bugün uzun uzadıya konuştuk. ve ayrıldık. içim geçen haftalara göre daha rahat.. en azından durmadan ağlamıyorum
ben elimden geleni gerçekten yaptım. hatta kendimi aştım tek başıma çaba sarfettim. bu kadarmış.. hepinize teşekkür ederim fikirlerinizi paylaştığınız, değerli vaktinizi ayırdığınız için..
hepiniz haklıydınız. ama ben aşık olduğum için öyle düşünmek istemiyordum..hala aşığım ama yalnız bir aşık
bu arada gezip tozmak istediğinden bana zaman ayıramıcaktı. yada ayırdığı zaman az olacaktı.. bu az zamanda biz naber ne yaptın bugün yarın naapçaksın gibi normal ark.larla konuşulan şeylerle yetinicektik. ben daha fazlasını istedim benimle ilgilenmesini istedim.. o da benim istediğimi şuanda veremicekmiş bunu söyledi. ve ayrıldık...
ve dedi ki umarım ilerde tekrar konuşuruz ve belki ayrılmanın tek çare olmadığını görürüz dedi.
İyi gidebilmişsin yurtdışına.Helal olsun ailene senin seçimine bırakmışlar.Bizimkiler olsa göndermezlerdi de o yüzden kıyasladım.Herkesin aile yapısı,yaşantısı değişik yargılayamam tabi.Şu açıdan merak ettim.Ailemin haberi yoktu,kendi aramızda sözlendik demişsin ya.Oraya da ne deyip gittin.Keşke annenden falan fikir alsaydın.Çünkü senle objektif fikirlerini paylaşıp yardımcı olabilecek en iyi insan.
canım hayırlısı olsun..ben sevgilinin ilerde tekrar konuşuruz ve belki ayrılmanın tek çare olmadığını görürüz demesine acayip kızdım..hem istediklerini veremeyecegini söyleyip anlasıp ayrılıyorsunuz hemde ilişki bitmişken acık bi kapı bırakıyo..istedigi zaman tekrar geri dönebilmek için!!!