Yardım edin intikam almak istiyorum !!!!

helinx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2014
6
0
1
39
3yillik bir ilişkim vardı birbirimizi cok sevdik ama beni cok kereler de üzdü kırdı. kısa ayrılıklar yaşadık enson 3ay ayrı kaldık.o zaman içinde bir bosluktayken cinsel haftalık bir cinsel ilişki yasamış.hemen ardından beni aradı dertleştik Herşeyin Anlattı kız üniversite ögrencisi yiyici bir tip aralarında 20 YAŞ fark var artik görüşmüyoruz dedi ve biz sil başdan herseye yeniden başladık 2 ay içinde evlenelim dedi sonra kızı onun swarm listesinde gördüm ve silmesini istedim doğal hakimdi ama guven bana deyim silmemekde Israr etti inatlaştık ve ben bitirdim.beni kıskandırmak icin kızla yenidenGörüşmeye başladı.aramizda MENFEAT ilişki var onunla senle kurduğum hayalleri yasıyorum onu senin yerine koyarak onu aldatıyorum itici bir tip uzun soluklu olmaz asla gelecek olmaz dedi 2 hafta beni kıskandırmaya devam etti bende sonunda ilişkileri hakkında ağır bir yorum Yaptım o da Karşılığında bana cok ağır küfür ve hakaret etti bende arkadaşlık bağımı kesdim konuşmadım. Kızla Görüşmeye devam etti asık OLDUĞUNU hissetim kız cok kiskAnc aralarında sorunlar oluyor duyum aldım.3 aydı beraberler gecen gün bana internet üzerinden yazdı kız tam yiyici şutlarım sen HAKLI Cikdin dedi arada Face üzerinden hal hatır soruyor cvp vermiyorum. Haftasına kızla barışmış. Beni cok kereler üzdü defalarca hakaret etti hepsini sineye Cekdim gururumu cok kırdı affettim. Artık içimi intikam sardı hic huyum ve tavrım degil ama engel olamıyorum.kiz icin söylediği onca kötü sözleri kıza Face üzerinden kopyalayıp Herşeyin ortaya serip beni rahatsız etmemesini soylucem. Bu ikisinin sonu olacak benden cok daha nefret edecek belki hakaret edecek fakat benim ondan bir beklentim yok tamamen sildim onu ama intikam duygum had safhada. Bu tam zamanı şimdi.eger yapmazsam ilerde pişman olmak istemiyorum lütfen bana akil verin ne olur (((

Bence onlar belalarını bulmuş zaten hiç uğraşma belliki mideler havalimanı. Yalnız adam nereye saldıracağını şaşırmış deli danalar gibi üstelik kızı cinsel ihtiyaçlarım için kullanıyorum o da karşılığını alıyor demiş ne işiniz var böyle heriflerle bas engeli yolla gitsin.

Kiza hakaret ettin diye adam sana kufretmis kiza mesaj atip hakkinda soylediklerini yazarsan sana zarar vermeyecegi ne malum adamin? Ben olsam korkarim valla

Yiyici ne demek? Gercekten bilmiyorum

Umursama yokmuş ve hiç olmamış gibi davran tamamen sessiz ol yazma etme o ona yeter

o kişinin kız ile ilgili yorumlarını kanıtları ile adresine yolla kızın

sana gelmesini engelle... kızla ne halleri varsa görsünler.
pis sübyancı

Intikam almak ic8n harekete gecmeden düşün once. Sen bunu yaptigin zaman mutlaka o da sana karsi taarruza gececektir. Elinde seni tehdit edecegi fotograf msj vs. var mi? Seninle ilgili ne bilgilere sahip vs? Ava gideyim derken avlanma diye soyluyorum. Yoksa adami kiskirtirsan iki gun sonra burda beni tehdit ediyor diye konu acarsin.

Anında sevgili yapardım ve onun bunu görmesini sağlardım

Sizin gibileri anlamıyorum.
Harbiden anlamıyorum.
Adamla sevgilisinizi, sonra kavga ediyosunuz hakaretler diz boyu.
Sonra adam senden ayrıldıktan sonra başkasıyla birlikte oluyor.
Sonra sana geri dönüyor. Sen kabul ediyosun.
Tekrar adam ötekine gidiyor. Ağlıyosun. Adam geri sana dönüyor affediyosun. Bırakıp gidiyor. yine affediyosun.
Sonra intikam diyosun.
Ne zorun var ? Bu adam böyle yaparak çok güzel yapıyor. Ohhh canı hangisini istiyosa gidiyor. Bulmuş sizler gibi safını. Kullanıyor işte. Hayat ona güzel.
Çok afedersiniz ama bu kadar saftirik olmayın. Dünyada ki erkeklerin soyu kurumadı.

Ay sabah sabah yani.

Sana tavsiyem hayatında yeni bir sayfa aç bu sayfada geçmiş olmasın kaderinde senin için yazılan gerçek aşkın herkeste olduğu gibi sendede olduğunu biliyorum öyle ummadığın anda karşına çıkıyorki kadere inanıveriyorsun bir anda sende inan geleceğinde seni hak eden gerçekten seni başkalarının vücutlarına çıkarlarına değişmeyecek kişi var inan bana nispet için sevgili yapma incinen sen olursun bir kursa yazıl kafanı dağıt canım

şu çocuğun yaptığını sen yapmış olsaydın afedersin de adın çoktan birşeylere çıkmıştı . adam baya baya erkek o.su .. böyle bir insan böyle bir ilişki olabilir mi ya aklım almıyor benim hayır bunlar ilişkiyse bizimki emekli hayatı resmen maşallah ne kadar aktif insanlar ve siz hala böyle bir şeyin peşindesiniz bırak allah aşkına naparsa yapsın siz kendinizi kazasız belasız kurtarırsanız kardasınız demektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…