir arkadaşlığı yanlış noktalara çekerek yok etmeyin. Ne kadar net bir arkadaşlığınız var. En azından karşınızdaki adam size karşı gayet net. Sen benim kankamsın diyor size açıkça. Daha fazlasını beklemeyin ondan. Eğer bir arkadaşımın bana içten içe aşık olduğu için benimle vakit geçirdiğini öğrensem biraz kırılırım açıkçası. Benden beklentisi olduğu için benimle arkadaşmış diye düşünürüm.

İnsanlar ve hayat ne tuhaf.. Ne kötü... Bazen anlam veremiyorum. Bu durum benim yaşayacağım bir durum değildi. Kaldırabileceğim. Kendime kızıyorum.. Ama onu gördüğümde içimdeki o kıpırtıya ben engel olamıyorum.. Hissetme onu diyemiyorum.. Yada ona baktığımda içimde yaşadığım o saflığı kimsede bulamıyorum.. Otur karşıma anlat bana dese.. Ömr boyu anlatabilirim sevgimi.. saygımı... onu nasıl hissettiğimi... Kokusunun en tarifsiz en bulunmaz koku olduğunu... Eli elime dokunduğunda güvende olduğumu... HAKLI OLURSUNUZ DIYE KORKUYORUM AMA GITMEK ICIN ELİMDEN GELENI YAPICAM. KENDIM ICIN.

Sevdiğin zaman sanki bu hisleri başkası için asla hissedemeyecekmişsin gibi gelir. Ben de ilk kez aşık olduğumda bu sebeple kötü bir ilişki olmasına rağmen bir türlü ayrılamıyordum ama bir gün cesaret edip ayrıldım. Çok zordu ama sonra iyileşince başka ilişkilerim de oldu ve aynı şeyleri onlar için de hissettim. Aşk ve sevgi bir kere olan bir şey değil, o adam da dünyadaki tek erkek değil. Gerçi öyle bile olsa o adamla olunmaz :)

Belli ki güzel bir kızın ilgisi ve sevgisi çok hoşuna gidiyor ancak daha fazlası değil. Maymun iştahlının biri. Sizi cepte tutuyor fakat asla tek bir kızla yetinemeyeceği için bir onunla bir bununla vaktini geçiriyor.

Özel günlerini değer vermediği insanlarla geçirmesi gerçek bir söz ise oldukça duygusuz ve kişiliksiz biri. Eğer yalansa, tanımadığı bir Rus kızdan daha değersizsiniz demektir.

Bana kalırsa güzelim bir arkadaşlığı yanlış noktalara çekerek yok etmeyin. Ne kadar net bir arkadaşlığınız var. En azından karşınızdaki adam size karşı gayet net. Sen benim kankamsın diyor size açıkça. Daha fazlasını beklemeyin ondan. Eğer bir arkadaşımın bana içten içe aşık olduğu için benimle vakit geçirdiğini öğrensem biraz kırılırım açıkçası. Benden beklentisi olduğu için benimle arkadaşmış diye düşünürüm.
Dedikleriniz çok güzel ve anlamlı. Ama bana sen benim herşeyimsin de dedi....

Sevdiğin zaman sanki bu hisleri başkası için asla hissedemeyecekmişsin gibi gelir. Ben de ilk kez aşık olduğumda bu sebeple kötü bir ilişki olmasına rağmen bir türlü ayrılamıyordum ama bir gün cesaret edip ayrıldım. Çok zordu ama sonra iyileşince başka ilişkilerim de oldu ve aynı şeyleri onlar için de hissettim. Aşk ve sevgi bir kere olan bir şey değil, o adam da dünyadaki tek erkek değil. Gerçi öyle bile olsa o adamla olunmaz :)

Belli ki güzel bir kızın ilgisi ve sevgisi çok hoşuna gidiyor ancak daha fazlası değil. Maymun iştahlının biri. Sizi cepte tutuyor fakat asla tek bir kızla yetinemeyeceği için bir onunla bir bununla vaktini geçiriyor.

Özel günlerini değer vermediği insanlarla geçirmesi gerçek bir söz ise oldukça duygusuz ve kişiliksiz biri. Eğer yalansa, tanımadığı bir Rus kızdan daha değersizsiniz demektir.
Cesaret herşeyi çözecek olan durumdur. Haklısınız.

Dedikleriniz çok güzel ve anlamlı. Ama bana sen benim herşeyimsin de dedi....
Buradan da arkadaşlığınıza çok değer verdiği anlamı çıkıyor. Eğer farklı beklentilere girerseniz en başta siz üzüleceksiniz ve ardından da onu üzeceksiniz.
Hislerinizi kontrol altında tutamıyorsanız görüşmemeniz ikiniz için de en iyisi ama bence güzelim arkadaşlığınıza yazık olur.

Buradan da arkadaşlığınıza çok değer verdiği anlamı çıkıyor. Eğer farklı beklentilere girerseniz en başta siz üzüleceksiniz ve ardından da onu üzeceksiniz.
Hislerinizi kontrol altında tutamıyorsanız görüşmemeniz ikiniz için de en iyisi ama bence güzelim arkadaşlığınıza yazık olur.
Zaman neyi gösterecek bakalım. Bu arada Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. :)

merhaba,
söyledikerinizden anladığım şu, siz çok yakın iki arkadaşsınız, kafalarınız uyuşyor birlikte eğleniyorsunuz hepsi bu.
birçok arkadaş adama sinirlenmiş kızmış ama adamın kızılacak bir tarafı yok ki... gayet açık ve net... benden bişey bekleme diyor size, kankamsın diyor arkadşımsın diyor. belli ki rahat ve özgürlüğüne düşkün biri, olabilir neden yargılıyorsunuz ki? herkes hayatında düzenli bir ilişki istemeyebilir. hayatının sonuna kadar yalnız ve özgür bir hayat yaşamak isteyebilir. Size karşı gayet dürüst davranıyor, duygusal birşeyler hissetmiyor. bence asıl hatalı olan sizsiniz.
ona hiç duygularınızdan bahsettiniz mi?
onu sevdiğinizden bahsettiniz mi?

