• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım edın kararsızım.aldırayım mı? 2 çocuğum var.

yuvam82

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2008
227
13
118
İstanbul
Dusunculerinize ihtiyacim var.
Şöyle anlatayim.31 yaşındayım. 11 yasinda bir oğlum ve 4 yaşında bir kizim var.suan 5 haftalik hamileyim.bebek hiç dusunmuyorduk.korunuyorduk.1 kere de geri cekme yontemiyle iliskiye girdik ve zevk suyu denilen siviyla hamile kaldim.esim cocuk konusunda bana birakiyor.bende çok KARARSIZIM. Fikirlerinizi bekliyorum.sizler ne düşünüyorsunuz. ...

Dusunculerinize ihtiyacim var.
Şöyle anlatayim.31 yaşındayım. 11 yasinda bir oğlum ve 4 yaşında bir kizim var.suan 5 haftalik hamileyim.bebek hiç dusunmuyorduk.korunuyorduk.1 kere de geri cekme yontemiyle iliskiye girdik ve zevk suyu denilen siviyla hamile kaldim.esim cocuk konusunda bana birakiyor.bende çok KARARSIZIM. Fikirlerinizi bekliyorum.sizler ne düşünüyorsunuz. ...

Senin sağlığını tehdit eden bi durum var mı? Hani doğum yapmak yasak olur sana.Sadece düşünmediğiniz için aldırmak çok yanlış.Maddi manevi hazır olmamak bi sebep değil.Üstelik deneyimli bi anne için.Düşünsene,sen tedbir alıyorsun ve Rabbim onu sana gönderiyor.Sence bunda bi mesaj yokmu?Onun kısmeti yazılmış bu dünyaya.Allah diğer çocuklarını da sana bağışlasın.Ama gelenin günahı ne?İstemeden,ne olduğunu bile anlamadan büyümeye başladı hiç tanımadığı bi kadının karnında.Çok duygusal yaklaşıyorsun deme bana.Yeterince günaha girdiğimiz hayatımıza böyle büyük bir günahı daha eklemek bize ne kazandırır ki.Yıllar önce kürtaj olup da hala gözlerinde pişmanlığın en büyüğünü gördüğüm insanlar var.Onlardan biri olma derim.Bebek için yıllardır bekleyenler var falan demeyeceğim.Önlem aldığınız halde olmuş.Bu çok büyük bir işaret size.:29:

Önce karnınızda sevin onu.
Sonra diğer evlatlarınızla kucağınızda öpün, koklayın, gülücükleriyle yeniden doğun.
Artık oda Sizin evladınız.
Diğer iki yavrunuz gibi.

yaşınızda oldukça müsait zaten çok çocuğunuzda yokmuş yada diğer çocuklarınız küçükte değil okadar
sizi aldırma düşüncesine iten şey ne?
bence 3 çocuk çok değil bende isterdim aslında ama yaşım müsait değil 32 yaşındayım ve ikinci karnımda oda sonuna kadar kalırmı bilinmez
şartlarınızın ne olduğunu bilemeyiz fakat ben olsam aldırmazdım

zaten burda aldır diyende çıkmaz :34:

Senin sağlığını tehdit eden bi durum var mı? Hani doğum yapmak yasak olur sana.Sadece düşünmediğiniz için aldırmak çok yanlış.Maddi manevi hazır olmamak bi sebep değil.Üstelik deneyimli bi anne için.Düşünsene,sen tedbir alıyorsun ve Rabbim onu sana gönderiyor.Sence bunda bi mesaj yokmu?Onun kısmeti yazılmış bu dünyaya.Allah diğer çocuklarını da sana bağışlasın.Ama gelenin günahı ne?İstemeden,ne olduğunu bile anlamadan büyümeye başladı hiç tanımadığı bi kadının karnında.Çok duygusal yaklaşıyorsun deme bana.Yeterince günaha girdiğimiz hayatımıza böyle büyük bir günahı daha eklemek bize ne kazandırır ki.Yıllar önce kürtaj olup da hala gözlerinde pişmanlığın en büyüğünü gördüğüm insanlar var.Onlardan biri olma derim.Bebek için yıllardır bekleyenler var falan demeyeceğim.Önlem aldığınız halde olmuş.Bu çok büyük bir işaret size.:29:

Canim çok teşekkür ederim. Sağlık yonunden hic problem yok.evet büyük bir işaret. Kiyamam tabiki. Hep aklimda amalar var.10 yasinda 41 yasinda olcam.15 yasinda 46 soktayim halaaa.sanki rüya dayim. ..

Canim çok teşekkür ederim. Sağlık yonunden hic problem yok.evet büyük bir işaret. Kiyamam tabiki. Hep aklimda amalar var.10 yasinda 41 yasinda olcam.15 yasinda 46 soktayim halaaa.sanki rüya dayim. ..

