• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım edin kafayı yiyeceğim

olan olmuş.. aynısı arkadaşımın başına geldi, sözlüsü onu terkedince eniştesine iftira attı ve adam şuan hapiste.. kaybetmek istemiyosan söyleme bence. çünkü bu konuda çok anlayışsız olabiliyor bazı erkekler, seni herkese rezil de edebilir terkedip...

olan olmuş.. aynısı arkadaşımın başına geldi, sözlüsü onu terkedince eniştesine iftira attı ve adam şuan hapiste.. kaybetmek istemiyosan söyleme bence. çünkü bu konuda çok anlayışsız olabiliyor bazı erkekler, seni herkese rezil de edebilir terkedip...
yuh artık. o arkadaşınızın yatacak yeri yok. şeytan resmen kız:53::53::53:

valla ben bu sistemi anlamıyorum tecavüzde olay tazeyken, yok rızası vardı yok ruh sağlığı bozulmadı falan filan derler
ama olduğu mechul yıllar önceki tecavüz vakasında adamı hapse atarlar ilginç

Eski erkek arkadaşmla birlikte oldum. Simdi evleneceğim insanla 5 yıldır beraberiz ona bunu anlatamam. Ama diktirme konusunda suphelerim var. Korkuyorum. Ama risk alıp ona soyleyemem.onu kaybetmek istemiyorum Ne yapmaliyim. Diktirenler nasıl bi süreç yaşıyorlar paylasirlarsa sevinirim.

Hiç bir şey söyleme birlikte olduğun adama maalesef toplumuzdaki erkekler bunu kaldırmıyor :26: söyledin diyelim laf etmedi her tartışmanızda bunu yüzüne vurabilir en kötüsü içersiniz belkide birlikte aklının hep köşesinde olacağı için bir anda yüzünüze vurabilir siz bunu yaptınız diye sizi aldatma eğiliminde bulunabilir hiç bir şeyin garantisi yok hayatında hiç birliktelik yaşamamış olup kendini kocasına sadece bırakan kadının zarı esnek olanlarda var doğumda bozulan gerek yok bence ki 5 yıl önce birliktelik yaşadıysanız sadece 1 kez bunu anlayabileceğini hiç sanmam aradan çok zaman geçmiş çünkü :6::6:

Eski erkek arkadaşmla birlikte oldum. Simdi evleneceğim insanla 5 yıldır beraberiz ona bunu anlatamam. Ama diktirme konusunda suphelerim var. Korkuyorum. Ama risk alıp ona soyleyemem.onu kaybetmek istemiyorum Ne yapmaliyim. Diktirenler nasıl bi süreç yaşıyorlar paylasirlarsa sevinirim.

Arkadaşım olan olmuş, başına gelmiş artık ne desek ne yapsak boş. Eleştiri konusuna gelince de kimse temiz değil. Belki bu konuda değil ama illaki başka konularda hepimizin hataları var.

Bu güne kadar söylememiş olman evet hata,
Fakat artık duru suyu bulandırmanın bi anlamı yok. Beş yılını çöpe atamazsın.
Yalan söyle demiyorum, ama hiçbirşey söylemek zorunda değilsin.

Ayrıca tüm kadınların ilişki kanaması yaşadığı, yahut yaşamak zorunda olduğu gibi yanlış bir algı var ne yazıkki ve bu yüzden kız çocukları öldü yıllarca.
Güven, saygı, huzur olduktan sonra problem yok. Ömür boyu tek bir hatanın bedelini ödemek zorunda değilsin.

Kimseye hiçbir şeyi açıklamak zorunda değilsin, sadece Rabbimize verirsin hesabını. İnşallah o da pişmanlığını görüyordur zaten :34:

valla ben bu sistemi anlamıyorum tecavüzde olay tazeyken, yok rızası vardı yok ruh sağlığı bozulmadı falan filan derler
ama olduğu mechul yıllar önceki tecavüz vakasında adamı hapse atarlar ilginç
nasıl ispat etmişler. onuda anlamadım ben. ya o zaman biri birine kıl olun desin bana çocukken tecavüz etti. doğru hapse. adaletin eksik yanları var.

Son düzenleme:
Powerpuff Girls müsün arkadaşım günü mü kurtarmaya çalışıyorsun nedir yani:53: asla ama asla karşı değilim tabiki hayat senin beden senin ilkini istediğin zaman istediğin kişiyle yaşarsın ama adam gibi arkasında durursun..ilerde hayatına alacağın bir ömür geçirip seviyorum diyeceğin adama yalan söylemezsin:19: ya da bu durumu bir sır gibi saklayamazsın bu en başta kendine yaptığın bir saygısızlık olur ki diyelim senin tabirinle diktirdin yapma Allah aşkına bu dünyanın öteki tarafı da var kimseyi kandırmaya hakkınız yok..

böyle yöntemlerr var mi ki mesela ne varmış ?

