Yardim edin lütfen.Açık konuştum kusura bakmayın :(

Evli misiniz bilmiyorum ama asıl daha kendi evine bile alışamamış, henuz mutfağına olan yadırgaması bile geçmeyen yeni gelin hamile kaldığı için karalar baglar. Siz biraz fazla saçmaladınız gidin bence buradan ::KK54:
İyi de sen böyle bilinçsizce devam edersen karnından sıpayı eksik etmez eş kişin..:KK12:

Nasıl hamile kalınacağını bilmeyenlerin evlenmiş olması çok garip ya.

huuuuu huuuuu
konu sahibi
daha önce de yazdım ama görmediniz
diyorum ki
sizin regl, evlenmeden gecikmiş zaten, evlendikten sonraki çalışmalardan ve o peçete olayından sonra değil
evlenmeden de denemeleriniz olmadıysa ki olmadığını yazmışsınız) hamile değilsiniz

Geç kalmadınız mı öğrenmek için?
Evlilik arefesinfe öğrenseydiniz madem..

Ayrıca bilginizde 28 yazıyor siz 22 yim diyorsunuz..
İnsanlar inanmayınca pöykürüyorsunuz..:deli:
Pöykürmek ne efendim :mad: ayrıca yeni üye oldum 2 saat olmadı hangi bilgiler gözüküyor nasıl ayarlanıyor çözemedim henüz telefondan giriyorum çünkü. :KK39:

huuuuu huuuuu
konu sahibi
daha önce de yazdım ama görmediniz
diyorum ki
sizin regl, evlenmeden gecikmiş zaten, evlendikten sonraki çalışmalardan ve o peçete olayından sonra değil
evlenmeden de denemeleriniz olmadıysa ki olmadığını yazmışsınız) hamile değilsiniz
Kusura bakmayın. Kendimi ifade etmeye çalışmaktan mesaj okuyamıyorum. Umarım değilimdir :KK42:

Sonucu yazın lütfenn gerçekten merakla bekliyorum ben de.

Hamıle olman mümkün degıl soyledıgın seyı sıkca yasıyoruz esımle gerı çekılıp dışa boşalma yanı tamamen strese bağlı oldugunu düşünüyorum kan testı yaptırmalısın reflü donemın gecıkdıgı ıcın degerlerınden dolayı cubukda cıft cızgı cıkabılır ama anlamadıgım esıne neden soylıyemıyorsun

Hamıle olman mümkün degıl soyledıgın seyı sıkca yasıyoruz esımle gerı çekılıp dışa boşalma yanı tamamen strese bağlı oldugunu düşünüyorum kan testı yaptırmalısın reflü donemın gecıkdıgı ıcın degerlerınden dolayı cubukda cıft cızgı cıkabılır ama anlamadıgım esıne neden soylıyemıyorsun

Eşimle tanıştıktan 6 ay sonra evlilik kararı aldık ve daha çok yeni evliyiz. Birbirimizi ne kadar takirsak tanıyalım olur ya insan farklı düşünmesinden korkuyorum. Çünkü ben evlendiğim zamanda gecikme vardı ve biliyodu. Simdi içime de girmedi 1 buçuk aylık gecikmeyi buradaki hanımlara Anlatamadım ona da anlatamam diye korkuyorum. Hani yanlış düşünür mü ki diye

1.5 aylık gecikme varsa 2 haftalık evli olduğunuza göre muhtemel adet tarihinde yakinlasmışsınız. Birleşme olsaydı bile hamile kalma olasılığınız çok düşük olurdu. Zaten birleşme de olmamış hamile kalma olasılığınız balığın kavağa çıkma olasılığı kadar.

Burada kadin derdini anlatiyor kimisi dalga geciyor bu nedir yahu ..?
Araya adetimin de girmesiyle 17 gun birlikte olamamistim bende kasiyodum geri cekiliyodum
Senin suan ki psikolojini cok cok iyi anliyorum gece yarilarinda bakmadigim internet siteleri kalmamisti hatta vajinusmusu da o aralar ogrendim her neyse ..
Biraz rahat olun bakireligi falan dusunmeyin o ana odaklanin gerisi gelir..
Ha bir de kayganlastirici jel kullanmani tavsiye ederim..

Hamilelik konusuna gelince muhtemelen degilsin ama yinede esinle paylas suphelerin oldugunu seni 2 haftadir zorlamayan erkek muhtemelen bunun icin suphe duymayacaktir..

hamile değilsin o kadar da kolay değil hamile kalmak

Eşimle tanıştıktan 6 ay sonra evlilik kararı aldık ve daha çok yeni evliyiz. Birbirimizi ne kadar takirsak tanıyalım olur ya insan farklı düşünmesinden korkuyorum. Çünkü ben evlendiğim zamanda gecikme vardı ve biliyodu. Simdi içime de girmedi 1 buçuk aylık gecikmeyi buradaki hanımlara Anlatamadım ona da anlatamam diye korkuyorum. Hani yanlış düşünür mü ki diye
Anlıyorum ama sana tavsıyem herşeyi Esin'le açık sekılde konusmalısın yoksa adı eş olmaz zaten bır yıllık evlıyım bende bızde 3 ay ıcınde evlendık tanışma vs ılk on gün zorlandık kayganlastırıcı muzık mum bı sekılde halletdık süreç uzarsa aranızda soğukluk olur bence sen bı sağlık ocağına götürüldü yarın kan testı yaptır rahatlarsın ayrıca Doğum kontrol hapı verırler oda duzene sokar

Verilen tepkileri çok yersiz buluyorum açıkçası. İnternetteki aciklamalar ihtimallerle olduğu için belki burda yaşamış vardır diye sordum. 22 yaşındayım hayatımda ilk defa evlendim ve ilk defa cinsel hayatim oldu. Yorum yaparken ona göre yapılırsa sevinicem. Ayrıca ne yapmamı umardınız anlayamadım canım sıkılınca spermler Nasil hareket eder diye google araması mı yapsaydim ? Size öyle boooooolll arastirmalı bol posta gazeteleri hayat diliyorum hanim efendi.

Bende 21 yaşımda evlendim ben de tecrübesizdim, üstelik 12 yıl önce böyle internet felan da yok sorsam utanırım.O zamanda dahi kitap alıp okumuştum, evlenecegim için.Eğer ki evlenmeye karar verdi ise bir kadın, hamilelikten korunmaya kadar araştırma yapması gerekir.Size gidin sperm hareketleri izleyin demedim iyi okuyun araştırın dedim.Haydar dümene gelen konuların yüzde 50 si zaten sizin sordugunuz şekilde.Ben eğlence amaçlı okudugum olmustur yalan yok :)

Back
X