yardım edin ikilemdeyim

pasaklikralice

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2011
38
12
88
Isparta
merhaba arkadaşlar günlerdir ikilemin içerisindeyim beninsanlara kolay güvenemeyen biriyim yıllardır herkesin teklifini nreddediyordum mutlaka bir kusur buluyordum ama aslında kusur olduğu için değil bi şekilde üzülen taraf olurum korkusu vardı önceki ilişkimden dolayı..neyse ocağın sonu nisanın başı gibiydi sanırım birinin teklifini kabul ettim ama ne yakışıklılığına ne başka birşeye baktım çok efendi biri gibi görünüyordu sırf o oyüzden korkum azaldı denemeliyim dedim snr gözlerine baktığımda tanıdığımı sandığım kişi yoktu ve sanırım 6-7 gün snr ben ayrılmak istiyorum dedim oda anlayışla karşıladı çünkü aslında oda beni düşündüğü gibi bulmadı.bu şekilde bitti.ben arkadaşımın facesini kullanıyorum oda bunu biliyor ve ordan msj atmş ben hatalrımı snradan farkettim çok özür dilerim numaranı yaz lütfen arayayım konuşalım tekrar diye ama kesin olarak reddettim.neyse hastanede sürekli karşılaştığım biri vardı hoş diyordum içimden ama o kişinin daha sonra o çıktığım aslında çıkmak bile denilemez konuştuğum kişinin arkadaşı olduğunu öğrendim snr vazgeçtm hemen çünkü ben bu olaylara karşıyım neyse biz hastaneye sürekli facesini kullandığım arkadaşımla gideriz o hastanede karşılaştığım kişi arkadaşımı eklemiş 1 hafta kadar snr arkadaşım kabul etmiş facede ben vardm ben aslında sizi birini sormak için ekledim fln dedi bende ben arkadaşıyım dedim snr mutlaka tanırsınız sizde sürekli bereber geziyorlar dedi snr beni tarif etti karşılaştığımız yerleri fln bende kim olduğumu söyledim ama kesin olarak reddettim çünkü yakın arkadaşı eski sevgilim her nekadar onuşmaktan öteye gitmediğim ve birşey hissetmediğim biride olsa.birde ya ona bu msjı attıran eski sevgilimse.bu ihtimal saçma gelsede arkadaşımın başına geldiği için korkuyorum.neyse 2.30 saat kadar fln lütfen düşündüğün gibi değil ben gerçekten hoşlandım dedi ama bukadar sohbet yter deyp sildim cvp beklemeden. 3-4 gündür kafamda sor işaretleriyle geziyorum ya düşündüğüm gibi değilse gerçekten?ya düşündüğüm gibiyse? arada eski sevgilim hiç olmamış olsa tanışacağım biriydi.sanırım artık yalnızlıktanda sıkıldım brz.ben neyapmalıyım

canım gerçekten çok ikilem bir durum.
şimdi sana desem ki sanki arkadaşınla konuşuyormuş gibi devam et. olan olsun. bu sefer öncekiyle yüzyüze bakacaksın. muhakkak birşeyler hissedecek.

yok desem ki boşver erkek mi yok; belki de iyi biri ve sen onu tanımadan geri çevireceksin.

bence gidişata bırak. çünkü öncekiyle çokta birşey olmamışsınız. sonuçta arkadaş olarakta tanışmış olsaydınız aynen böyle olacaktı.
sen bence akışına bırak. konuşmaya bak.ama istekli gibi ilk sen hevesli görünme.

canım gerçekten çok ikilem bir durum.
şimdi sana desem ki sanki arkadaşınla konuşuyormuş gibi devam et. olan olsun. bu sefer öncekiyle yüzyüze bakacaksın. muhakkak birşeyler hissedecek.

yok desem ki boşver erkek mi yok; belki de iyi biri ve sen onu tanımadan geri çevireceksin.

bence gidişata bırak. çünkü öncekiyle çokta birşey olmamışsınız. sonuçta arkadaş olarakta tanışmış olsaydınız aynen böyle olacaktı.
sen bence akışına bırak. konuşmaya bak.ama istekli gibi ilk sen hevesli görünme.

tanımadan geri çevirdim bir anda sildim oda bozulmuştur haliyle ama günlerdirde içim içimi yedi ya doğru söylüyorsa diye çünkü aslında zamanında hoş olduğunu düşündüğüm biriydi ve bir anda reddettim bu olaydan dolayı msj atsam yada eklesem kusura bakma fln desem oşekilde normal bir tanışma girişiminde bulunsammı yoksa hiç ilgilenmeyip önümemi baksam..açıkcası msjda beklemiyorum çünkü ağır laf ettim..doğruyu söylüyor olsan bile sana onunla 1 hafta kadar çıktığımı söyledim arkadaşının eski sevgilisiyle bu amaçla konuşacak karakterde birimisin dedim ve snrsındada cvp yazmasını fln beklemeden sildim

canim tebrik ederim seni,
cok dürüst davranmissin, hoslanmana ragmen,
ama bence biraz daha dürüst olmalisin ve ona neden onu red ettigini anlatmalisin.. bunda kötü birsey yok cünkü eski flörtünle aranizda fazla birsey gecmedi, sonucta onu ciddi bir iliski icin tanimak istedin ve olmayacagini anladiniz ve yol yakinkende bitti..
egerki bunu olgun bir sekilde anlayabilirse seni yinede tanimak istedigini söyleyecektir.. ve ozaman bence icin rahat bir sekilde onunla bir yolda yürüyebilirsin...

Back
X