Hizmetçilik yapmıyorum çünkü birlikte yapıyoruz. Hatta o daha fazla iş yapıyor. :)) Çoğu zaman yemeği o yapıyor. Bu arada arama sorma diye yazdıktan sonra dün o mesaj attı 2 defa. Hatta bir kız arkadaşı onunla akşam kalmak için baya uzaktan gelip rezidans kiralamış ama o benimle vakit geçirmeyi tercih etti. Kız da ödediği parayla kaldı. Nerden biliyorsun diyeceksiniz .. Mesajını gördüm kızın. Ve biz cafede otururken arkadaşıma fotoğrafımızı çektirip internete koydu. Onun sayfasında benimle pozlarımızı herkese açık yapar. Diğer kızlarda öyle bir durumu yok. O rezidans kiralayan kızda altına yorum yapmış kimlesin felan diye. Yorumu sildi.
Devamlı yapmıyorum ki. Bazen. Yapsakta birlikte yapıyoruz. Yapmıyorum dediğim zamanlarda oldu. O zaman kalktı kendi yaptı ve hatta bana süper bir yemek hazırladı.
Seviyorum. Kazanamaz mıyım onu ??
Olabilir... Bu aralar şehir değiştirme durumları vardı. Bana sürekli 3+1 evimiz olur. Bi odası senin bi odası benim bi odası kedinin olur diyordu. Kedisi var. Bide ona benim ne farkım var dediğimde. Burdakiler Yalova ya gidene kadar. Sen ordaykende benim hayatımda olucaksın diyor.
Canım ben her zaman yapmıyorum. Yukarıda açıkladım. Sadece istersem. Hem sürekli birşey değil. Toplasan 3-5 kez yaptım. Ama ben o işi yaparken o da bişeyler yaptı. Hatta bir gün haftasonu yanına gittim. Uyumuş kalmışım. O markete gitmiş. Birşeyler almış ve harika bir yemek hazırlamıştı bana. Ve ne istesem yapar.
Kullanılma kısmına katılmıyorum çünkü o bana fazlasıyla yardım ediyor. Onun tavsiyeleri ile işyerinden zam aldım. Onun tavsiyeler ile birçok olumsuz durumdan kurtuldum. Hatta bir ara işsiz kalma durumum oldu. Evim evin dedi. Her zamanda söyler bunu.
Evet. Ve bu fazla acımasız. Ama aynı zamanda gitmeye kalkıyorum izin vermiyor... Ama bırakıcam. Sadece ona arkadaş olabilirim bu saatten sonra. Gerçek bir arkadaş.
Bence ikinizde halinizden memnunsunuz,ikinizde birbirinizi kullaniyorsunuz kimse kusura bakmasin. Boyle sacma,basit, seviyesiz bi iliski gormedim.
Birlikte kalacaksiniz,adam senleyken baskasiyla yatacak ben dogum gunumu degerli insanlarla gecirmem diye atacak ve siz bunu yiyeceksiniz! Sevdigi kisilerle napiyormus acaba?
Bi kere seni gercekten sevse (aşk anlaminda) adam 3+1 lik evin bi odasi senin digeri benim olsun demez. EVIMIZ olsun,BERABER YAPARIZ DER,GELECEGE DAIR PLANLAR YAPAR.. insan sevdigine ben seni gondermem sen istersen gidebilirsin ancak der mi hic? Ben yasadiklarinizda 'biz' kelimesini goremedim, gunu yaşıyorsunuz siz. Daha dogrusu o sana karsi net ama sen aşıksin ona. Tek tarafli iliski sizinki,adamda sorun yok. Seninkine aşk desem , peki Insan sevdigini baskasina nasil yollar yahu,nasi bir mide bu hic mi canin acımıyor? Eee tartistin noldu sana mi döndü? Yok ona residance kiralayan kiza beni tercih etti diye de sevinmissin bir de. Sevgi yoklugumu bu sendeki?
Benim de kankalarim oldu ama evlerine gidip kalmadim, omzuna yatmadim,elini tutmadim.. normal bi iliski degil sizinki. Ne diye utusunu,bulasigini,temizligini yapiyorsun ki! Cogunu o yapiyor deme bir de tabiki ew onun o yapacak. hadi diyelim sevgilisiniz(!) peki neden baskasina da gidiyor? Bence sizinki baya bi genis iliski...
Kendini acilen toparla, sana koca olamayacak adamla ne diye birliktesin, vaktine yazik degil mi? O seni kullaniyor, elimin altinda dursun,beni mutlu ediyor demis resmen. oburleriyle de yatiyor bu kadar basit.
Birakacagim,deneyecegim demissin.. cikis yolun belli aslinda, ha halinden memnunsan devam et adini koyamadiginiz iliskinize... arkadassanizda normal arkadas gibi davranin birbirinize. E bi karar verin ama normal arkadas degilsiniz,sevgili hic degilsiniz , kanka olmayi bile becerememissiniz ne bu simdi