Canim öyle düsünme senin yasinda daha yeni evleniyorlar simdi yasin gayet normal saglik problemin yoksa sakin aldirma Allahin sana hediyesi hamile kalmak isteyen o kadar insan var ki kiyma ona bende

ay sen bu yaşları geçmi buluyorsun :53::53::53::53:
millet 35 inde ilk çocuğunu doğurmaya çalışıyor yani yaş için takıyorsan çok tuhaf
ayrıca benim annemde beni 33 de doğurmuş ( ve beni hiç istememiş oda iki çocuk yeter demiş) şuan iyikide doğurmuşum diyor anneme en yakın benim şuanda

ki bende 33 de ikinci kez anne olacağım kısmetse

Son düzenleme:
Dusunceleriniz için cok tesekkur ederim.
Birde böyle bişey de var.ikinci cocugum benim hemen olmadi cok tedavi oldum olsun diye.pes ettigim .umidimi kestigim o ay hamile kalmıştım. Bu ise büyük bir mucize.mubarek üç aylardayiz.allah sanki imtahan ediyor.nasil hamile kaldim Yarabbim. ..soktayim ruyadayim...

31'e geç diyosun öylemi ben 2 ay sonra 28'e gircem ve hiç çocuğum yok 1senedir uğraşıyorum ama yok işte rabbim vermedi vakti zamanını bekliyorum sen 20'li yaşlarda 3 yada daha çok çocuğa sahip olmuş olupta rabbim göstermesin ama bi hastalığa yakalanmışta olabilirdin rabbim sana böyle güzel bi hediye göndermiş diğer evlatlarını allah bağışlasın acılarını göstermesin ama onlara ufacık bişey olsa nekadar üzülürsün dimi şimdi bi evladını öldürmekten bahsediyosun yapma derim ben kendimce

Allahim herkese evlat sevgisini tatdirir insallah....çoook düşündüm hayirliysa dünyaya gelsin.aldirmicam artık. Demek hayirlisi buymus...

Aldırmayın lütfen....O konuyu görünce içim acıdı...Benim 2 tane düşüğüm var ve okadar acı çekiyorumki...Tahmin bile edemezsinz...Lütfen her bebek kısmetiyle gelir yapmayın kıymayın o sizin evladınız :(

Ben de 35 yaşında 2.kez anne oldum hem de hiç mi hiç düşünmüyordum 15 yaşında kızım vardı 5 haftalıktı öğrendiğimde şimdi 3 yaşında bir oğlum var adet sonrası tek ilişkiyle kaldım asla aldırmayı düşünmedim o benim mucizem benim oğlum sezeryanla dünyaya geldi tüplerimi bağlattım çok memnunum

aldırmayacağınıza çok sevindim bende... yerinizde olmak isteeyen o kadar çok kişi varkiii... hayırlı olsun tekrar. sağlıkla kucağınıza alın inşallah. bize de nasip olsun inşallah.

o melek yüce rabbimin sana bir lütfü ne demek aldırayımmı mesela biz aldırın desek aldıracakmıydınız yazık senelerce bekleyen ve hiç tatmayan insanlar var bu duyguyu bence hiç düşünmeyin bile sadece onu sağlıkla doğmasını bekleyin

ikinci sayfadaki yorumunuzu okuyana kadar çok üzülmüştüm aldrmayı kafaya koydunuz diye ama çok şükür aldırmamaya kara vermişsinzi. ben de aldrmyaın diyecektim.

Hepinizi çok teşekkür ediyorum. Evet bugün vaginadan ultrasonla muayene oldum bebeğimin kalp sesini duydum.o sesi duyunca aglayasim geldi mutluluktan.bebegim 6+3 haftalık. ♥♡

Hepinizi çok teşekkür ediyorum. Evet bugün vaginadan ultrasonla muayene oldum bebeğimin kalp sesini duydum.o sesi duyunca aglayasim geldi mutluluktan.bebegim 6+3 haftalık. ♥♡

Vazgeçmenize çok sevindim nasıl üzülmüştüm konu baslıgını okuyunca.bukadar dıkkat etmenize ragmen hamile kalmışsanız msj çok açık :) bende hamile kalabilmek için uğraşanlardanım çok şanslısınız gerçekten imreniyorum dikkat ederken hamile kalabilenlere.Sağlıklı sıhhatli kucagınıza alırsınız inşallah.

Allahim herkese evlat sevgisini tatdirir insallah....çoook düşündüm hayirliysa dünyaya gelsin.aldirmicam artık. Demek hayirlisi buymus...

En doğru kararı verip imtihani gecmissin tebrik ederim seni canim. Neticede Rabbim onu kendine kul olarak secmis ona ruh üfleyip emanetcisi olarak seni secmis ve sana gondermis.o bebek sizin evladinizdan once Rabbimin kulu.o sebeple kimsenin aldirmak gibi bir lüksü yok diye düşünüyorum ben.

Back
X