Valla net hatırlamıyorum hepsini şu an ama okuduğumda insanların kafası nelere çalışıyor demiştim. Biri hani şu kan testi yaparken parmağımıza batırdıkları minik neşter var ya onunla girmiş yatağa falan. Tavuk kanlı bişey vardı bi de.

Son düzenleme:
Valla net hatırlamıyorum hepsini şu an ama okuduğumda insanların kafası nelere çalışıyor demiştim. Biri hani şu kan testi yaparken parmağımıza batırdıkları minik neşter var ya onunla girmiş yatağa falan. Tavuk kanlı bişey vardı bi de.
Ne diye arattin peki hatırlıyon mu icim rahat değil bi bakcam onlara da

5 yıl boyunca bu konuyu hiç konuşmadıysanız bahsetmeyin bile

zaten bu sebepten sizi bırakacaksa en baştan da sorardı heralde bu tarz bi durum yaşadın mı diye

Yaw bende şunu anlamıyorum
Daha evli değilim ilişkim 4 yıllık şimdiden bile evlenince nasıl olacak diye korkuyorumm
Bazılarıda daha sevgiliyken maşallah korku yok birşey yokk..
Heralde bende sorun var herkes leblebi yer gibi zar bozdurtuyo diktirtiyo biz sadece düşüncesinde bile irkiliyoruz vay anasını :ssz:

evet öyle bana gorde ama cogu insana göre dogal ve basitmis banada bu cok tuhaf geldi

evlenmeden nasıl böyle bişey doğal görülyoki ben kimseyi ayıplamadım siz nasıl ki kendi düşüncenizi savunuyorsanız bnde kendi düşüncemi söyledim

Madem düşüncelerimizi özgürce savunabiliyoruz neden düşüncemi belirttiğim yorumumu alıntılıyorsunuz? O da benim düşüncem belirtip geçtim, birini özellikle alıntılayıp yazmadım. Saygı gösterin siz de.

İkili tartışmaya devam etmeyelim bence, banlanmayalım bir de. :34:

Arkadasin bunu nasil ypti? Boyle bisey mumkun degil ya. Daha beter iftiralara ugrar elbet. Sevismek dunyanin en guzel seyi. Ama arkadasin ahlaksizin tekiymis. :(

Durumun çok zor açıkcası. Allah yardımcın olsun. Benimde kız çocuğum var kimseyi kınamak yargılamak haddim değil. Rabb'ime sığın, inşallah bu zor durumdan iyi bir şekilde kurtulursun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Madem düşüncelerimizi özgürce savunabiliyoruz neden düşüncemi belirttiğim yorumumu alıntılıyorsunuz? O da benim düşüncem belirtip geçtim, birini özellikle alıntılayıp yazmadım. Saygı gösterin siz de.

İkili tartışmaya devam etmeyelim bence, banlanmayalım bir de. :34:

tarmismyrum dusuncmi soylemek istdim yanlis bi uslup kullandysam kusura bkmayin

Eski erkek arkadaşınla kaç kez birlikte oldun? Bir iki defa mı yaşandı bu, ve tam anlamıyla ilişkiye girdiniz mi? Kaç yaşındasın?

Genç yaşlarda uzun süre ilişkiye girmeyince vajina kendini toparlar. Hele ki bi ve iki kerelik bir şeyse vajina zaten tam anlamıyla açılmamıştır. Kan gelme meselesi de herkesten kan gelmez. İlk ilişki sırasında kendini çok kasarsan ve yeteri kadar ıslanamazsan kan miktarı artar. Normal çok hafif görnmz bir şey gelmesi gerekiyor. Ki bu da ilişkinin şiddeti zarın derinliği ve penis boyuyla ilgili. Penis küçükse zara yetişmezse zaten hiç kanamaz. Ben de ilk kan ilk ilşkimden 6 ay sonra geldi.

Eşimle ayrı yaşamak durumundayız iş dolayısıyla. 3-4 ayda bir görüşebiliyoruz. Ve her seferinde ilk seferki gibi acı hissediyorum penis zorlanıyor girerken.

Yani varmak istediğim sonuç şu ki bir erkekte kan takıntısı yoksa ve çok defalar ilişkiye girip vajinan deforma olmadıysa anlaması pek mümkün gözükmüyor.

Sen bu adamla 5 yıldır berabersin. Böyle bir panik yaşamıyor olman lazım çünkü karşılıklı güvenin oluşmuş olması lazım. 5 yıllık ilişkiden sonra hala neden kan gelmedi diye soracak kadar şüpheci bir insn mı? Acaba aranızda bununla ilgili birçok diyalog geçti de senin bekaretini çok sorguladı ve sen bu konuda yalan mı söyledin? Eğer dediğim gibi çok takıntılıysa ve yalan söylediysen ameliyat ol. Bilmiyorum vajinanın hesabını soran sana bu korkuları yaşatan adam seni mutlu edebilir mi? Mutlu olacağına inanıyorsan yap.

Back
X