• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım edin kaynanamla birlikte yasayacağım

Valla yanmışsın ağlayanın yok bana göre...
Kaynanayla yaşamak ölüm gibidir, bizzat yaşadım...
Her anında o vardır, her olayın içindedir...
Aman hatırlamak bile istemiyorum...

Ağız tadıyla bile kavga edemessin oğluşumu üzme der..
Geceliğinle dolaşamazsın üstüne bişey al hastalanırsın der..
Kocana sarılamassın oda sana sarılamaz tüh kaka olursun büyüklerin yanında böyle olmaz denir.
Yani ev üstüne ev olmazzzzz .
Nişanlınla konuş bunları en azından birbirinize yakın oturabilirsniz en güzelide bu zaten.
3 ay sonra kaynanam bana şunu yaptı bunu söyledi diye konu açmassın inşallah.

bu dünyaya bir defa geliyoruz.bu gençlik bir daha geri gelmeyecek.
başkaları için hayatına yön verme.aynı evde yaşama hatasına düşme sakın.
nişanlını ikna etmeye bak...yoksa üzülen sadece sen olursun

Bence olmaz.

Dünyanın en iyi insanı da olsa, arkadaş gibi de olsanız, evliliğinizi her açıdan 3 kişi yaşayacaksınız, her olayınıza mecburen ortak olacak, özel hayatınız olmayacak..
Eşim için katlanırım diyorsan (bu dönemlerde hep böyle denir) , senin hayatın sen bilirsin..

Merhaba. Kaynanan iyi bir insansa belki korktuğun gibi olmaya bilir, eğer imkanınız varsa dublex bir ev tutun en azından odalarınız ayrı katlarda olursa bazı şeyler çok sorun olmaz. Kaynanan iyi bir insansa eminim sizi çok huzursuz etmez ama kaynanan olsa bile kendinize özel vakitler ayırabilirsiniz mesela yatak odanıza bir tv alıp birlikte rahat filimler izlemek istediğinizde odanızda halledebilirsiniz. Bu olayı kafanıza çok takmamaya çalışın başka bir alternatifiniz yoksa bunu en iyi nasıl değerlendirebilirim diye düşünüp orta yolu bulmaya iyi geçinmeye bakın. Kaynananız ne kadar severse sizi o kadar rahat bırakır. Umarım korktuğun gibi olmaz.

mutlaka sorunlar cikicaktir
evde kimse yokmus gibi de davranamazsiniz
birazda size bagli artik alltan almalisniz nisanlinizi
cok seviyormussunuz ayrilamazmissiniz sorunlarada
katlanmalisiniz o halde
keske böyle olmasaymis zor bir durum allah yardimciniz olsun

ahh ahh sakın bu hataya düşme, kabul etme birlikte oturmayı
ben eşim işten çıkarıldı diye kabul ettim ama şimdi o kadar pişmanım ki anlatamam 8 aydan beri kaynanamla oturuyoruz, ne kocamla tartışabiliyorum ne de gülüp eğlenebiliyorum. kaynanam iyi birisi ama gerçekten olmuyor olmuyor aynı evde, karı koca bi yere gideriz kıskanır bizi bi yere götürmüyosun diye laf sokar, kocam bende bişey ister kayınvalidem hemen atlar ben yapayım diye, ilk başlarda herşey güzel gider ama gün geçtikçe herşey gözüne batar, sana ait birtek yatak odan vardır, yorgun olduğun anlarda bi bakarsın çat kapı misafir gelir, daha bir sürü zorluk inan ciicm ayları bitiyo ve kesinlikle olmuyo ne kadar iyi kaynananda olsa

bencede kesinlikle sorunlar yaşayacaksınız bu bir gerçek...
ama nişanlımı ikna edemem; ondan da ayrılamam diyorsan; katlanmayı göze almışsın demektir... o yüzden evlendikten sonra da ne kendine ne nişanlına zindan etme hayatı...
eğer bunu göze alabiliyorsan kabul et; yoksa ne kendinin ne eşinin ne kaynananın hayatını altüst etme derim...
benim kaynanam da yanlız yaşıyordu... eşim ilk zamanlar teklif etti bunu ben yapamayacağımdan emin olduğum için kesinlikle kabul etmedim... istersen yakın otururuz gider geliriz ama aynı eb olmaz dedim çünkü biliyodum hayatımız zehir olacaktı yoksa...
şimdi evlendik ayrı evlerdeyiz; çok yakın da oturamadık işimizden dolayı, ama her haftasonu gider geliriz o da mutlu biz de mutluyuz...

