Yardım edin kızlar lütfen!!!

Mavis-prenses

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2015
258
178
103
Kızlar selam..
Uzun zamandır burayı takip ediyorum yazmak ve sizden akıl almak istiyorum. Çünkü derdimi kimseye anlatamıyorum. Son 1 senedir baş ağrısı, nefes darlığı,unutkanlık gibi problemlerim var her biri için doktorlara çok gittim Allaha sükür biseyim çıkmadı.Psikolojik dediler hep bende takmadım. Ta ki 1 bucuk ay öncesine kadar.. Biyere gidiyordum otobüse binicektim köprüden gecmem gerekiyordu tam köprünün üstünde içime bi sıkıntı düştü karıncalanmalar uyusmalar o anda direk aklımda bir boşluk hissi köprüden düşücem sandım( köprüden kastım üst geçit yani yaya yürüyordum) Kızlar öyle korktum ki öyle dualar ettimki ama yok taksiye binip gittim gidicegim yere. O gün bugündür hemen hemen her gün içimde sıkıntı hissi aklımda kötü kötü şeyler intihar düşünceleri (kesinlikle kendi istegimle degil yaşamak istiyorum ve gayet mutluyum) aklıma gelen kötü seyler o kadar çok ki anlatmaktan utanıyorum
Önce geçer diye üstünde durmadim ama geçmiyor dua ediyorum inançlı bir insanım kendimi yatistirmaya çalışıyorum herseyi denedim ama yok psikiyatriye gitsem direk antidepresan vericek onlarla daha kötü olurum yada bağımlı olurum diye korkuyorum psikologa gitsem param yok cok şükür çalışıyorum ama birsürü borcum var ona ayırabilicek inanin hic param yok
Ne yapıcam bilmiyorum annemle uyuyorum artık düşünün korkuyorum kendimden nolur yardım edin

Ya ilaçlar daha kötü yapar diye korkuyorum antidepresanlar yani birakinca yine eskisi gibi

Ya ilaçlar daha kötü yapar diye korkuyorum antidepresanlar yani birakinca yine eskisi gibi
Bende kullandım zaten ilacı önermiyorum konuşun bi çare ilaç değil ki ,biraz sosyalleşin aktivite edinin iyi gelecektir beyninizi ne kadar yorarsanız bu tarz şeyleri düşünmekten o kadar uzak olursunuz gece düşünürseniz de sesle uyuyabiliyorsunuz bir film vs açmanızı önerirm.

En iyi antidepresan kuşkusuz dua ve namazdır.
Bol bol inşirah suresini okumanı tavsiye ederim.
Hem kolay bir şekilde ezberleniyor,
hem de elhamdülillah tüm sıkıntıları yok ediyor.
Namaz, Kuran ruhun gıdası.. Benim ilaçlarım bunlar elhamdülillah. Allahım probleminin en kısa zamanda çözülmesini nasip eylesin inşaallah..

Çalışıyorum zaten isyerinde çok nadir bu hislere kapılıyorum aklıma kötü şeyler geldikçe kendime de çok kızıyorum ama elimde degil iste eskiden hayat doluydum su bir buçuk aydır resmen tık sesi duysam kalbim o kadar hızlı carpiyoki

Beyninizi yormanız önemli bu konuda en azından kendi fikrim ve kısa zamanda devlet hastanesinde bir psikolağa gidin hem uygun oluyor fiyatlar.

Evet ondan ne şüphe. Bende hep dua ediyorum kendi kendime vesvese verdigimi düşünüyorum abdest aldığımda mesela cok huzurluyum ama aklımda bütün gün bu düşünceler gectikce günaha giriyorum sanki

Mutlaka en kısa zamanda bir psikiyatriste gidin, insanın sahip olduğu en önemli şey para değil, huzur ve sağlık. Sizin rahatsızlığınız size hem fiziksel hem ruhsal zarar veriyor. Sigortanız karşılamasa bile tedavinize başlayın, borçlarınızı bir şekilde ödersiniz. İlaca bağımlı olmaktan da korkmayın, tedaviniz tamamlandığı zaman hekiminiz dozlarınızı yavaş yavaş azaltarak bitirdiği takdirde bağımlı olmazsınız. Modern tıp da size yardımcı olmak için var dualar da. Bir an önce sıkıntılarınızın geçmesini diliyorum...

İstanbul'daysan Bakırköy'e gidebilirsin, devlet hastanesi. Ağır bir antidepresan olarak düşünme, hafif ilaçlar da var. Korkulacak birşey değil. Ben de 2 yıla yakın tedavi oldum. Sorunum aşırı bir iç sıkıntısıydı, kayınvalidemin yaptıkları, söyledikleri beni çok yıpratmıştı.

Şu an çok daha rahatım. İlacı bırakalı epey oldu ama sıkıntım kalmadı. İlacı bırakınca devam eder diye düşünme...

Gecmis olsun.
Yasadiklarinizi emin olun pek cok insan hayatinin bi doneminde yasamistir,kendinizi motive edin bu dusunceler gecici diye cunku gerekli destegi alirsaniz gececek ve normal hayatiniza doneceksiniz.

Duanin gucune cok inaniyorum tabi ki dua edin bol bol ama doktora da gidin mutlaka ,gitmeden once gerek cevrenizden gerek internetten arastirip iyi bi doktor bulun.

psikiyatriye git o ilaçlar kötü ama kaygı sorunu büyük geleceğini iyi yaşamak için gerekli bağımlılık için dozları var bırakmak içinde yöntemler yani her ilaçta bağımlılık yapmıyor umarim cozumlenir bir kaygılarınız

İlaç kullanacak kadar kötü degil inançlı birisiniz dua ya namaza sarılın bir vesvese boşluğundasınız.Allaha attiginiz her adımda atlaticaginiza inaniyorum.Ayetel kürsü,inşarah,tecrifiye bunlarin anlamlarini bilerek sık sık okuyun çok iyi geliceğine inanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…