- 1 Kasım 2015
- 258
- 178
- 103
- Konu Sahibi Mavis-prenses
-
Ya ilaçlar daha kötü yapar diye korkuyorum antidepresanlar yani birakinca yine eskisi gibiDevletinde psikologları var çok para değil bence bir an önce gidin borcunuz sağlığınızdan önemlimi zaten allah korusun bir gün bu isteksizce düşündüğünüz intiharı bi anda denersiniz borcunuzu ödeyecek insanda kalmaz.
Peki ilacı bırakınca eskisi gibi olurmuyumPsikiyatriden kaçarsan daha kötü olursun hemen git ilaçsa ilaç kullan bir sürü tanıdığım insan çar iyileştiler ve bağımlı değiller
Bende kullandım zaten ilacı önermiyorum konuşun bi çare ilaç değil ki ,biraz sosyalleşin aktivite edinin iyi gelecektir beyninizi ne kadar yorarsanız bu tarz şeyleri düşünmekten o kadar uzak olursunuz gece düşünürseniz de sesle uyuyabiliyorsunuz bir film vs açmanızı önerirm.Ya ilaçlar daha kötü yapar diye korkuyorum antidepresanlar yani birakinca yine eskisi gibi
Çalışıyorum zaten isyerinde çok nadir bu hislere kapılıyorum aklıma kötü şeyler geldikçe kendime de çok kızıyorum ama elimde degil iste eskiden hayat doluydum su bir buçuk aydır resmen tık sesi duysam kalbim o kadar hızlı carpiyokiBende kullandım zaten ilacı önermiyorum konuşun bi çare ilaç değil ki ,biraz sosyalleşin aktivite edinin iyi gelecektir beyninizi ne kadar yorarsanız bu tarz şeyleri düşünmekten o kadar uzak olursunuz gece düşünürseniz de sesle uyuyabiliyorsunuz bir film vs açmanızı önerirm.
Beyninizi yormanız önemli bu konuda en azından kendi fikrim ve kısa zamanda devlet hastanesinde bir psikolağa gidin hem uygun oluyor fiyatlar.Çalışıyorum zaten isyerinde çok nadir bu hislere kapılıyorum aklıma kötü şeyler geldikçe kendime de çok kızıyorum ama elimde degil iste eskiden hayat doluydum su bir buçuk aydır resmen tık sesi duysam kalbim o kadar hızlı carpiyoki
Evet ondan ne şüphe. Bende hep dua ediyorum kendi kendime vesvese verdigimi düşünüyorum abdest aldığımda mesela cok huzurluyum ama aklımda bütün gün bu düşünceler gectikce günaha giriyorum sankiEn iyi antidepresan kuşkusuz dua ve namazdır.
Bol bol inşirah suresini okumanı tavsiye ederim.
Hem kolay bir şekilde ezberleniyor,
hem de elhamdülillah tüm sıkıntıları yok ediyor.
Namaz, Kuran ruhun gıdası.. Benim ilaçlarım bunlar elhamdülillah. Allahım probleminin en kısa zamanda çözülmesini nasip eylesin inşaallah..
Çok teşekkür ederim randevu alıp gidicem insallah düzelirBeyninizi yormanız önemli bu konuda en azından kendi fikrim ve kısa zamanda devlet hastanesinde bir psikolağa gidin hem uygun oluyor fiyatlar.
Şu hayatta düzelmeyecek hiç bir olay yok yeter ki siz isteyin.Çok teşekkür ederim randevu alıp gidicem insallah düzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?