Hizmetçilik yapmıyorum çünkü birlikte yapıyoruz. Hatta o daha fazla iş yapıyor. :)) Çoğu zaman yemeği o yapıyor. Bu arada arama sorma diye yazdıktan sonra dün o mesaj attı 2 defa. Hatta bir kız arkadaşı onunla akşam kalmak için baya uzaktan gelip rezidans kiralamış ama o benimle vakit geçirmeyi tercih etti. Kız da ödediği parayla kaldı. Nerden biliyorsun diyeceksiniz .. Mesajını gördüm kızın. Ve biz cafede otururken arkadaşıma fotoğrafımızı çektirip internete koydu. Onun sayfasında benimle pozlarımızı herkese açık yapar. Diğer kızlarda öyle bir durumu yok. O rezidans kiralayan kızda altına yorum yapmış kimlesin felan diye. Yorumu sildi.

Devamlı yapmıyorum ki. Bazen. Yapsakta birlikte yapıyoruz. Yapmıyorum dediğim zamanlarda oldu. O zaman kalktı kendi yaptı ve hatta bana süper bir yemek hazırladı.

Seviyorum. Kazanamaz mıyım onu ??

Olabilir... Bu aralar şehir değiştirme durumları vardı. Bana sürekli 3+1 evimiz olur. Bi odası senin bi odası benim bi odası kedinin olur diyordu. Kedisi var. Bide ona benim ne farkım var dediğimde. Burdakiler Yalova ya gidene kadar. Sen ordaykende benim hayatımda olucaksın diyor.

Canım ben her zaman yapmıyorum. Yukarıda açıkladım. Sadece istersem. Hem sürekli birşey değil. Toplasan 3-5 kez yaptım. Ama ben o işi yaparken o da bişeyler yaptı. Hatta bir gün haftasonu yanına gittim. Uyumuş kalmışım. O markete gitmiş. Birşeyler almış ve harika bir yemek hazırlamıştı bana. Ve ne istesem yapar.

Kullanılma kısmına katılmıyorum çünkü o bana fazlasıyla yardım ediyor. Onun tavsiyeleri ile işyerinden zam aldım. Onun tavsiyeler ile birçok olumsuz durumdan kurtuldum. Hatta bir ara işsiz kalma durumum oldu. Evim evin dedi. Her zamanda söyler bunu.

Evet. Ve bu fazla acımasız. Ama aynı zamanda gitmeye kalkıyorum izin vermiyor... Ama bırakıcam. Sadece ona arkadaş olabilirim bu saatten sonra. Gerçek bir arkadaş.

Bence ikinizde halinizden memnunsunuz,ikinizde birbirinizi kullaniyorsunuz kimse kusura bakmasin. Boyle sacma,basit, seviyesiz bi iliski gormedim.
Birlikte kalacaksiniz,adam senleyken baskasiyla yatacak ben dogum gunumu degerli insanlarla gecirmem diye atacak ve siz bunu yiyeceksiniz! Sevdigi kisilerle napiyormus acaba?
Bi kere seni gercekten sevse (aşk anlaminda) adam 3+1 lik evin bi odasi senin digeri benim olsun demez. EVIMIZ olsun,BERABER YAPARIZ DER,GELECEGE DAIR PLANLAR YAPAR.. insan sevdigine ben seni gondermem sen istersen gidebilirsin ancak der mi hic? Ben yasadiklarinizda 'biz' kelimesini goremedim, gunu yaşıyorsunuz siz. Daha dogrusu o sana karsi net ama sen aşıksin ona. Tek tarafli iliski sizinki,adamda sorun yok. Seninkine aşk desem , peki Insan sevdigini baskasina nasil yollar yahu,nasi bir mide bu hic mi canin acımıyor? Eee tartistin noldu sana mi döndü? Yok ona residance kiralayan kiza beni tercih etti diye de sevinmissin bir de. Sevgi yoklugumu bu sendeki?

Benim de kankalarim oldu ama evlerine gidip kalmadim, omzuna yatmadim,elini tutmadim.. normal bi iliski degil sizinki. Ne diye utusunu,bulasigini,temizligini yapiyorsun ki! Cogunu o yapiyor deme bir de tabiki ew onun o yapacak. hadi diyelim sevgilisiniz(!) peki neden baskasina da gidiyor? Bence sizinki baya bi genis iliski...

Kendini acilen toparla, sana koca olamayacak adamla ne diye birliktesin, vaktine yazik degil mi? O seni kullaniyor, elimin altinda dursun,beni mutlu ediyor demis resmen. oburleriyle de yatiyor bu kadar basit.
Birakacagim,deneyecegim demissin.. cikis yolun belli aslinda, ha halinden memnunsan devam et adini koyamadiginiz iliskinize... arkadassanizda normal arkadas gibi davranin birbirinize. E bi karar verin ama normal arkadas degilsiniz,sevgili hic degilsiniz , kanka olmayi bile becerememissiniz ne bu simdi o_O

Son düzenleme:
Sizin hakkınızda arkadaşlıktan öte birşey düşündüğünü sanmıyorum.Sadece sizinle beraber güzel vakit geçiriyor.Birde adam zaten apaçık belli etmiş düşüncelerini hislerini.Ondan beklentilerinizi arkadaş dost seviyesinde tutmanız yararınıza olacaktır.Zira sonunda üzülen kırılan siz olacaksınız..

Back
X