- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
- 298
- Konu Sahibi Mavis-prenses
-
O zaman sana takmiyorsun gibi geldi ama sen hayatina devam etmek zorunda oldugun icin guclu olmak amaciyla bu sıkıntılarin senin hayatini minimum etkilemesi icin uzulmedin, yas tutamadin? Ve o uzuntu uçup gitmeyeceginden senin derinde bir yerlerinde çözülmemiş bir tortu gibi kaldi?Aslında tam tersi hiç takmam öyle kötü seyler atlattimki benim yerimde başkası olsaydı dayanamazdi ama her zaman güçlü oldum kendim başardım herseyi kendi ayaklarimin üstünde durdum bilmiyorum çevremdeki insanlara nazaran her konuda daha rahat ve pozitifim gece yatarken mesela düşünmem oyle saatlerce saniyesinde uyurum iste anlam veremedigimde bunlar
İnsandan insana değişiyor maalesef...Tabı haklısın ısını ıyo yapan ınsanlar elbet vardır ama ızmırın hastanelırı olsn dktrları olsn hep ıyıdır ızmır gıbı hastanede bu muameleyı grunce burda byleyse heryerde byledır dıye bı ızlenıme kapılıyr ınsan
Rabbim şifa versin.Tez vakitte gecer insallah.Inan o kadar çok dua ediyorumki zaten ilac kullanmadan bir buçuk aydır dua sayesinde ayaktayim yoksa kafayi yerdim heralde vesvese diyorum hep bunlar ama işte biran once gecsin istiyorum sosyal hayatımı is hayatımı cok etkiledi
Olabilir haklısın.. Ama ben eski halime dönmek istiyorum artık cidden böyle çok sarsıldımO zaman sana takmiyorsun gibi geldi ama sen hayatina devam etmek zorunda oldugun icin guclu olmak amaciyla bu sıkıntılarin senin hayatini minimum etkilemesi icin uzulmedin, yas tutamadin? Ve o uzuntu uçup gitmeyeceginden senin derinde bir yerlerinde çözülmemiş bir tortu gibi kaldi?
Acaba bu sekilde olma ihtimali var mi?
Canim ben 4 yil arayla babami ve annemi kaybettim. Kendimden biliyorum, bir seylerin yasini tutacaksin acını da yasayacaksin, buna insanin ihtiyaci var. Bunu kendini salmak, hayattan kopmak olarak soylemiyorum ama icindeki o hissiyati çözmeden ancak ben hayata devam ediyorum sanirsin ve yillar sonra sebepsizmis gibi gorunerek ortaya cikar onun etkileri, yani ertelenmiş yas... Once kendini dinleyip, kendi icine donmeni, sonra da doktora gittiginde icindekileri anlatmani oneririm.Olabilir haklısın.. Ama ben eski halime dönmek istiyorum artık cidden böyle çok sarsıldım
Iste bundan bahsediyorum psikiyatri seni cok fazla dinlemeden ilaci yazıp gönderiyor ama psikolog gercekten sorununun kaynağına inip çözüme ulaştırıyor ilac kullanıp kendimi uyusturmak hissizlesmekten korkuyorum beni dinleyip kalıcı çözümler sağlamasını istiyorum bikac psikolog buldum bi seansi 150 liradan başlıyor ama benim o kadar param yok malesefCanim ben 4 yil arayla babami ve annemi kaybettim. Kendimden biliyorum, bir seylerin yasini tutacaksin acını da yasayacaksin, buna insanin ihtiyaci var. Bunu kendini salmak, hayattan kopmak olarak soylemiyorum ama icindeki o hissiyati çözmeden ancak ben hayata devam ediyorum sanirsin ve yillar sonra sebepsizmis gibi gorunerek ortaya cikar onun etkileri, yani ertelenmiş yas... Once kendini dinleyip, kendi icine donmeni, sonra da doktora gittiginde icindekileri anlatmani oneririm.
Sağlığına ayıracak paran olmalı.Kızlar selam..
Uzun zamandır burayı takip ediyorum yazmak ve sizden akıl almak istiyorum. Çünkü derdimi kimseye anlatamıyorum. Son 1 senedir baş ağrısı, nefes darlığı,unutkanlık gibi problemlerim var her biri için doktorlara çok gittim Allaha sükür biseyim çıkmadı.Psikolojik dediler hep bende takmadım. Ta ki 1 bucuk ay öncesine kadar.. Biyere gidiyordum otobüse binicektim köprüden gecmem gerekiyordu tam köprünün üstünde içime bi sıkıntı düştü karıncalanmalar uyusmalar o anda direk aklımda bir boşluk hissi köprüden düşücem sandım( köprüden kastım üst geçit yani yaya yürüyordum) Kızlar öyle korktum ki öyle dualar ettimki ama yok taksiye binip gittim gidicegim yere. O gün bugündür hemen hemen her gün içimde sıkıntı hissi aklımda kötü kötü şeyler intihar düşünceleri (kesinlikle kendi istegimle degil yaşamak istiyorum ve gayet mutluyum) aklıma gelen kötü seyler o kadar çok ki anlatmaktan utanıyorum
Önce geçer diye üstünde durmadim ama geçmiyor dua ediyorum inançlı bir insanım kendimi yatistirmaya çalışıyorum herseyi denedim ama yok psikiyatriye gitsem direk antidepresan vericek onlarla daha kötü olurum yada bağımlı olurum diye korkuyorum psikologa gitsem param yok cok şükür çalışıyorum ama birsürü borcum var ona ayırabilicek inanin hic param yok
Ne yapıcam bilmiyorum annemle uyuyorum artık düşünün korkuyorum kendimden nolur yardım edin
Gunumuzde insanlarin bu kadar psikolojik sorunu varken ve psikologa gitmek bile lüksken bu konuda duzenlemeler yapilmali. Halk ve aile sagligi merkezlerinde devletin psikologu ve diyetisyeni oluyor. Bir de buyuksehir belediyesinin ucretsiz sundugu psikolojik danisma var, galiba ist.dasin? Alo 153ü araryip randevu alabilirsiniz diyor simdi baktim google'dan. Ara bir sor istersen?Iste bundan bahsediyorum psikiyatri seni cok fazla dinlemeden ilaci yazıp gönderiyor ama psikolog gercekten sorununun kaynağına inip çözüme ulaştırıyor ilac kullanıp kendimi uyusturmak hissizlesmekten korkuyorum beni dinleyip kalıcı çözümler sağlamasını istiyorum bikac psikolog buldum bi seansi 150 liradan başlıyor ama benim o kadar param yok malesef
İstanbuldayım ama anadolu yakasındayım gidicem umarım faydali olur
Hayır hic bi ilac kullanmıyorum daha once kullandim roancuatane bile kullandim hic bi yan etkisini yasamadimŞuanda herhangi bir cilt ilacı kullanıyormusunuz? Benimde aynı durum başıma gelmişti. Kullandığım cilt ilacı yapıyormuş.Bırakınca toparlandım.
Dua etmen çok güzel bol bol dua etEvet ondan ne şüphe. Bende hep dua ediyorum kendi kendime vesvese verdigimi düşünüyorum abdest aldığımda mesela cok huzurluyum ama aklımda bütün gün bu düşünceler gectikce günaha giriyorum sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?