- 6 Mayıs 2015
- 2.192
- 2.984
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktora gitmek bu kadar zor olmasa gerek.Bende onun için buraya yazdım zaten. Gebelik testinde çubuğun biri çok silik çıktı. Diğerleri negatif. Mantıksız geliyor ama internette olasılık var falan diyolar
Evet. Vücudum kasılıyor. Dün randevuyu aldım salı günü gidicem inşallah.Hayir hamile degilsin. Iliskiye girememe sebebin vajinismusmu? Önce onun icin bi doktorla görüs.
Kaç yaşındasınız evlenmeyi biliyorsunuz fakat nasıl hamile kalınır öğrenememişsiniz.İnternet var elinizin altında öyle boşalmayla hamile kalınmaz.Haydar dümen sorularını açıp okuyun derim.
Uff iki haftadır cinsel ilişki yaşadığını bakire olduğunu anladıkkk tatlım. Oylede olmaz. Sende bunu anla artık. Ha şöyle soylim 2 yıllık yillik evliyim gün aşırı ilişkiden sırtıma ağrılar girdiği çeşit çeşit ilaçlar kullanmak zorunda kaldığım halde birkez gebe kalabildim. Oda duaukle sonuçlandı. O kadar kolay değil gebe kalmak. Arastir biraz. Cahilligini hoş gördük hala devam ediyorsun sorularına. Iki arastir öyle evlen O zaman.Göbeğe gelen sperm beni hamile bırakır mı diye bi soru sormadım. Oradaki spermleri peçeteyle silip daha sonra vajinamı sildim olma ihtimali var mı dedim. Kusura bakmayın ama hayatımda henüz 2 haftadır cinsel hayatım var. Oda tam anlamıyla olmadı bile. Beni yargılamadan önce bence herkes kendi tecrübesiz zamanlarını düşünsün derim
Göbeğe gelen sperm beni hamile bırakır mı diye bi soru sormadım. Oradaki spermleri peçeteyle silip daha sonra vajinamı sildim olma ihtimali var mı dedim. Kusura bakmayın ama hayatımda henüz 2 haftadır cinsel hayatım var. Oda tam anlamıyla olmadı bile. Beni yargılamadan önce bence herkes kendi tecrübesiz zamanlarını düşünsün derim