Yardim edin lütfen.Açık konuştum kusura bakmayın :(

Bilinçlenmeden ilişkiye girmemeli kimse, ondan sonra böyle oluyor... :işsiz:

Kk hanımlarını bazen gerçekten anlamıyorum sirf dalga geçmek gülüp eğlenmek icin konu ariyo gibisiniz.

Kiz derdini anlatmış tecrübesizlik var ve bu sıkıntısı na birsürü anlam yükleyip birde habire laf sokuyosunuz onca insan söylemiş tamam da birkac kişi dedikten sonra hızını alan devamını getiriyo ki.

Bende 2 yıllık evliyim çoğu şeyi araştırarak bilerek evlendim ama bazı panik anlarinda o bildiklerimin hepsi duman olup gidio.

Bende öyle bir konu açsam benide yargılayacaksınız demekki oysa google de cok bilgi esinleme rağmen.

Bazen cok bilmişliklerinizle abartıyorsunuz kendinizi burasi bilgi platformu degil herseyi biliyorum cahil degilim yarışı degil yardimci olmak yerine yazdiklariniz cok incitici gerçekten. Lütfen biraz dikkatli yazın kırmadan falan.

Adet döngünüzün süresini bilmiyorum ama zaten düğünden önce adet gecikmiş.
Bir jinekoloğa başvurun. Kist vb bir problem olabilir. K Kleoox

...Kısacası, sürtünme yolu ile hamilelik elde edilebilir. Eğer vajina ağzına veya çevresine bir boşalma durumu varsa ve temizlenmeden yine aynı şekilde birkaç defa sürtünme eylemi gerçekleştiriliyorsa bu durum sperm hücrelerinin vajina kanalına doğru yönelmesine yardımcı olur ve içeriye ulaştığı takdirde hamilelik çok net bir şekilde izlenir.

Tüm bu cevaplar penis ve vajinanın temas halinde bulunması ve boşalması sonucunda gerçekleşebilir. Onun haricinde arada çamaşır ya da başka bir materyal varsa, gebelik oluşmaz. Bu nedenle her zaman dikkatli ve temkinli olunmasında fayda vardır. Sürtünme yolu ile bir birlikteliğiniz olduysa ve adet döngünüz 1 haftadan fazla gecikmiş ise mutlaka gebelik testini yaptırmanız önerilir...

Ne kolay insanlarla dalga geçmek. Çok acımasızsınız

Hayır benim anlamadığım, adetiniz 1.5 ay önce gecikmiş. ama siz 2 hafta önce ilişkiye girdiğinizden bahsediyorsunuz.

Sanırım durumumu Anlatamadım ben.26 ağustosta evlendim. Son reglim 18 temmuzdu bunu hesaplayarak düğün gününe karar verdik her insan gibi. Ama adetim gecikti düğün stresine verdik. Hatta ilk gün gelir diye de çok korktuk. Ben 1,5 aydır adet görmüyorum derken evlenmeden önce olan geçirmeyi anlatmak için yazmıştım. Ama görüyorum ki gerçekten bazıları fazla kötü düşünüyor.

Yani o zaman senin 15 ağustosta adet olman gerekiyordu ama olmadın? peki 15 ağustos tarihinden önce ilişkiye girdiniz mi?

2 haftalik evliyim. Benim geri çekilmem yüzünden ilişkiye giremiyoruz. Hala bakireyim.Fakat gecen hafta birleşme olmadan yani bakireyken seviştik. Ve birleşmeye çalıştık ama olmadı yine. Ama eşimin spermleri göbeğime falan geldi. Peceteyle önce göbeğimi sonra vajinami sildim. Yani direk vajinamla teması olmadı spermlerin. Adetim 1 buçuk ay olacak gelmedi. Hamilelik testi yaptım 3 tane. biri silik cizgi 2 si negatif çıktı. Psikolojik mi bilmiyorum ama midem bulanıyor. Hamile olabilir miyim lütfen yardımcı olun. Esim dahil kimseye anlatamıyorum
Bu şekilde hamile kaldıysan ben kendimi kadın olarak görmüyorum kendimi 4yıllık evliyim hala gebelik yok nasıl becerdin o işi bacım sen banada söyle :KK70::KK70::KK70:

Teknik olarak hamile kalman mümkün ama pratik olarak imkansız. Ayrica suan hamileysen kan testinde bile cikmaz.

Ne kolay insanlarla dalga geçmek. Çok acımasızsınız
evet bu kadar dalga geçecek ne var anlayamadım bende bu anlattıgı şekilde hamile kalmak evet çok zor ama imkansızda degil sonuçta boşalmadan önceki sıvıda bile sperm olabiliyor neden insanlar sürekli cahillikle suçlanıyor ve dalga geçiliyor bu sitede anlayamıyorum
konu sahibi sizin içinde hakınızda hayırlısı olsun bu kadar stres yapmayın bence ,hamilede oldugunuzu da sanmıyorum tekrar test yapabilirsiniz idrar testini sabah ilk uyandıgınızda ki idrardan yaparsanız daha sağlıklı sonuç alabilirsiniz

Back
X