- 28 Kasım 2010
- 42.503
- 141.172
- 798
Dhaa önce cok konuşulmus gördüm ama belki içimi dokmeye ihtiyacım var. Yargilayanlara da saygiliym ama insan hata yapar hayatta.
Bes yildir soylemediysen bundan sonra da soyleme derim diktir ve hayatina devam et
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dhaa önce cok konuşulmus gördüm ama belki içimi dokmeye ihtiyacım var. Yargilayanlara da saygiliym ama insan hata yapar hayatta.
yuh artık. o arkadaşınızın yatacak yeri yok. şeytan resmen kızolan olmuş.. aynısı arkadaşımın başına geldi, sözlüsü onu terkedince eniştesine iftira attı ve adam şuan hapiste.. kaybetmek istemiyosan söyleme bence. çünkü bu konuda çok anlayışsız olabiliyor bazı erkekler, seni herkese rezil de edebilir terkedip...
yuh artık. o arkadaşınızın yatacak yeri yok. şeytan resmen kız![]()
böyle yöntemlerr var mi ki mesela ne varmış ?İtiraf.com da arat orda çok yöntem var, o kadar para verip diktirmeye gerek yok![]()
Eski erkek arkadaşmla birlikte oldum. Simdi evleneceğim insanla 5 yıldır beraberiz ona bunu anlatamam. Ama diktirme konusunda suphelerim var. Korkuyorum. Ama risk alıp ona soyleyemem.onu kaybetmek istemiyorum Ne yapmaliyim. Diktirenler nasıl bi süreç yaşıyorlar paylasirlarsa sevinirim.
Eski erkek arkadaşmla birlikte oldum. Simdi evleneceğim insanla 5 yıldır beraberiz ona bunu anlatamam. Ama diktirme konusunda suphelerim var. Korkuyorum. Ama risk alıp ona soyleyemem.onu kaybetmek istemiyorum Ne yapmaliyim. Diktirenler nasıl bi süreç yaşıyorlar paylasirlarsa sevinirim.
nasıl ispat etmişler. onuda anlamadım ben. ya o zaman biri birine kıl olun desin bana çocukken tecavüz etti. doğru hapse. adaletin eksik yanları var.valla ben bu sistemi anlamıyorum tecavüzde olay tazeyken, yok rızası vardı yok ruh sağlığı bozulmadı falan filan derler
ama olduğu mechul yıllar önceki tecavüz vakasında adamı hapse atarlar ilginç
böyle yöntemlerr var mi ki mesela ne varmış ?
Ne diye arattin peki hatırlıyon mu icim rahat değil bi bakcam onlara daValla net hatırlamıyorum hepsini şu an ama okuduğumda insanların kafası nelere çalışıyor demiştim. Biri hani şu kan testi yaparken parmağımıza batırdıkları minik neşter var ya onunla girmiş yatağa falan. Tavuk kanlı bişey vardı bi de.
Yaw bende şunu anlamıyorum
Daha evli değilim ilişkim 4 yıllık şimdiden bile evlenince nasıl olacak diye korkuyorumm
Bazılarıda daha sevgiliyken maşallah korku yok birşey yokk..
Heralde bende sorun var herkes leblebi yer gibi zar bozdurtuyo diktirtiyo biz sadece düşüncesinde bile irkiliyoruz vay anasını![]()
evlenmeden nasıl böyle bişey doğal görülyoki ben kimseyi ayıplamadım siz nasıl ki kendi düşüncenizi savunuyorsanız bnde kendi düşüncemi söyledim
Ne diye arattin peki hatırlıyon mu icim rahat değil bi bakcam onlara da
olan olmuş.. aynısı arkadaşımın başına geldi, sözlüsü onu terkedince eniştesine iftira attı ve adam şuan hapiste.. kaybetmek istemiyosan söyleme bence. çünkü bu konuda çok anlayışsız olabiliyor bazı erkekler, seni herkese rezil de edebilir terkedip...
Durumun çok zor açıkcası. Allah yardımcın olsun. Benimde kız çocuğum var kimseyi kınamak yargılamak haddim değil. Rabb'ime sığın, inşallah bu zor durumdan iyi bir şekilde kurtulursunEski erkek arkadaşmla birlikte oldum. Simdi evleneceğim insanla 5 yıldır beraberiz ona bunu anlatamam. Ama diktirme konusunda suphelerim var. Korkuyorum. Ama risk alıp ona soyleyemem.onu kaybetmek istemiyorum Ne yapmaliyim. Diktirenler nasıl bi süreç yaşıyorlar paylasirlarsa sevinirim.
Madem düşüncelerimizi özgürce savunabiliyoruz neden düşüncemi belirttiğim yorumumu alıntılıyorsunuz? O da benim düşüncem belirtip geçtim, birini özellikle alıntılayıp yazmadım. Saygı gösterin siz de.
İkili tartışmaya devam etmeyelim bence, banlanmayalım bir de.![]()