Yardim edin lütfen.Açık konuştum kusura bakmayın :(

Bence evli degil. Allah askina kim bilmiyor ki bende buna anlam veremiyorum
Öyle bile olsa bizi ilgilendirmez ki sevgilisi yada kocası yanlız bayan vajinısmus olduğunu yazmış zaten bu hastalıktan haberiniz varmı bilmiyorım ama macera yaşayacağı en son şeydir cinsellik bu tip hastaların

Öyle bile olsa bizi ilgilendirmez ki sevgilisi yada kocası yanlız bayan vajinısmus olduğunu yazmış zaten bu hastalıktan haberiniz varmı bilmiyorım ama macera yaşayacağı en son şeydir cinsellik bu tip hastaların
Bizi ilgilendirmiyorsa burda isi yok o zman. Ikincisi eger gebelik dusunmuyorsa ve iliski denemesi yapiyorsa korunsun hap icsin kondom taksin macera aramasin. Dikkat edersen iliskiye giremiyorum yardim edin demiyor gobegime sperm geldi sildim hamilelemiyim diyor. Yeni evli bi kadin hamileyim diye bu kadar karalar baglamaz bence

Bizi ilgilendirmiyorsa burda isi yok o zman. Ikincisi eger gebelik dusunmuyorsa ve iliski denemesi yapiyorsa korunsun hap icsin kondom taksin macera aramasin. Dikkat edersen iliskiye giremiyorum yardim edin demiyor gobegime sperm geldi sildim hamilelemiyim diyor. Yeni evli bi kadin hamileyim diye bu kadar karalar baglamaz bence
Buraya yazıyor olması insanların hayatına müdahale hakkını size vermez kimsenin hayatını sorgulamaya naz sınız eğer hamile isem bunu eşime anlatamam derdin de farkın da iseniz hiç birleşme yasamadan bu şekilde siz hamile kalmış olsa idiniz bu durumu eşinize nasıl anlatır sınız birçok erkek vajinısmus konusunda bilgisiz bu yüzden evlilikler bitiyor haberiniz varmı

herkes üzerine gelmiş ama çokk küçük de olsa hamile kalma ihtimalin var evet. birebir olmasa da benzer örnek biliyorum.

ama şöyle bir durum da var: 1.5 aylık gecikme derken aslında 15 günlük bir gecikme var sanırım? bu durumda geçen hafta yani 1 hafta önce yaşanmış ilişki adet gecikmesinin nedeni değildir, çünkü zaten adet gecikmiş ve ilişki yaşanmış(borleşme olmasa da). bir kadın doğum uzmanına görünmende fayda var bence..

Buraya yazıyor olması insanların hayatına müdahale hakkını size vermez kimsenin hayatını sorgulamaya naz sınız eğer hamile isem bunu eşime anlatamam derdin de farkın da iseniz hiç birleşme yasamadan bu şekilde siz hamile kalmış olsa idiniz bu durumu eşinize nasıl anlatır sınız birçok erkek vajinısmus konusunda bilgisiz bu yüzden evlilikler bitiyor haberiniz varmı
Ben hala konu sahibine inanmiyorum celiskili

Ben seni çok iyi anladım. Göbekten kalırmıyım dememiş hanımlar. Gobegimde ki spermleri pecete yoluyla vajinama yanlisliklada olsa girmesine sebep olmus olabilir miyim demis. Bence cooook zor bir sey ama imkansizda degil hayatta hersey oluyor. Birde testte pozitif gorunce daha cok suphelenmis ki hakli. Cunku silik dahi olsa hamile olunuyor. Bazi bozuk testler haric. Ama bu birliktelik ilk gundense ancak var cikabilir yoksa cok zor. Bence siz ilk gunlerde fark etmeden iceri sizdirmis olabilirsiniz. Ama bilimsel olarak pek bilmiyorum.bakire iken hamile kalmak cok korkutucu geliyor bana. Kan testi yaptir icin ferah olsun. Ayrica bu cahillik degil, bir suphedir.

Evli misiniz bilmiyorum ama asıl daha kendi evine bile alışamamış, henuz mutfağına olan yadırgaması bile geçmeyen yeni gelin hamile kaldığı için karalar baglar. Siz biraz fazla saçmaladınız gidin bence buradan ::KK54:

Ben inanıyorum cünkü en yakın arkadasım vajinısmus kac senedir ne yaşıyor biliyorum o yüzden kırıcı yaklaşmadım da zaten
Canim mevzu vajinismus degil. Benim de arkadasim 1 yil tedavinin ardindan duzeldi. Mevzu sacma yahu. Ve arkasim bir yil icinde hamile kaldi ve digurdu. Sperm bi sekilde ulasir. Deneme esnasinda bosalabilir . Mevzu gobek deligimden sildim geri cekildim laflarinda. Burda yuzlerce yazi okudum sevgilimle surtunduj yok soyle yaptik hanlmilemiyim diye. Inanasim gelmiyir

Evli misiniz bilmiyorum ama asıl daha kendi evine bile alışamamış, henuz mutfağına olan yadırgaması bile geçmeyen yeni gelin hamile kaldığı için karalar baglar. Siz biraz fazla saçmaladınız gidin bence buradan ::KK54:
Ilk gece hamile bile kaldim ben evliyim cok sukur iki tane yavrum var :KK76:

Ya rencide etmek cidden istemiyorum. Önce sorunuza cevap vereyim anlattığıniz şekilde gebe kalmanız mucize olurdu. Ama allah aşkına 28 yaşındasınız. Ve bu şekilde gebe kalabileceginize ihtimal verebiliyorsunuz. Keşke biraz kendinizi geliştirip,bilgilenip öyle evlenseydiniz. Üzgünüm niyetim kırmak değil hassassiniz oda belli ama nolur barı bu sorunlari asinca bir sure korunun, en azindan gebelik ve bebek ile ilgili hiçbir bilgi sahibi olmadan buna kalkışmayın. Lütfen. Zira sonuçlar kötü olabiliyor
Ne 28'i kuzum ya 22 yaşındaýim diyor:))))

Canim mevzu vajinismus degil. Benim de arkadasim 1 yil tedavinin ardindan duzeldi. Mevzu sacma yahu. Ve arkasim bir yil icinde hamile kaldi ve digurdu. Sperm bi sekilde ulasir. Deneme esnasinda bosalabilir . Mevzu gobek deligimden sildim geri cekildim laflarinda. Burda yuzlerce yazi okudum sevgilimle surtunduj yok soyle yaptik hanlmilemiyim diye. Inanasim gelmiyir
Evet o konuda haklısın bir sürü saçma şey oluyor ama ne bileyim bana yakan gelmedi sizin düşüncenize de saygı duyarım

Sanırım durumumu Anlatamadım ben.26 ağustosta evlendim. Son reglim 18 temmuzdu bunu hesaplayarak düğün gününe karar verdik her insan gibi. Ama adetim gecikti düğün stresine verdik. Hatta ilk gün gelir diye de çok korktuk. Ben 1,5 aydır adet görmüyorum derken evlenmeden önce olan geçirmeyi anlatmak için yazmıştım. Ama görüyorum ki gerçekten bazıları fazla kötü düşünüyor.

tüm sayfaları okuyamadım belki de yazılmıştır ama
sizin regl zaten evlenmeden gecikmiş
evlenmeden önce de ilişki denemeniz olmuş muydu ki bu kadar endişelisiniz?
böyle bir denemeniz olmadıysa stresten veya başka bir sorundandır, hamilelikten değil

Back
X