Yine burada okumuştum, bir arkadaş istemediği ismin konulmaması için " eski sevgilimin ismi" demiş ve eşi vazgeçmiş tabi ki.. Kimbilir belki yardımcı olabilir fikir olarak..
kayınpederimin ismi muhittin
ben ise oğlumun adını orçun koymak istiyorum. ıki isim işini bende düşündüm.Kızımın ismini zamanında ben koymuştum,eşimin karışmasına izin vermemiştim.Bu yüzden eşim oğlumuzun adınıda ben koyayım bu sefer sen karışma diyor.Ben oğlumun adının muhittin olmasını istemiyorum ki mafoldumben
kayınpederimin ismi muhittin
ben ise oğlumun adını orçun koymak istiyorum. İki isim işini bende düşündüm.Kızımın ismini zamanında ben koymuştum,eşimin karışmasına izin vermemiştim.Bu yüzden eşim oğlumuzun adınıda ben koyayım bu sefer sen karışma diyor.Ben oğlumun adının muhittin olmasını istemiyorum ki mafoldumben
ne gerek varki anne baba ismi koymaya bebeklerimize anlamıyorum,o kişi dünyaya gelmiş yaşamış ve gidiyor hayatına,yeni gelen nesillerimize mecburi gibi yapmasak şu işi olmazmı yaa,bak hamile kadın nasılda stres yapıyor bunu,
benim oğlumun ismide ali yiğit kayınpederimin ismi,8 kız torundan sonra ilk erkek torun olduğu için ben hayır demedim eşime ama yiğit benim istediğim isimdi ve 2 isim koyduk,yiğit diyoruz oğluma şimdi,ama ben aliyi sevmiyorum değil,
e benim babamın adıda hasan ve onun da ilk torunu.hasan ali mi koysaydık yani,bence daha modern bakılmalı bu olaya,inatlaşılmamalı,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?