yardım edin kardeşinize KK süpırgörls:(

Hangi konular ona göre yorum yapacağım ?
Kendin halledebileceğin konularsa özel hocaya,derse vs. hiç gerek yok al bir kitabı örnek sorulardan baka baka çöz.

calismaktan haz almazdim bende ama ogrenciyiz baska sansimiz yok dedim başladım.. ayrica çalıştığınin meyvesini aldıkça çalışmak o kadar kötü olmuyor,
kendine inan ve başla o zaman çok çok iyi oluyor. Aksi taktirde kendine inanmadikca bikarsin ve kendine inanan güvenen (senden zeki olmayan) birinin iyi yaptığını gordukce çok bozulursun, kendi kapasiteni kullanmaya bak çalışmak gerçekten önemli, iş hayatında olacak sonuçta inşallah alış:)
Tonguc akademi ve şenol hoca iyi anlatıyor, basitten başlıyorlar. Ben 'hocalara geldik' i izliyorum çok beğeniyorum aşırı yani:) ama diğer onerdiklerime göre daha zor

Merhabalar KK süper kahramanları..
Sorunum şu.Haftaya sınavlar başlıyor ve ben matematikle ilgili hiç bisey bilmiyorum ortaokuldan beri de zorlaniyorum hep matematikte.temelim yok.özellikle su denklem mi ne onları hiç bilmiyorum.
Temeli 0 olan biri nasıl ders çalışmalı?çalışmaktan nefret ediyorum dikkatimi toplayamiyorum calisasim gelmiyor çalışınca bir an önce bitsin artık diyorum.nasıl ders çalışabilirim ve internette güzel konu anlatan bir diye,video falan varmı??
tatlım zor dersen zor olur BİSMILLAH de basla biyerden.
lise cok güzel:)
ben sabaha kadar kitapla beraber uyurdum o kadar yani:)))

1 haftada matematiği öğreten hocayı da öğrenen öğrenciyi de görmedim. Zamana yay çalışmalarını en azından diğer sınava kadar biraz aşama kaydedersin

1 haftada matematiği öğreten hocayı da öğrenen öğrenciyi de görmedim. Zamana yay çalışmalarını en azından diğer sınava kadar biraz aşama kaydedersin

İşte o ilk öğrenci ben olacağım :D
Ben zaten tüm matematiği cozeyim demiyorumki. 65 falan alsam yeter bana.
Bir de sadece 2-3 konu var çalışmam gereken.bu yaziliyi halledeyim sonra geniş zaman diliminde artık hoca mi tutarım naparim bilmiyorum.
Ama 2- 3 konu 1 haftada öğrenilebilir bence.mükemmel olmasa bile gecmemi sağlar diye düşünüyorum.

İşte o ilk öğrenci ben olacağım :KK70:
Ben zaten tüm matematiği cozeyim demiyorumki. 65 falan alsam yeter bana.
Bir de sadece 2-3 konu var çalışmam gereken.bu yaziliyi halledeyim sonra geniş zaman diliminde artık hoca mi tutarım naparim bilmiyorum.
Ama 2- 3 konu 1 haftada öğrenilebilir bence.mükemmel olmasa bile gecmemi sağlar diye düşünüyorum.
Hangi ders olursa olsun nacizane tavsiyem dersi derste dinlemektir. Eve gelince de dersi tekrar etmek bu işi halleder.

Hangi ders olursa olsun nacizane tavsiyem dersi derste dinlemektir. Eve gelince de dersi tekrar etmek bu işi halleder.

Tabikide dersi derste dinlerim ama anlama kitligim var beynim basmiyo matematige.

Back
X