erkek arkadaşım beni uzmememk icin kan gelmeyince bisey demez ama onu taniom aklina şüphe düşer ve bu şüphe hayatimiz boyunca bizimle olursa die korkuyom yoksa dediğim gibi beni alip doktora gitmez şüphe sebebine gelince eski erkrk arkdsmla uzun ilişkim olduğunu bilio bundan şüphe duyabilir. 23 yasndyim ve evet tam bir ilişki oldu eskisiyle.Eski erkek arkadaşınla kaç kez birlikte oldun? Bir iki defa mı yaşandı bu, ve tam anlamıyla ilişkiye girdiniz mi? Kaç yaşındasın?
Genç yaşlarda uzun süre ilişkiye girmeyince vajina kendini toparlar. Hele ki bi ve iki kerelik bir şeyse vajina zaten tam anlamıyla açılmamıştır. Kan gelme meselesi de herkesten kan gelmez. İlk ilişki sırasında kendini çok kasarsan ve yeteri kadar ıslanamazsan kan miktarı artar. Normal çok hafif görnmz bir şey gelmesi gerekiyor. Ki bu da ilişkinin şiddeti zarın derinliği ve penis boyuyla ilgili. Penis küçükse zara yetişmezse zaten hiç kanamaz. Ben de ilk kan ilk ilşkimden 6 ay sonra geldi.
Eşimle ayrı yaşamak durumundayız iş dolayısıyla. 3-4 ayda bir görüşebiliyoruz. Ve her seferinde ilk seferki gibi acı hissediyorum penis zorlanıyor girerken.
Yani varmak istediğim sonuç şu ki bir erkekte kan takıntısı yoksa ve çok defalar ilişkiye girip vajinan deforma olmadıysa anlaması pek mümkün gözükmüyor.
Sen bu adamla 5 yıldır berabersin. Böyle bir panik yaşamıyor olman lazım çünkü karşılıklı güvenin oluşmuş olması lazım. 5 yıllık ilişkiden sonra hala neden kan gelmedi diye soracak kadar şüpheci bir insn mı? Acaba aranızda bununla ilgili birçok diyalog geçti de senin bekaretini çok sorguladı ve sen bu konuda yalan mı söyledin? Eğer dediğim gibi çok takıntılıysa ve yalan söylediysen ameliyat ol. Bilmiyorum vajinanın hesabını soran sana bu korkuları yaşatan adam seni mutlu edebilir mi? Mutlu olacağına inanıyorsan yap.
Ama erkek arkadaşım sadece kıskanç olduğu icin kaldiramayacgni düşünüyorum yoksa güven konusunda sorunumuz yoktur ve cidden iyi bir iliskimiz var. Zaten zarla beni ölçen bi insan olsa diktiririm düşünmem bile. Hata yaptım dersem belki kabul bile eder bilemiyorum ama olurda bi gün bi tartismada bunla ilgili laf ederse o gün onu kaybetmeye ilişkimizi kaybetmeye dayanamam