Yardım edin intikam almak istiyorum !!!!

Amaan o kendi hayatını seviyesizleştirerek herkesin intikamını alıyor kendinden zaten. Düşünmeye bile değmez.

amaaan,
Bununla mi ugrasicaksin yani ?
Adam gelmis nerdeyse 40 ina.
Bugune kadar hic bir iliskisinde dikis tutturamamis.
Bu gunden sonra tutturur mu sanmam.
Sen asil o zavallinin haline aci.
Profilinde yasin 28 gosteriyor.
Eyer evlenip coluk cocuga karismaksa hayalin, bir an evvel bu saftirik adami kafandan cikarmani tavsiye ederim.
Intikama deyilde buna yogunlas.
Sonrada duzgun biriyle ins bir birliktelik basla.
Hayat kisa, gecip gidiyor.
Intikamla hayatini bosyere harcama.

hayat çok kısa arkadaşım, vakit kaybediyorsun....

Dünyaları önüme serse o bende bitti. Sil başdan yapmak üzereyken o kızı yedekte tutup önü listesinden silmemesi benimde bunu kabullenmeyerek ayrılmam ve ona Dönmesi.. Bana onca hakaret etmesi..kizin itici ve maddi menfaatçi yiyici bir tip oldugunu söyleyip ask olup okadar değer vermesini kaldıramıyorum. Kızla araları bozulunca benimle iletişime geciyor... Bende kız hakkında yazdığı ekran goruntulerını kıza kopyalayıp sevgılın bana yazıp rahatsız etmesin demek istıyorum. Intıkamım bu olacak. Bu aralarında sorun olacak tabii ama benım kadar o da üzülsün.. Intıkamım bu olacak sızler ne dersiniz.

E hadi yapmak istiyorsan yap bunu.
Ama uzuluceklerini oyle cok sanmam.
Anlattiklarina gore ikisi de karaktersiz cunku.
Icinin de cok soguyacagini sanmam.
Cirkefi ustune bulastirma derim.
En guzel intikamin arkana bakmadan gitmek aslinda.
Tum iletisimini kopar bence.

Hiç uğraşmayın bence kırılan kırılmış,üzülen üzülmüş... Bundan başka önemli olan bir şey var mı? Şahsen ben bile onların ilişkisinde gelecek göremedim. Siz dediğinizi yaptığınızda da sonuç aynı olacak yapmadığınızda da o yüzden yormayın kendinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…