Aşılama için 15m gerekli diye biliyorum ben yanlış mı biliyorum acaba? Bu yöntemle hamile kalan çok arkadaş var burda ama şunu da unutmamak gerekir ki ilişkiden pek bi farkı yok bu işlemin. 7 gün çok erken bu arada belirti için, en iyi belirti gecikmedir öyle düşünmelisin. İnşallah tutunur sımsıkı sana varsa da hayırlısı olsun
[/QUOTE
Merhaba 8 milyon az degil mi? Genelde gebelik icin 15 milyon ve üstü istenir.
2 gun sonra test yapın.
Insallah hamilesinizdir
[/QUOTE
Eşimin 20 milyondu zaten sayısı ama yıkayınca 8 milyon tane sağlıklı sperm çıkmış
O kadar korkuyorum ki çıkmayacak diye eşimin doğumgünü 23 Eylül ona doğumgünü hediyesi olur inşallah2 gun sonra test yap canim.
Insallah canim insallah. Canını sıkma . Başka problem varmi peki ? Polikistik over falan gibi?O kadar korkuyorum ki çıkmayacak diye eşimin doğumgünü 23 Eylül ona doğumgünü hediyesi olur inşallah
Yok çok şükür kist falan yol yumurtalıklar temiz prolaktinim azıcık yüksekti ama çok deil yani doktorum engel deil dediInsallah canim insallah. Canını sıkma . Başka problem varmi peki ? Polikistik over falan gibi?
İnşallah bu stres beni mahvetti ya çok zor
Hamilemisin canımGeçen ayki testlerimsilik olanı gelende çıkmıştı ama adet oldum doktor kimyasal olabilirsin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?