Yardım edin lütfen

valla kusura bakmayin ama Allah akil fikir versin
hangi ormansa onun adini yazip aratin arama motorunda

arkadasinizada söyleyin önümüzdeki yil rahat etmek istiyorsa bir daha halka acik yerde öpüsmesin ..

Son düzenleme:
şu halka açık yerlerde sevişen sonra da ağlayıp zırlayan insanları anlamam. madem korkuyorsun ne diye ormanda iş pişiriyorsun adı üstünde orman piknik yapanı var gezeni var ne akla hizmet etmiş. hayır çoluk çocuğa tamamen kötü örnek ve zaten orda yiyişen kızlar da çok iyi tanıınmazlar.

müstehak olmuş arkadaşına aklı başına gelmiştir umarım

arkadaşını cesaretınden dolayı tebrik ediyorum sevgili kişisiyle ormana gitmeler falan...

bir yıl sonra aklına gelmesinin sebebi nedir acaba tehdit mi ediliyor? tehditse şikayette bulunabilir. eğer tehdit filan yoksa kim ne yapsın onun öpüşme videosunu.

arkadaşlar bakın durum bu gerisini bilmiyorum tehdit falan yok ortada şu an ayrılar ikiside arkadaşı ayarlasa tehdit olurdu herhalde yani erkek arkadaşındn şüphelenmiyor kıyafetlerle üstüste öpşme işte bu kadar ama sonuçta düşünün video da o görüntü hoş değil kız bundan korkuyor olay sırasında arkadaşı sesi duymuş ve hemen gidip bi bakmış zaten ilerde adam gördüğünü söylemiş olay bu. yani milletin içi değil tabikide o sırada kimseyi görmemişler ki uzanmşlar aradan biraz zaman geçincede bu dediklerim oluyor. sizce siz böyle birşey görseniz çekmezsinz değil mi ama işte ya gören adam kötüniyetliyse diye korkuda var içinde

Olayin oldugu tarih yazilarak hic bir video bulunmaz cunku internette bir suru video yayinlayan siteler var bazi yasal siteler zaten bu tur videolari koymazlar bile yasal olmadigi icin ama bazi yasal olmayan siteler bu tur videolari koyabilirler sikayet halinde bu isle ilgilenen kurumlar videoyu kaldirir ama arkadasiniz eger boyle bir video varsq bulmasi imkansiz

kimse birşey demeyecek herhalde son yazdıklarımı okuyun orda cevapladım sorduklarınızı lütfen kızlar?:(

Arkadasim yukariya yazdim sanirim okumadin mesajimi :-) bilgisayardan ve netten iyi anliyan birisi olarak eger boyle bir video varsa bulamazsiniz cunku milyonlarca site var hicbir sekilde bulunmaz

Arkadasim yukariya yazdim sanirim okumadin mesajimi :-) bilgisayardan ve netten iyi anliyan birisi olarak eger boyle bir video varsa bulamazsiniz cunku milyonlarca site var hicbir sekilde bulunmaz

yok siznkini okudum teşekkür ederim ben diğer arkadaşlara yazdım sürekli sormuşlar çünkü sorduklarına cevap verdim bir de son yazdıklarımı okuyup cevap versinler diye olaya öyle baksınlar

illa evet görüntü nettedir dememizi bekliyor gibisn ha!!!!!
evet canım nettedir iyi bak.....

arkadaş çok kuruntulu ben ne yapayım:( üzülüyorum onn içn olma ihtimali onu çok üzüyor bunaltıyor:50:

piskoloğa gitsin o zaman...yıl geçmiş neyin derdinde... söyle uzatmasın çak iki tane kendine gelsin...
aaa hayatta daha kötü şeyler var ....

Haahahahahahhahahahahahah:27: Ormana girdin uzanarak öpüştün hahahahahahahahah:27::27: sonrada yandım anam videomu çektiler hahahahahhahahahah:27::27::27: ay çok güldüm gece gece ya :9::9: Çektilerse çektiler meşhur olursun
Pehhh :ssz:

Ben inanmıyrum

Yalancıı yalancıı sana kimse inanmazz

Ormanda öpüşmüşler ...
Bir ses duymuşlar...
Bakmışlar ki giden bir adam...
Ya videoya aldıysa...
:ssz:

İlginç olan ne biliyor musunuz ?

Bu olayın ardından tam tamına 1yıl geçmiş olması :ssz:

İki seçenek var ...

Ya arkadaşının hiç derdi yok.Durmuş düşünmüş ya benim neden hiç derdim yok.Hemen bir dert edinmem gerek.
Geçen sene ormanda böyle olmuştu falan filan...Bunu dert haline getirir :ssz:

Yada arkadaşın epey film izliyor ve çok etkileniyor :ssz:

:) yani çokta inandırıcı gelmiyor be güzelim sanki bu anlattığın arkadaş senmişsin gibi geldi bana.yine de günahını almak istemem pardon ama senin bu telaşın niye ki?

Back
X