ya yazdiklariniz okudum ve size gercekden cok tsk ederim herseyden once bu durum kabul etcem cunku bu kadin benim annemde olcak belki oz annem beni kotu davrandigi icin korkuyom. simdi dusundum ki onun yanda olmadan kotu biri diyemem ve bazi arkadas dedi gibi ozel hayat icin geceler var yada hasta sonular olur insallah herkese allah razi olsun ve insallah bu site yardimiyla turkcegim duzeltebilcem:kedi:akannehir

ya yazdiklariniz okudum ve size gercekden cok tsk ederim herseyden once bu durum kabul etcem cunku bu kadin benim annemde olcak belki oz annem beni kotu davrandigi icin korkuyom. simdi dusundum ki onun yanda olmadan kotu biri diyemem ve bazi arkadas dedi gibi ozel hayat icin geceler var yada hasta sonular olur insallah herkese allah razi olsun ve insallah bu site yardimiyla turkcegim duzeltebilcem:kedi:akannehir

Sen kararını vermişsin
Allah pişman etmesin
Bahtın açık olsun

ben nisanlim o kadar seviyom ki dusunemesiniz :asigim: neler yasadim neler katlandim ve simdi diyom ki belki onunle cok yakin olabilcem ve zamanla iki katli bi ev tumaya calisiriz allah yazisi simdi bu kiz deli dersiniz belki ama insallah kararim kesin olursa allah beni pisman etmesin cunku hersey icimde kalir ve insallah suan kadar mutsuz olmacam

herkes gibi bende ayni evde oturma diyecegim asla asla asla!
kayinvalidesiyle ayni oturupota anlasan az insan gordum. 10 kisiden 2 si diyelim...
ama eger sen ''ben sansimi denicem, o kisiden biri olabilirim'' diyorsan buyur dene ve gor canim...
yok ben risk alamam en iyisi kabul ayni evde oturmayi kabul etmeyeyim diyorsan zaten en mantikli karari vermis olursun...

en bastan en mantikli karari ver. kayinvalidemle anlasamazsam sonra evi ayiririz diye dusunme o zaman cok problemler cikiyor ve cok zor oluyor ayri eve cikmak cunku o zaman esinle aran bozulabilir...

ayrica benim de annem yalniz yasiyor ama ben onunla da ayni evde oturmazdim herhalde(hem kendisi de istemezdi zaten) cunku ev ev ustune olmaz. nisanlinla konus bence canim. yalniz yasayan bir suru kadin var bir sorun yasamiyorlar...size yakin bir yerden ona da bir ev tutun ama evler ayri olsun

canım imkanınız varsa aynı binada iki ayrı daire tutun ama aynı evde yaşamayın
kaynanan çok iyi bir insanda olabilir ama özellikle yeni evliyken eşinle başbaşa olursanız daha huzurlu olursun emin ol

Canım, erkek arkadaşın ile bir şekilde konuştunuz mu..Belki sunacağın alternatif çözüm yollarını değerlendirecek olabilir.. İkinizi etkileyecek kararları ortak vermelisiniz..
Kayınvaliden dünya şekeri bir karekter de olsa, erkek arkadaşın ile özel iletişiminiz zede görür.. Olabilecekleri tahmin etmek zor değil..
Evlendikten sonra böyle böyle oluyor, şöyle şöyle oldu diye yakınmamalısın.. Birlikte yaşıyacak olmak biraz sıkıntıya gebe..
Tabi yine de sen böyle karar vermişsen sorumluluklarını üstlenmişsin demektir.. Hayırlısı olsun..
Mutluluklar dilerim arkadaşım..

Bence kesinlikle aynı evin içinde 2 kadın olmaz gerçek bir evlilik ve yuva özelliğini korumak için kayınvalide ile ayrı oturmak gerekir diye düşünüyorum.....

kanatsız melek olsa
aynı çatı altında olmuyoooo
sen gelin değil evlat olarak gideceksin o eve ..haliyle gece dışında kocanla abi kardeş olcaksınız....
AMA SANADA HAK VERıYORUM...YAŞAMADAN BıLEMEZSıN

Canım bende eşimin ailesiyle oturacağım bende çok takıldım bu konuya ama şuan pek takmıyorum düğünden sonra genişce hatta 2 katlı bir ev alacağız oraya geceğiz ozaman daha rahat olacağımı düşünüyorum en azından 2 katlı olmasa bile ebebeğin banyolu olmasına çok dikkat edeceğim :)
benim kayınbabamla babam kuzen tanıyorum az çok nasıl insan olduklarını biliyorum çektirmezler bundan emin haa karışlarmı pek sanmıyorum ben tavrımı baştan belli etiim uyarı alanilir ama müdahele eşimin dışında kimse edemez.Ben çok şükür nasıl davranacağını konuşacağını bilen biriyim bunu belli ettim sende et
ha bu arada bir oturdunmu sakın kendine misafir yabancı muamelesi yapma benim evim de ben öyle yapıyom valla kız gittiğimde herbiryere elimi atıyom :D

kayınvalideyle aynı evde yaşamakmı.....kaçarak uzaklaş oradan..kurtar kendini

Back
X