Yardım edin kızlar lütfen!!!

O zaman sana takmiyorsun gibi geldi ama sen hayatina devam etmek zorunda oldugun icin guclu olmak amaciyla bu sıkıntılarin senin hayatini minimum etkilemesi icin uzulmedin, yas tutamadin? Ve o uzuntu uçup gitmeyeceginden senin derinde bir yerlerinde çözülmemiş bir tortu gibi kaldi?
Acaba bu sekilde olma ihtimali var mi?

Rabbim şifa versin.Tez vakitte gecer insallah.

İlaç kullanmanız gerekirse kullanırsınız kontrollerinize gidersiniz ve doktorunuz sizi izler. zamanla siz düzeldikçe dozajıyla oynayacaktır ve sonunda yavaş yavaş düşürüp bırakmanızı söyler. kendiniz karar verip olmadık bir zamanda bırakırsanız etkileri evet ağır olur. insanlar ilaç kullanırken artık iyileştim deyip bırakma eğiliminde olabiliyor ama siz kendinizi doktorunuza bırakın o durumunuzu daha iyi tahlil eder. kademeli olarak bırakılır ilaçlar. erenköy ruh ve sinir hast. hastanesinin psikoterapi merkezi var psikiyatriste göründükten sonra konusunu açın sizi de oraya yönlendirebilir. ya da şehriniz neresiyse vardır mutlaka böyle bir birim. hem psikolog görür hem de psikiyatrist ilaçlarınızı ayarlar duruma göre.
çok geçmiş olsun.

Olabilir haklısın.. Ama ben eski halime dönmek istiyorum artık cidden böyle çok sarsıldım

Olabilir haklısın.. Ama ben eski halime dönmek istiyorum artık cidden böyle çok sarsıldım
Canim ben 4 yil arayla babami ve annemi kaybettim. Kendimden biliyorum, bir seylerin yasini tutacaksin acını da yasayacaksin, buna insanin ihtiyaci var. Bunu kendini salmak, hayattan kopmak olarak soylemiyorum ama icindeki o hissiyati çözmeden ancak ben hayata devam ediyorum sanirsin ve yillar sonra sebepsizmis gibi gorunerek ortaya cikar onun etkileri, yani ertelenmiş yas... Once kendini dinleyip, kendi icine donmeni, sonra da doktora gittiginde icindekileri anlatmani oneririm.

Iste bundan bahsediyorum psikiyatri seni cok fazla dinlemeden ilaci yazıp gönderiyor ama psikolog gercekten sorununun kaynağına inip çözüme ulaştırıyor ilac kullanıp kendimi uyusturmak hissizlesmekten korkuyorum beni dinleyip kalıcı çözümler sağlamasını istiyorum bikac psikolog buldum bi seansi 150 liradan başlıyor ama benim o kadar param yok malesef

Sağlığına ayıracak paran olmalı.

Gunumuzde insanlarin bu kadar psikolojik sorunu varken ve psikologa gitmek bile lüksken bu konuda duzenlemeler yapilmali. Halk ve aile sagligi merkezlerinde devletin psikologu ve diyetisyeni oluyor. Bir de buyuksehir belediyesinin ucretsiz sundugu psikolojik danisma var, galiba ist.dasin? Alo 153ü araryip randevu alabilirsiniz diyor simdi baktim google'dan. Ara bir sor istersen?

Şuanda herhangi bir cilt ilacı kullanıyormusunuz? Benimde aynı durum başıma gelmişti. Kullandığım cilt ilacı yapıyormuş.Bırakınca toparlandım.

Şuanda herhangi bir cilt ilacı kullanıyormusunuz? Benimde aynı durum başıma gelmişti. Kullandığım cilt ilacı yapıyormuş.Bırakınca toparlandım.
Hayır hic bi ilac kullanmıyorum daha once kullandim roancuatane bile kullandim hic bi yan etkisini yasamadim

Allah şifa versin.Mutlaka psikiyatriste git bırak borçların canı cehenneme sağlığın yerine gelsin çok daha güzel işler yapar kat ve kat borçları ödersin.Antidepresana gelince kullan canım ne olacak mutlaka faydası var ki veriyorlar ve tam olarak nasıl bir tedavi uygulanır bilemeyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…