yardim edin lutfen

pyar

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2013
7
0
6
K.K.T.C.
23 yasindayim universite okuyorum bu sene okulum bitiyo. 5 yillik bi iliskim var o da bu sene bitiriyor okulu. Ve artik mutlu bir son yasamak istiyoruz. Yani evlenmek istiyoruz. Tek problem sevgilim yabanci. aileme hem evlenmek istedigimi hemde evlenecegim kisinin bir yabanci oldugunu nasil soyleyecegim. Biliyosunuz aileler zaten evlilige soguk bakiyo bide yabanci olunca daha kotu. Ama birbirimizi cok seviyoruz ve birbirimize cok saygi duyuyoruz. Onun ailesi ve kendisi israr edip duruyo ailenle konus diye ama bu kadar kolay degil. Eger kolay olsaydi 5 yil beklemezdim.. ne yapacam? Aileme ne soylicem bilmiyorum? Lutfen yardimci olun....

5 yıl yaşanmışlıklar var ve anladığım kadarıyla da birbirinizi seviyorsunuz.
en başta anneni yanına al derim ona anlat.
o zaten babanı en iyi bilendir o bir şekilde yumuşatır.
hem sevgilinin ciddiyetini, nasıl biri olduğunu görünce de iş kolaylaşabilir.

Sevgilin nereli ?
Bir de evlenince nerede yaşayacaksınız ?
İlk önce annenize açılın, ona sorun babanıza nasıl söylemeniz gerektiğini bence...

cnm öncelikle herşeye hazırlıklı ol.. ailenin ilk etapda tamam diyeceğini hiç zannetmiorum.. bi mücadele vermeniz gerekecek gibi gözüküo.. birbirinizden vazgeçmezseniz, aileniz bi süre sonra kabul eder die düşünüorum...... sevginiz büyük bi sınavdan geçecek.. umarım aşk kazanır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…