Yardim edin kizlar bana

6 ay cok kisa bir zaman artık akilli telefonlarda var goruntulu konusursunuz gelecegi gunu düşünüp kafanizi rahatlatin her ayrilik kavusmaya gebedir

meraba arkadaşlar sevgilim bu aksam askere gidiyor son kez buluştuk çok kötüyüm ben ya napicam ben onsuz sanki hayat durmuş gibi yardim edin sürekli ağlıyorum
Biraz kahrolus biraz yıkım biraz endişe ile bir kaç gün baya yoğun duygular yaşanır haftaya daha az ağlar bir kaç hafta sonra daha sakin ve alışmış olursunuz.

Allah başka dert vermesin, hayat niye dursun askere gidiyor alt tarafı. Zaten artık herkes telefon kullanıyor, en fazla 6 ay şehir dışında duracak diye düşünün, emin olun üzülecek pek bir şey yok bence

Geçer inşallah o kadar dert etmeyin.

5 sene sevgilim başka şehirde okudu. Onda da okul vs derken yine belli saatlerde görüştük.

2 kez yurt dışına gitti, iletişimin kısıtlı olduğu bir yerdi birer ay öyle bekledim.

Askere de gitti. Allahtan onu bedelli yaptı ama yine günün belli vakitlerinde görüşebiliyorduk.

Evlendik. Pandemi oldu. Adam sürekli evde :D

Diyeceğim o ki şimdi zor gelen, ağlaya zorlaya beklediğiniz, kokusunun burnunuza geldiği zamanlar sizin sevginizi güçlendirecek. Bir bakmışsınız geçecek.

5 sene sevgilim başka şehirde okudu. Onda da okul vs derken yine belli saatlerde görüştük.

2 kez yurt dışına gitti, iletişimin kısıtlı olduğu bir yerdi birer ay öyle bekledim.

Askere de gitti. Allahtan onu bedelli yaptı ama yine günün belli vakitlerinde görüşebiliyorduk.

Evlendik. Pandemi oldu. Adam sürekli evde :KK70:

Diyeceğim o ki şimdi zor gelen, ağlaya zorlaya beklediğiniz, kokusunun burnunuza geldiği zamanlar sizin sevginizi güçlendirecek. Bir bakmışsınız geçecek.

Allaha ne kadar dua ettiysen kavusalim diye bak yanibasindan ayrilamiyor adamcağız 😂

meraba arkadaşlar sevgilim bu aksam askere gidiyor son kez buluştuk çok kötüyüm ben ya napicam ben onsuz sanki hayat durmuş gibi yardim edin sürekli ağlıyorum
Nasil bir yardim,gitmesine mi engel olalim ? Seninkisi gibi binlercesi gidiyor,bu kadar dramatize etme bence.Umarim giderayak cocugun da moralini bozmamissindir.Gidecek ve gelecek,zaten bedelli yapiyorsa survivor bile daha uzun suriyor o askerlikten :)

Evlendik. Pandemi oldu. Adam sürekli evde :KK70:

Sen iyi dayanmışsın canim ya hemen gecsin

Back
X